Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, rl72 сказано:

йдеш на сайти прозорро і е-дата, і там шукаєш куда твої податки тратять чиновники

звичайно простіше лайкати "великих" антикорупціонерів, які вчергове організували  марш проти злочинної влади,  яка чому закрилась у Жовтневому палаці :D  

цікаво, ремонт вони відшкодують зі своєї зарплати, чи з наших податків? 

Причому це до цього:

3 годин тому, rl72 сказано:

я статтю читав. і скільки податків і яких я плачу я в курсі.

то проблеми тих хто не знає. 

а питати з чиновника треба не на борді, борцуни херові

Коли втик ти отримав за це:

3 годин тому, sergkots сказано:

Ей ти знаток херовий - те, що ти щось знаєш не забороняє іншим цю інформацію розповсюджувати. 

Як ти вже знаєш де питати то вперід - показуй приклад. По результату вже відпишешся.

2 годин тому, volks сказано:

То повісь собі медальку на шию. А є багато людей, які не знають і для них ця стаття і написана.

Ти взагалі читаєш те що пишеш і що пишуть тобі?

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
25 минут назад, rl72 сказал:

податки йдуть виключно в кишені податківців :D

Не йдуть. Податки йдуть в кишені влади. Податківцям в кишеню йдуть хабарі за несплату податків. Але то вже інша тема. І взагалі розслабся, бо нова влада тут ні до чого, вона навпаки зменшила податки для роботодавців.

Опубліковано
11 хвилин тому, volks сказано:

взагалі розслабся, бо нова влада тут ні до чого, вона навпаки зменшила податки для роботодавців.

і перевіркам "ніхт", бадяжте з чого хочете

Гройсман каже "все для бізнесу"  щось він мені Клименка нагадує

Опубліковано
2 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

і перевіркам "ніхт", бадяжте з чого хочете

Голову відкрутити тому, хто наклав мораторій на перевірки.

Опубліковано
6 годин тому, sergkots сказано:

Причому це до цього:

Коли втик ти отримав за це:

Ти взагалі читаєш те що пишеш і що пишуть тобі?

при тому, що я пояснив де шукати інфу, щоб питати чиновника. від пісанини на борді толку 0,0.

і я не зобов'язаний перед тобою відчитуватись де і що я роблю, втикиватель ти мєстний

Опубліковано
6 хвилин тому, rl72 сказано:

при тому, що я пояснив де шукати інфу, щоб питати чиновника. від пісанини на борді толку 0,0.

і я не зобов'язаний перед тобою відчитуватись де і що я роблю, втикиватель ти мєстний

Все. Пацієнт швидше мертвий ніж живий. Покладені на нього функціональні обов'язки виконувати більше не може.

Подальше використання агента @rl72  не доцільне.

Опубліковано
19 хвилин тому, halcogen сказано:

Хочете повернення санепідемстанції з пожарниками? Ніхто вас не заставляє купляти бадяжне, купуйте  якісне :D

а сенс в тих "пажарніках" якщо вони беруть своїх 100 грн, роблять припис, і йдуть далі?

Опубліковано
7 часов назад, halcogen сказал:

Хочете повернення санепідемстанції з пожарниками? Ніхто вас не заставляє купляти бадяжне, купуйте  якісне :D

Да. Якось не хочеться траванутися чи згоріти в якомусь приміщенні.

Опубліковано
8 годин тому, sergkots сказано:

Все. Пацієнт швидше мертвий ніж живий. Покладені на нього функціональні обов'язки виконувати більше не може.

Подальше використання агента

не міряй всіх по собі

Опубліковано
9 часов назад, la20 сказал:

Чекаємо відкриття справи НАєБУ на керівництво Нафтогазу

о, проснувся )) Пост сдал, пост принял ? ))

Опубліковано
10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

о, проснувся )) Пост сдал, пост принял ? ))

пізно просинаєшся

Опубліковано
4 минуты назад, rl72 сказал:

пізно просинаєшся

о, і ти в свому постійному амплуа, включеному дурачку. Не переймайся, проходячи повз, проходь повз

Опубліковано
В 18.12.2017 в 22:40, rl72 сказал:

від пісанини на борді толку 0,0.

То чого ж ти тут, на борді, так розпиляєшся? Ти ж з кожи вон лізеш, захищаючи і прославляючи нинішню владу, а критиків влади обзиваєш на любий манер (до речі, це порушення правил форуму) і саме за цю манеру ведення діалогу, хочеться тобі мінусів наліпити (хоча я їх практично не ставлю, тільки в рідких випадках, коли переходять всі межі), а був би модером, то за 

В 18.12.2017 в 12:29, rl72 сказал:

борцуни херові

В 18.12.2017 в 22:40, rl72 сказал:

втикиватель ти мєстний

і тому подібне, сидів би в тиші. 

Якщо від писанини на борді толку 0.0, з твоїх слів, і ти не проплачений, не бот і тому подібне, як ти також завжди любиш розглагольствувати, то чого по всім політичним темам тебе тільки і чути, з різними ссилками, цитатами, фоточками, відео? Це ж треба бути таким альтруїстом, щоб отак за ідею, знаючи, що все це без толку, тут цим займатись...

Опубліковано

Юріч, толк є. Паравозік йде впєрьод, в камунє астановка. А хто протів: растрєлять врага народа. Тавагіщі, зємлю крєстьянам, заводи - рабочім, только послє виборов, конєшно. Впєрьод к свєтлому будущему! Не дадім капіталістам ізвєсті нас с вєрной дорогі! В бой праваславниє! В бой славянє!

Опубліковано
6 годин тому, Юріч сказано:

То чого ж ти тут, на борді, так розпиляєшся? Ти ж з кожи вон лізеш, захищаючи і прославляючи нинішню владу, а критиків влади обзиваєш на любий манер (до речі, це порушення правил форуму) і саме за цю манеру ведення діалогу, хочеться тобі мінусів наліпити (хоча я їх практично не ставлю, тільки в рідких випадках, коли переходять всі межі), а був би модером, то за 

і тому подібне, сидів би в тиші. 

Якщо від писанини на борді толку 0.0, з твоїх слів, і ти не проплачений, не бот і тому подібне, як ти також завжди любиш розглагольствувати, то чого по всім політичним темам тебе тільки і чути, з різними ссилками, цитатами, фоточками, відео? Це ж треба бути таким альтруїстом, щоб отак за ідею, знаючи, що все це без толку, тут цим займатись...

Я хоч один пост написав: "слався влада, слався Порошенко"?

Опубліковано
6 годин тому, romaxa11 сказано:

Юріч, толк є. Паравозік йде впєрьод, в камунє астановка. А хто протів: растрєлять врага народа. Тавагіщі, зємлю крєстьянам, заводи - рабочім, только послє виборов, конєшно. Впєрьод к свєтлому будущему! Не дадім капіталістам ізвєсті нас с вєрной дорогі! В бой праваславниє! В бой славянє!

По твоім словам, держава Україна уже два роки не існує.

Там ще черговий спасітель не появився?

Опубліковано

@Юріч,

Якщо я напишу, що Нафтогаз у стокгольмському арбітражі виграв майже по всіх питаннях у позові Газпрому (який пролетів на овер 50ярдів баксів), це я буду хвалити Порошенка?

І до речі, в цьому випадку Порошенко спільно з уйлом нищать Україну?

Чи навіть в цьому випадку, барига продав Україну, бо треба 2 ярда заплатити за газ 2013-2014 років, і купити по 5 млрд кубів у 2018-19 роках.

@case_i, дивись стульсик уже горить)))

Опубліковано
8 часов назад, rl72 сказал:

Я хоч один пост написав: "слався влада, слався Порошенко"?

А щоб якось славити, хвалити, показувати тільки плюси, потрібно прямо в лоб писати? Ну це вже буде явно і нікому нецікаво, навіть тій самій владі разом з президентом.

Давай так, на кожну твою похвалу влади, любе посилання на якісь якоби позитивні зміни, я тобі буду ставити "збентежений смайлик", ну щоб було видно, де ти і скільки хвалиш владу, прямо чи завуальовано. А коли ти будеш захищати владу від критиків (чи як ти любиш говорити - зрадой@бів) - я буду ставити "сумний смайлик". 

Опубліковано
8 минут назад, Юріч сказал:

А щоб якось славити, хвалити, показувати тільки плюси, потрібно прямо в лоб писати? Ну це вже буде явно і нікому нецікаво, навіть тій самій владі разом з президентом.

Давай так, на кожну твою похвалу влади, любе посилання на якісь якоби позитивні зміни, я тобі буду ставити "збентежений смайлик", ну щоб було видно, де ти і скільки хвалиш владу, прямо чи завуальовано. А коли ти будеш захищати владу від критиків (чи як ти любиш говорити - зрадой@бів) - я буду ставити "сумний смайлик". 

думаєш йому не пофіг ?

Опубліковано
7 минут назад, MANJAK11 сказал:

думаєш йому не пофіг ?

Я знаю, що пофіг, але може вже не буде по вухам їздити своїм

8 часов назад, rl72 сказал:

Я хоч один пост написав

Опубліковано
43 хвилин тому, Юріч сказано:

а що для тебе не "якоби" позитивні зміни?

ну, так, щоб знати і персонально для тебе відбирати?

може ще хтось свої бачення "неякоби" позитивних змін напише

п.с. а на смайліки мені пофіг

Опубліковано
21 минуту назад, rl72 сказал:

може ще хтось свої бачення "неякоби" позитивних змін напише

Одна з "неякоби" - це коли в пенсіонера м'ясо в борщі з'явиться. Не тоді, коли гривня обвалилася втричі, їм 100 гривень накинули і жирна рожа в телевізорі розповідає про пакращення., а саме коли вони в своїй тарілці побачать пакращення і зможуть його пожувати. Не тоді, коли вони за "безкоштовними" ліками по півдня в поліклініці в черзі стоятимуть, а тоді коли вони з пенсії зможуть дозволити собі якісне лікування/страхування. Не тоді коли залупили тарифи і всіх підсадили на голку субсидій, а коли люди зможуть платити комуналку і це не буде вибір або поїсти або за квартиру заплатити. Та можна писати довго. А толку? Від цієї влади ми цього не побачимо, можу парі заключити.

Опубліковано
11 хвилин тому, nickel сказано:

Одна з "неякоби" - це коли в пенсіонера м'ясо в борщі з'явиться. Не тоді, коли гривня обвалилася втричі, їм 100 гривень накинули і жирна рожа в телевізорі розповідає про пакращення., а саме коли вони в своїй тарілці побачать пакращення і зможуть його пожувати. Не тоді, коли вони за "безкоштовними" ліками по півдня в поліклініці в черзі стоятимуть, а тоді уоли вони з пенсії зможуть дозволити собі якісне лікування. Не тоді коли залупили тарифи і всіх підсадили на голку субсидій, а коли люди зможуть платити комуналку і це не буде вибір або поїсти або за квартиру заплатити. Та можна писати довго. А толку? Від цієї влади ми цього не побачимо, можу парі заключити.

а, то тобі про совок треба новини постити? жаль, то тільки в Північній Кореї чи на Кубі ще залишилось, я про новини звідти не в курсі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...