Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, Skorpio76 сказал:

По-перше, яке альтернативне джерело наповнення держ бюджету ви пропонуєте? 

Це тупа відмазка. Робиться список 20 основних важливих продуктів і вводиться на них ПДВ 0%. Хліб, молоко, цукор, олія, крупи і т.д.

На все інше можна залишити 20%. На бухло і сигарети підняти акциз. Менше бухати будуть.

Ну чому вони такі тупі? Можна ж знайти вихід з ситуації.

• +1 2
Опубліковано
19 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

Чим компенсувати потенційні недобори податків?

Про ці байки не варто розказувати, пройтись по хибарах митників і посадовців, авось щось нашкребуть.

• +1 2
Опубліковано
22 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

наповнення держ бюджету ви пропонуєте

Зебілам казали купуйте газ влітку поки дешево, бо не вистачить до кінця опалювального сезону. Не, фінансували велике крадівництво. І що тепер?

Нафтогаз імпортує понад 1 млрд кубометрів газу до кінця квітня – Шмигаль

Опубліковано
33 хвилин тому, weldermaster сказано:

Робиться список 20 основних важливих продуктів і вводиться на них ПДВ 0%. Хліб, молоко, цукор, олія, крупи і т.д.

і при цьому - ціна не знижується, або, знижується на 3-5%, яку мантру далі будеш читати?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, bormotuha сказано:

Про ці байки не варто розказувати, пройтись по хибарах митників і посадовців, авось щось нашкребуть.

хибари митників - вчора побудували?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
28 хвилин тому, weldermaster сказано:

На бухло і сигарети підняти акциз. Менше бухати будуть.

Ось і рішення. Правильне і не погане.

45 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

По-перше, яке альтернативне джерело наповнення держ бюджету ви пропонуєте?

А що пропонує нам держава? Просто кожен раз збільшувати існуючі податки і добавляти нові, бо в них бюджет? Доблесна ціль! А чому не 50% платити тоді? Це ж скільки добра вони зможуть зробити... А ви молоко да хліб з маслом можете і через день, два їсти, чи може і раз в тиждень вистачить? Ну а що, на добрі ж справи, на

48 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

заробітна плата вчителям чи йде фінансування Національної служби здоров"я, гроші на оборону.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

і при цьому - ціна не знижується, або, знижується на 3-5%, яку мантру далі будеш читати?

Контроль ціни на рівні держави, більш ніяк

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

Брехня

Опубліковано
29 хвилин тому, bormotuha сказано:

Вже хтось колись проводив розкуркулювання. Популізм усе це. 

Опубліковано
Щойно, Skorpio76 сказано:

Вже хтось колись проводив розкуркулювання. Популізм усе це. 

Дехто - категорично проти, почитайте Nikian пару сторінок назад ,це все - "святі бізнесмени", які мутки? все - "своїми руками, безсонними ночами"... про несплату податкі - забуває казати, але, то таке...

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, weldermaster сказано:

Брехня

ну яка ж брехня? давай проведемо експеримент, от днями - держава таки запровадить 0 % ПДВ на основні продукти, побачиш чи ціна впаде ,я кажу - максимум 5% впаде, все інше - хтось більше заробить.

Опубліковано
8 хвилин тому, NeoN сказано:

в такому випадку, ти на пару з Нокіаном - першими почнете кричати що держава бізнес душить - своїм регулюванням цін.

Опубліковано
42 хвилин тому, weldermaster сказано:

На бухло і сигарети підняти акциз. Менше бухати будуть.

І США і СРСР пробували забороняти алкоголь. До чого це все призводило? Правильно, перехід у тінь.

Зрозумійте, накрутки, великі накрутки роблять мережі. Вони фактично диктують ціни. На ціну виробника йде біля 15 % націнки. Крім того виробники змушені сплачувати ще маркетингові послуги, витрати на які також закладують у ціну.

От оці монополісти і цькують народ, мол давайте змусимо державу знизити ПДВ.

Тільки за рахунок ПДВ фінансуються державні справи, а за рахунок надприбутків мереж - яхти і будинки у Британії.

Думайте, хто "деригент" усіх цих двіжух.

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, NeoN сказано:

Який наступний крок після контролю держави? Правильно, дефіцит. Зниження якості.

Опубліковано
2 минуты назад, Skorpio76 сказал:

І США і СРСР пробували забороняти алкоголь. До чого це все призводило? Правильно, перехід у тінь.

Зрозумійте, накрутки, великі накрутки роблять мережі. Вони фактично диктують ціни. На ціну виробника йде біля 15 % націнки. Крім того виробники змушені сплачувати ще маркетингові послуги, витрати на які також закладують у ціну.

От оці монополісти і цькують народ, мол давайте змусимо державу знизити ПДВ.

Тільки за рахунок ПДВ фінансуються державні справи, а за рахунок надприбутків мереж - яхти і будинки у Британії.

Думайте, хто "деригент" усіх цих двіжух.

я не хочу наприклад кожну 5 шоколадку яку купую віддавати ще комусь. Тому треба регулювати ціни якщо їх не вміють регулювати мережі, які душать виробників які вимушені платити купу лоялті за вхід в мережу, за викладку за кожну полицю, за викладку на ній і т.д. що по факту магазину продають товар за гривню, а клієнт платить 8 грн., і думає що зажерся виробник, а насправді зажерлись мережі. Колись я пам'ятаю щоб зайти в якусь мережу треба було заплатити $40 000 за кожен магазин, а їх в мережі було 40 десь, плюс за полку оплатити і т.д. то вся та сума лягала на вартість товару.

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

в такому випадку, ти на пару з Нокіаном - першими почнете кричати що держава бізнес душить - своїм регулюванням цін.

З одного боку так, ви праві, але так як наша держава нічого не виробляє, як вона може вплинути на ціну на вільному ринку?

Опубліковано
11 минут назад, Bliksss сказал:

ну яка ж брехня? давай проведемо експеримент, от днями - держава таки запровадить 0 % ПДВ на основні продукти, побачиш чи ціна впаде ,я кажу - максимум 5% впаде, все інше - хтось більше заробить.

Нехай спочатку запровадить. А там побачимо. Ти ж був чи навіть ще є ФОПом. Ну не тупи. Конкуренція розставить все по своїх місцях. Я вже колись писав, що польські продукти тут часто є дешевшими за українські аналоги. Чому б це?

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, MACCEN сказано:

я не хочу наприклад кожну 5 шоколадку яку купую віддавати ще комусь.

Кожну 6.

6 хвилин тому, MACCEN сказано:

Тому треба регулювати ціни якщо їх не вміють регулювати мережі, які душать виробників які вимушені платити купу лоялті за вхід в мережу

Купуй не в мережах.

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

Кожну 6.

Купуй не в мережах.

не в мережах це де наприклад, на базарі?

Будь який магаз хоче лоялті за все, навіть коли він один.

Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я вже колись писав, що польські продукти тут часто є дешевшими за українські аналоги. Чому б це?

ти про нормальні (мережеві) магазини чи про базар?

13 хвилин тому, weldermaster сказано:

Ти ж був чи навіть ще є ФОПом.

Ще досі, але, я на загальних підставах, не на групі, в мене - все безготівка, я не барижу контрабасом, виключно - інтелектуальний товар ))

Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, weldermaster сказано:

Нехай спочатку запровадить. А там побачимо.

тут можна не сумніватись,  ніц не буде... ціна - не впаде, пдв - заберуть, але, це ж не зобов'язує продавця - знизити ціну? ;)

якщо народ звик до "цукру по 25", то який сенс - продавати його по 20? звичайна барижна логіка, поправ мене, якщо я помиляюсь.

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

якщо народ звик до цукру по 25, то який сенс - продавати його по 20? звичайна барижна логіка, поправ мене, якщо я помиляюсь.

З такою логікою можна вже ставити і всі 40грн. Піпл схаває?

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...