Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2015 в 15:51 Автор #126 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 15:51 Ну, постановка бойових сцен - цікава, але, не досконала, не те що у Дэнни - цепной пес: (ото сильно, особливо бій у вузькому просторі (туалет) )
OlgaAlterEgo Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:24 #127 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:24 Вмикаю і... тут грає дуже знайомий, а головне класний саундтрек...the Doors ...А от я хочу продублювати все, що я вже говорив про фільм "Джон Уік"Ну не вміють америкоси знімати фільми про рускіх. Ну не вміють і все!Невже це так тяжко знайти акторів-росіян ,які говорять російською без дикого акцента.Сценарист взагалі навіть не удосужився поцікавитися, що значить "баба-яга". Це, бл*я баба, не дід, не мужик - це жіночого роду!Я казав, краще підійшло б слово "бабай".Як на мене фільм мав би мати назву John WeakЯкщо ж вимкнути мозок і перестати придиратися (як у далеких 90-х, коли Брюс Лі і Сталоне, що нам показували на відеокасетах, були у фаворі), то фільм на твердих 7/10.А так моя оцінка 6+/10. Так - так, Женчику, як би я не любила Рівза, та мене теж вбили жахливі моменти (краще сказати напевне - кіноляпи) стосовно "рускіх", "баби-яги" та іншого ( я там почула навіть слово "малоросія"). Якось не збігається в цілісну картинку, як можна було назвати кілера бабою-ягою? Воно і по змісту не підходить і придуркувато звучить! Стосовно цього - розчарування. Та Кіану порадував хорошою фізичною формою (як для свого віку). Хоча, як на мене , трохи здувся Кіану як актор, бо "47 ронінів" мене також не вразив - гарні костюми та спецефекти, а більше й нічого. Роль у нього була не по віку, та й зміст якийсь примітивний, ніби не вдало виписаний сценарій. Шкода його, як актора, мабуть не пропонують уже нічого цікавого...
Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:31 Автор #128 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:31 Шкода його, як актора, мабуть не пропонують уже нічого цікавого... Ну брати сестра і брат Вачовскі Матрицю 4 не зніматимуть. Інакше міг би ще "стрельнути". Он динозаври типу Малковіча, Вілліса і подібним, розважаються у фільмі RED 1 / 2. Жирне кіно! Ні у що серйозне не попадають, нажаль.. (молодим везде у нас дорога..) А старикам - пора на пенсію і у гериатричний центр будинок престарілих
OlgaAlterEgo Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:33 #129 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:33 А мені останнім часом подобається типажні ролі Тома Харді у фільмах : "Общак", "Самий п*яний округ в світі", "Рок-ен-рольщик". Треба ж так вміти знебожитись і водночас сатаніти одночасно! Вперше зустрічаю такий яскравий неординарний образ актора, навіть порівняти його з кимось із легенд голівуда складно.
Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:52 Автор #130 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 21:52 Треба ж так вміти знебожитись і водночас сатаніти одночасно! Вперше зустрічаю такий яскравий неординарний образ актора, навіть порівняти його з кимось із легенд голівуда складно.Ой да брось!Передивися "Колір ночі" із Віллісом.
OlgaAlterEgo Опубліковано 21 Січня, 2015 в 22:09 #131 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 22:09 Треба ж так вміти знебожитись і водночас сатаніти одночасно! Вперше зустрічаю такий яскравий неординарний образ актора, навіть порівняти його з кимось із легенд голівуда складно. Ой да брось! Передивися "Колір ночі" із Віллісом. Брюс, звичайно, поза конкуренцією, але у Харді це щось особливе. Ще за якийсь час він стане з іншими знаменитостями поряд, а де-кого ще й обійде. Пророчу йому всесвітню славу, а якщо й ні, то він просто мені подобається
yura-patriot Опубліковано 29 Січня, 2015 в 13:04 #132 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 13:04 Є скучне кіно, є не цікаве кіно, є нудне кіно,а цей даний "шедевр"дуже-дуже нудне, скучне і не цікаве кіно, думав не додивлюся ,але домучив, півтори години потратив ні на що.Все кіно одні, дуже(повторююся) нудні діалогі,це явно не трилер,якась драма чи що. Не йдіть у кінотеатр, викинете гроші на вітер,навіть не знаю що можна ще сказати про цей фільм,ні цікавого сюжета ні якогось там екшена, да ваапще ніфіга!! хірня повна.
charlie Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 22:55 #133 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 22:55 The Skeleton Twins 2014, можливо сам фільм і не є якимсь шедевром і просто відноситься до типових непоганих фільмів для Sundance фестивалю. Але був один епізод, особисто для мене найкращий ( за останні років 5, з того що я побачив серед багатьох фільмів) і надзичайно позитивний. Крістен Уіг талантом явно не обділена, воно і не дивно, що її постійно беруть озвучувати мультфільми, Bill Hader на рівні. Заради цього моменту я не шкодую, що дивився кіно, хто не планує переглядати, то може просто підняти собі настрій і подивитись коротеньке відео під спойлером з 45 секунди
Arven Rivendell Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 23:20 #134 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 23:20 The Skeleton Twins 2014, можливо сам фільм і не є якимсь шедевром і просто відноситься до типових непоганих фільмів для Sundance фестивалю. Але був один епізод, особисто для мене найкращий ( за останні років 5, з того що я побачив серед багатьох фільмів) і надзичайно позитивний. Крістен Уіг талантом явно не обділена, воно і не дивно, що її постійно беруть озвучувати мультфільми, Bill Hader на рівні. Заради цього моменту я не шкодую, що дивився кіно, хто не планує переглядати, то може просто підняти собі настрій і подивитись коротеньке відео під спойлером з 45 секунди О...я его уже скачала, но еще не смотрела. Спойлер пока не буду проверять)))
HWman Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 00:05 #135 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 00:05 Тільки для любителів хорошого кіно рекомендував би заглянути під спойлер...http://youtu.be/xcGAu3uzuZ8
Ko3bMa Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 08:19 #136 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 08:19 Тільки для любителів хорошого кіно рекомендував би заглянути під спойлер...http://coub.com/view/4wfeb
HWman Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 22:46 #137 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 22:46 http://coub.com/view/4wfebНу якщо вже пішло про коуби то...http://coub.com/view/4cbh5
yura-patriot Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 20:48 #138 Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 20:48 Подивився Игра в имитацию The Imitation Game Ваще крутяк, дуже цікаве! а взагалі чувака шкода,чого його так "ковбасило" . Я так і не зрозумів-це на основі реальних подій?
charlie Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:05 #140 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:05 Згадав про фільм Найкраща пропозицiя . Один з небагатьох фільмів, який мені сподобався за останні роки "ніякого" кіно. Якось дивно, особливо і ніде і не афішувався в 2013 році (хоча судячи з зборів це просто я не помітив, але в нас таке не показують в кінотеатрах Луцька ) і мені не траплявся, але кіно хороше. Про кінцівку можливо можна було здогадатись , але він залишив по собі тільки позитивні емоції 7,5/10 На днях по тв передивлювався також одне досить хороше кіно Breezy .До недавнього часу, навіть і не знав, що режисер Клінт Іствуд
yura-patriot Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:42 #141 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:42 Згадав про фільм Найкраща пропозицiя . Якось дивно, особливо і ніде і не афішувався в 2013 році (хоча судячи з зборів це просто я не помітив, але в нас таке не показують в кінотеатрах Луцька ) Так, ви просто його не помітили як і більшість, бо як ви і самі пишете він особливо ніде і не афішувався.А насправді його показували в "Адреналіні" довго.))Я сам на нього випадково потрапив,я мав сертифікат на пару гривень і пішов в останній день на що небудь щоб гроші не пропали,ось і натрапив, і був дуже приємно здивований, бо фільм шикарний.
charlie Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:51 #142 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:51 ага як ідуть Трансформери чи Залізна Людина, то все місто в афішах, а тут якийсь нічим непримітний фільм
Vadimm Опубліковано 18 Березня, 2015 в 15:15 #143 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 15:15 Якось дивно, особливо і ніде і не афішувався в 2013 році (хоча судячи з зборів це просто я не помітив, але в нас таке не показують в кінотеатрах Луцька ) і мені не траплявся, але кіно хороше. Про кінцівку можливо можна було здогадатись , але він залишив по собі тільки позитивні емоції 7,5/10На сторінках борди на нього можна було наткнутись аж 2 рази, тут/, а потім тут.
yura-patriot Опубліковано 18 Березня, 2015 в 21:51 #144 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 21:51 Якось дивно, особливо і ніде і не афішувався в 2013 році (хоча судячи з зборів це просто я не помітив, але в нас таке не показують в кінотеатрах Луцька ) і мені не траплявся, але кіно хороше. Про кінцівку можливо можна було здогадатись , але він залишив по собі тільки позитивні емоції 7,5/10 На сторінках борди на нього можна було наткнутись аж 2 рази, тут/, а потім тут. Не всі "живуть" бордою.
HWman Опубліковано 18 Березня, 2015 в 22:26 #145 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 22:26 Ось мій список фільмів на тиждень:http://www.kinopoisk.ru/film/468/ Взвод / Platoonhttp://www.kinopoisk.ru/film/770973/ Вселенная Стивена Хокинга / The Theory of Everythinghttp://www.kinopoisk.ru/film/403/ Бегущий по лезвию / Blade Runnerhttp://www.kinopoisk.ru/film/61815/ Большая прогулка / La grande vadrouillehttp://www.kinopoisk.ru/film/2702/ Враг мой / Enemy MineНавіть і не знаю з чого почати, певно подивлюсь "Ворог мій".
Vadimm Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:23 #146 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:23 Не всі "живуть" бордою.А що, потрібно "жити" бордою щоб вчасно дізнаватися про новинки? Я наприклад з борди черпаю інфу про 10% фільмів, не більше, все інше з трекера.
Pavelix Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:45 #147 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:45 Передивився дома сам на одинці з собою "Інтерстеллар" ....Не знаю чому, але для мене якийсь особливий фільм... Так соплі я не розпускав давно ні на чому іншому...Таке поєднання картинки й звуку....ух... поглинає з патрахами... й потім ще пару годин відходив від перегляду... жесть)))12 років рабства так не ципляло..P.S.Вперше то ходив у кінотеатр... й там була буря емоцій) але якось люди навколо гальмували процес)))
yura-patriot Опубліковано 19 Березня, 2015 в 17:47 #148 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 17:47 Не всі "живуть" бордою.А що, потрібно "жити" бордою щоб вчасно дізнаватися про новинки?Щоб просто дізнаватися то ні, щоб вчасно то так.Ладно Вадим, я ж не сперичаюся)) ну не побачив чоловік, може тоді був зайнятий і довго не заходив на борду,всяке буває.Бо взагалі то так, якщо заходити на пару хвилин кожен день, то да можна про всі новинки дізнаватися вчасно.
HWman Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:20 #149 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:20 Передивився дома сам на одинці з собою "Інтерстеллар" ....Що вже є у хорошій якості?
yura-patriot Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:21 #150 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:21 Передивився дома сам на одинці з собою "Інтерстеллар" .... Що вже є у хорошій якості? http://megashara.com...terstellar.html і не дякуйте
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.