Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

6 minutes ago, zaHARE said:

Гази німці пускають не встидаючись будь-де.

Та це в них звичка така ще з першої світової.

Жінка певно там навчалася чи опермедхен працювала, судячи з її розповідей))

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До слова про заробітчан. В Швеції любе перепрофілювання і перенавчання безкоштовне,тобто платить держава. Шведи зараз, можна сказати масово, перепрофілюються в ті професії,які користуються попитом в Данії і Новрегії. І звалюють туди. На їх місце Швеція запускає тайців, поляків,румун. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, yu2007 сказал:

Та це в них звичка така ще з першої світової.

Жінка певно там навчалася чи опермедхен працювала, судячи з її розповідей))

навчалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, zaHARE сказал:

Посуд треба мити тільки в посудомийці-меньше води йде.Ні в якому разі не мити одну чашку. Коли чистиш зуби,то набираєш в стаканчик води і все. Світло вмикаєш  тільки по потребі( в нас часто буває так- Кому горить світло у ванній? - Я зараз туди йду! ).

В магазині потрібно рахувати  на калькуляторі що вигідніше купити 4 пакети молока по 500грам чи один на 2літра(зараз вже правда простіше в магазинах відразу на ціннику пише ціну за 1кг/л).

Це нормально.

В басейні в душі всі разом голяка миються і жінки і мужики.В бані так само. Гази німці пускають не встидаючись будь-де

Це жесть.

Якщо тобі холодно в хаті(+12-14) 

Колись десь було відео, що в німців норма в спальні - 18, кімнаті 20, ванній 22.

Лікар не приїде на високу температуру до дитини. Запмисуйся на прийом і приходь. Навіть якщо вільне місце на прийом через 2-3 дні.

І смертність в них при цьому нижча.

Так що нічого такого страшного не побачив.  А якщо прийняти до уваги зпешку, то навіть дуже добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, volks сказал:

Це нормально.

Це жесть.

Колись десь було відео, що в німців норма в спальні - 18, кімнаті 20, ванній 22.

І смертність в них при цьому нижча.

Так що нічого такого страшного не побачив.  А якщо прийняти до уваги зпешку, то навіть дуже добре.

Так дійсно,у ванній тепліше,ніж в інших приміщеннях. Тому стараються вдома не сидіти,багато часу лазять по ТЦ і,а на вихідні їдуть гуляти на природу.  
На таку зпешку не варто розраховувати відразу, то роки життя і навчання там при тому,що вони етнічні німці. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

Та я вже й не згадаю все. Посуд треба мити тільки в посудомийці-меньше води йде.Ні в якому разі не мити одну чашку. Коли чистиш зуби,то набираєш в стаканчик води і все. Світло вмикаєш  тільки по потребі( в нас часто буває так- Кому горить світло у ванній? - Я зараз туди йду! ). В басейні в душі всі разом голяка миються і жінки і мужики.В бані так само. Гази німці пускають не встидаючись будь-де. Якщо тобі холодно в хаті(+12-14) то вдягай 2 комплекти одягу-опалення ніхто не включить поки немає морозу за вікном. В магазині потрібно рахувати  на калькуляторі що вигідніше купити 4 пакети молока по 500грам чи один на 2літра(зараз вже правда простіше в магазинах відразу на ціннику пише ціну за 1кг/л). Лікар не приїде на високу температуру до дитини. Запмисуйся на прийом і приходь. Навіть якщо вільне місце на прийом через 2-3 дні. То тільки з того шо я запам'ятав.  Насправді там купа ньюансів. Згоден що можна звикнути. Ми дуже совком розбалувані.
     І якщо в сім'ї працює лише один,то вижити важко.

моя подруга каже,що там нудно

зате в нас - не занудишся,то точно )

з першим пунктом я дуже погоджуюся, посудомийка - це чудо

вода у мене ніколи не біжить просто так,суто по ділу - і тут проблеми не бачу

світло так само включаю по потребі і хожу виключаю за деякими домочадцями

щодо басейнів це так ,трохи мені в голову не вкладається

але не думаю,що змушуватимуть і тебе роздягатися )

хоча нещодавно читала темку на форумі щодо спортлайфа,то оговорювали що по правилам в душі треба бути без купальника !

виходить,що німці просто дотримуються правил?!

гази ...  я думаю можна сформулювати своє оточення  так,де при вас цього не робитимуть

а в мене питання : а хто змушував вашу дружину рахувати яке молоко і по скільки ій купити ?

скільки використовувати води ,якщо вона за це платить ?!так само і світло

я розумію,це в нас така національна проблема : батьки кажуть що робити,коли одружуватися,як дітей називати,де хрестити ....

але це можна легко припинити

я лікаря раз викликала,після того борони Боже  - не бачу проблеми в тому,що швидка не іде і лікар не біжить , бо у дитини температура

те,що відразу можна не потрапити на прийом - прикро,але у мене таке і в Украіні траплялося

і обходилися без лікаря

особисто  я не бачу ,чогось такого критичного чи проблематичного зі списку - що прямо заважало б мені там жити

хоча кілька років тому ,спілкуючись з клієнтом ,що проживав в Німеччині ,а будинок будував в Луцьку , у нього була ключева фраза : я не хочу,щоб моі діти навчалися там (в Німеччині) в школі

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, zaHARE сказал:

Так дійсно,у ванній тепліше,ніж в інших приміщеннях. Тому стараються вдома не сидіти,багато часу лазять по ТЦ і,а на вихідні їдуть гуляти на природу.  
На таку зпешку не варто розраховувати відразу, то роки життя і навчання там при тому,що вони етнічні німці. 

Все думав звідки наші журналісти беруть заголовки. Мабуть ти їм пишеш. Так і бачу, як по твоєму коментарі на укрправді вийде стаття: німці рятуються від холоду відігріваючись в ТЦ. Виявляється вони там не гроші тратять, а тому що вдома холодно.

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене хімікатами мити посуд це зло, в посудомийку можна загружати наприклад гірчичний порошок для миття чи тільки хімічну якусь таблетку?

І на рахунок економії, може краще більше заробляти і не паритись про економію, а то ні, буду митись раз в рік бо ж піпець як дорого. Чи світло треба повимикати скрізь бо дорого і так далі.

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, nickel сказал:

Все думав звідки наші журналісти беруть заголовки. Мабуть ти їм пишеш. Так і бачу, як по твоєму коментарі на укрправді вийде стаття: німці рятуються від холоду відігріваючись в ТЦ. Виявляється вони там не гроші тратять, а тому що вдома холодно.

до речі,я теж була наслухана і налякана  як ті європейці економлять  ))

минулого року зупинялася в готелі  в Польщі ,на вулиці мороз і я намалювала собі картини ,як буду мерзнути

і була дуже здивована , що в готелі було дуже-дуже жарко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, MACCEN сказал:

може краще більше заробляти і не паритись про економію, 

А ще краще заробляти більше і економите. Це така проблема вимикати світло і тв в кімнаті, де нікого немає, чи не тримати постійно ввімкнену воду, коли голишся чи чистиш зуби, чи купувати один і той самий товар дешевше на 10-20%?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

хоча нещодавно читала темку на форумі щодо спортлайфа,то оговорювали що по правилам в душі треба бути без купальника !

Взагалі-то це у всіх басейнах так. До нас в ЛНТУ колись в душ заскочила медсестра і всіх, хто мився в плавках, в басейн не пустили і поставили енки.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, volks сказал:

Взагалі-то це у всіх басейнах так. До нас в ЛНТУ колись в душ заскочила медсестра і всіх, хто мився в плавках, в басейн не пустили і поставили енки.

Ну якось в душі і в купальнику трохи ненормально як на мене))

Вдома теж ванну приймати чи душ в купальнику?))

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, volks сказал:

Медсестра була хоть молода? Може комусь стидно було показувати що в штанах, комплекси в людей і так далі, а вона бац і одразу енкі вліпила не подумала :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, WebTraveller сказал:

Ну якось в душі і в купальнику трохи ненормально як на мене))

Вдома теж ванну приймати чи душ в купальнику?))

так,треба летіти  на пляж до нудистів - підготуватися до басейну )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав те,що згадав і те,що на поверхні. Там багато ньюансів. Я ж написав,що в принципі якщо мати ціль,то до всього можна звикнути,навіть до того що дядько який сидить навпроти тебе в автобусі голосно пердне і навіть вусом не поведе)))

Єкономити і ми вчимось зараз. І сміття навчимось розділяти,бо там за нерозділене сміття можуть штрафанути. І в душі якщо треба разом з голими тьотками будемо митись. І грип лікувати за один день навчимось. 
Суть допису не в деталях які я по пам'яті писав зі слів дружини,а в тому,що менталітет у нас реально різний і адаптовуватись важко. А гроші то таке. Особисто для мене щастя не там де більше платять,а там де тобі комфортно. 
  Мій однокласник переїхав в США і  коли приїзджав сюди весь час хвалив америку і все американське. Але по факту потім вияснялось вже в душевній розмові,що морально йому там дуже важко жити.  Хоча повернутись назад він не планує. 
  Я б також дуже хотів би ,щоб  в нашій країні були достойні зарплати,які не змушували б людей шукати щастя за кордоном. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, paksivatova сказал:

так,треба летіти  на пляж до нудистів - підготуватися до басейну )

був я там десятки разів. нічого цікавого))

І летіти не треба, по Україні їх немало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, zaHARE сказал:

Я написав те,що згадав і те,що на поверхні. Там багато ньюансів. Я ж написав,що в принципі якщо мати ціль,то до всього можна звикнути,навіть до того що дядько який сидить навпроти тебе в автобусі голосно пердне і навіть вусом не поведе)))

Єкономити і ми вчимось зараз. І сміття навчимось розділяти,бо там за нерозділене сміття можуть штрафанути. І в душі якщо треба разом з голими тьотками будемо митись. І грип лікувати за один день навчимось. 
Суть допису не в деталях які я по пам'яті писав зі слів дружини,а в тому,що менталітет у нас реально різний і адаптовуватись важко. А гроші то таке. Особисто для мене щастя не там де більше платять,а там де тобі комфортно. 
  Мій однокласник переїхав в США і  коли приїзджав сюди весь час хвалив америку і все американське. Але по факту потім вияснялось вже в душевній розмові,що морально йому там дуже важко жити.  Хоча повернутись назад він не планує. 
  Я б також дуже хотів би ,щоб  в нашій країні були достойні зарплати,які не змушували б людей шукати щастя за кордоном. 

щоб ті люди їхали до нас в пошуках щастя та грошей )

Президент Росії дзвонить Трампу і каже йому:
- Дональд, виходь з офісу. Тому що я бачив дивний сон. Я бачив Америку, всю цю красиву країну, і на кожному будинку бачив плакат.
-І що на плакатах було написано ?, - запитав Трамп.
- Сполучені Штати росії.
Трамп каже :
"Знаєш, Володю, я дуже радий, що ти подзвонив. Повіриш чи ні, але минулої ночі я теж бачив сон. Я бачив велику Москву, і вона була ще красивіша, ніж зараз, повсюди щасливі люди і на кожному будинку був величезний плакат".
- Що було написано на плакатах? - запитав пуйтін.
Трамп відповів:
- "Не знаю. Я не вмію читати українською !"

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, zaHARE сказал:

Таке враження, що ти погано розумієш людей. Я з твого тексту бачу, що йому там краще, тому він і не збирається повертатися, хоч там і важко морально. А ти все намагаєшся притягнути за вуха, що краще хрєново жити в Україні, ніж нормально в хріновій Німеччині, США і т.д.

Змінено користувачем nickel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Таке враження, що ти погано розумієш людей. Я з твого тексту бачу, що йому там краще, тому він і не збирається повертатися, хоч там і важко морально. А ти все намагаєшся притягнути за вуха, що краще хрєново жити в Україні, ніж нормально в хріновій Німеччині, США і т.д.

Та їдьте куди хочете)))) Хай щастить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, zaHARE сказал:

Та їдьте куди хочете)))) Хай щастить!

От і знову не розумієш. Люди їдуть на чужину, туди, куди не хочеться, але умови життя кращі. Петя увійде в історію, як президент, при якому четверта хвиля еміграції зросла до нечуваних розмірів. Безвіз наш.

• Збентежений 1
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я розумію все чудово. Але безвіз ніяким боком не в'яжеться до розграбленої за 20 років країни. І трудова міграція зараз по всьому світі, навіть в тих країнах,де про петю навіть не чули.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, zaHARE сказал:

Та я розумію все чудово. Але безвіз ніяким боком не в'яжеться до розграбленої за 20 років країни. І трудова міграція зараз по всьому світі, навіть в тих країнах,де про петю навіть не чули.

Знову винуваті папєрєднікі. Хто б сумнівався. :)

Послухай розумного

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, zaHARE сказано:

27.27 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, nickel сказал:

Знову винуваті папєрєднікі.

Всякі міністри еконлмічного розвитку, іноземних справ, голови ради нбу...

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 04.12.2018 в 09:28, halcogen сказал:

Подсчитано, сколько украинцев работает на польскую экономику

https://news.finance.ua/ru/news/-/439665/podschitano-skolko-ukraintsev-rabotaet-na-polskuyu-ekonomiku

Братній польський народ простягнув руку допомоги українцям у скрутну годину ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...