Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Україні завищені вимоги до влади, і занижені вимоги до себе.В нас ніколи не буде влади, яка би влаштовувала хоч 60 % народу.

От як практично реалізувати заклик поміняти всю владу докорінно?

1- їх потрібно десь подіти, їм потрібно платити допомогу по безробіттю.

2- отримаємо армію озлоблених і налаштованих проти нової влади людей.

3- де просто взяти кадрів на їх заміну? Китайців виписати, чи німців запросити?

Ми ж коли робимо ремонт, то спочатку виносимо меблі, потім здираемо старе все, потім робимо стелю, далі стіни, в кінці підлогу і заносимо назад все. А ще ми маємо мати гроші на ремонт. .Ну і коли хтось хоче в нас хату переполовинити, то тут вже не до капітального ремонту.

А заклики враз змінити все, це якби ми просто підірвали хату , і почали зводити нову..Так треба мати ресурсу достатньо, і де жити на час будівництва.

Досить вже мислити як діти.

Грузія, мать її туди, власним досвідом розносить твої доводи в пух і прах.

Не можна робити капітальний ремонт хати, коли гнилий фундамент.

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Західні регіони чіпати не будуть: неконтрольований народ їм не треба...

Волинь, Рівне і Житомир вони теж не виключають з "обороту". А допомогти їм в цьому може тільки бацька.

Їм не цікаво тільки Тернопіль, Франик і Галичинна ну і трохи не зручне Закарпаття і Чернівці бо розміщенне не зручно.

Опубліковано
Волинь, Рівне і Житомир вони теж не виключають з "обороту"

Ой згадаються їм волинські ліси <_<

А допомогти їм в цьому може тільки бацька.

Бацька на Україну не піде - для нього причини для того немає.

Опубліковано

Не можна робити капітальний ремонт хати, коли гнилий фундамент.

з політичної точки зору фундаментом завжди був народ, я правильно вас розумію?

Опубліковано

Ой згадаються їм волинські ліси <_<

У вас там в Луцьку на всіх лісів вистачить?

Крайнє полісся то не дуже беріть до уваги ті північні райони там трохи цікаві настрої і поняття. У полішуків не тільки мова інша і думки на жаль теж. Я б сам хотів почитати якісь цікаві статті дослідження журналістів про стан думок і речей прикордонних мешканців як полісся так і східних районів а то та аналітика яка є в пресі дуже загальна.

Бацька на Україну не піде - для нього причини для того немає.

Путін накаже і піде танками відновлювати радянський союз.

Опубліковано
Путін накаже і піде танками відновлювати радянський союз.

Думаю, що Лукашенка його просто пошле.

У вас там в Луцьку на всіх лісів вистачить?

Як в нас не вистачить, то позичимо в рівненщини.

Опубліковано

Схоже на те, що дійсно комусь ПС та Самооборона стали як кістка в горлі.....

Ярош приїхав у Рівне на кортежі Януковича? Тиць

Тетяна Чорновол пропонувала Сашку Білому 20 тисяч доларів Тиць

Опубліковано

ми всі крадемо в міру своїх можливостей

хто-небудь пробував себе уявити на місці прем'єр-міністра, наприклад

які були б ваші дії?

Ось вона, квінтесенція всіх наших проблем. Ми всі крадемо в міру своїх можливостей: купуємо неодимові магніти і крадемо енергоносії; не платимо за програмне забезпечення і за різноманітні твори їх правовласникам; платимо хабарі на митниці, щоб не платити податок в державу; купуємо крадене, заправляючи машини «злитою з фур» соляркою (а десь можливо навіть з БТРів чи танків ;) ). Цей перелік можна ще довго продовжувати. В Україні нічого не зміниться до тих пір, поки переважна більшість її громадян не усвідомить, що не можна «піздити по мєлочі», і при цьому голосно обурюватись, коли хтось хапанув більше.

Повертаючись від офтопу до теми Музичка і його 50% заслузі в анексії Криму, як хтось цитував вище. «Ходять чутки», що емісар Путіна, обговорюючи Крим на зустрічі з пастором, виконуючим обов’язки президента, сказав: «для чого вам 1 000 000 виборців, які не проголосують за Юлю?». То ж я думаю, що 50 % - це явний перебор, хіба нє ;) ?

П.С. Земля тобі пухом, Сашко.

Опубліковано

Ярош приїхав у Рівне на кортежі Януковича?

Не дивно. ІЗ його кортежу "пропало" кілька машин. І на кількох їздить ПС, сюжет був по ТВ.

Опубліковано

Щось в мене ці фото викликають огиду. Я розумію, що на Яроша можуть бути вкоєні замахи і т.д. Але що ж він за революціонер, коли ховається за безліччю охоронців і броньою автівки?

я би ще хотів зауважити, що це зовсім не охоронці, в повному значенні цього слова

це звичайна пацанва, яка виконує роль куленепробивної стінки і яка в екстремальній ситуації невідомо в кого буде стріляти

коли думаю про всю ту зброю, яка опинилась в руках чорті-кого завжди згадую

Опубліковано

В Україні завищені вимоги до влади,

Як в муку!

Які впі*ду завищені??? Ще й занижені!

Ми все життя ніколи толком нічого від влади не вимагали! А вимога одна і проста - думати про народ (в першу чергу), а вже далі про себе (в останню).

Які зівищені?? Назви мені хоч одну ЗАВИЩЕНУ!

Все ще чекаєш, що прийде влада, котра зробить тобі , точніше за тебе , хороше життя?

Влада лише встановлює правила гри.Це дуже важливо, щоб вони були ОДНАКОВІ для всіх.

Але для того , щоб виграти , в любій грі треба хоч ПОЧАТИ ГРАТИ. а не чекати, що все прийде саме собою.

Не подобається сьогодні влада? Збирай однодумців, виходь на вулицю, під облраду.

Прийшла пора конкретних справ, а не воплів ,, що до влади рветься шушера, яка на мене , такого прекрасного, не зважає,,

Та 90% у нас живуть по принципу ,,Хай мені спочатку заплатять, а потім я буду працювати,,,

Хай мені зроблять щось хороше,( 300 грн приміром) а потім я за них проголосую.

Інші 10% щось роблять. І ясне діло , спочатку для себе.

Опубліковано

Мир чи війна на Майдані…

Коли міністр закордонних справ Росії Лавров давав ЦУ "своєму колезі" українцю Дещиці – зачистити українську владу від екстремістів, не вірилося, що результат буде вже через кілька годин.

"Білий", який ще вдень організовував виборчий штаб президентських виборів і без зброї ходив по Рівному від одних до інших союзників, не чекав, що в його рідні Бармаки, за 5 кілометрів від облцентру, на день народження друга приїдуть "соколи" Авакова.

Приїдуть виконувати замовлення! Кілька пострілів в серце – на відео бачимо, що це вбивство. "Правоохоронцям" не потрібен був живий, заарештований Сашко Музичко.

Вони приїхали карати!

Хазяїн, який заплатив, хотів крові, щоб іншим "неповадно било".

30 спецназівців з Києва приїхали вбивати одного Сашка Білого.

Росія аплодує – орден Авакову і командиру "Сокола" – вони зачищають "територію" від бандерівців!!!

То чим відрізняється "Сокол" від "Беркуту"?

Сашко – Українець на ЧЕСТЬ якого називали вулиці в Чечні. Унсовець, який народився в засланні в родині упівців і з дитинства відчув, що таке "любов старшого брата".

В нього був важкий характер – прокурора він вдарив, бо той "заморожував" розслідування вбивства жінки.

Він кричав на своїх, коли були на те причини, шукав гроші на боївки і чекав цієї революції.

Коли в 1995 ми в Грозному сиділи з ним за чаєм в підвалі в мікрорайоні "Мінутка", він кричав мені в лице: "Тополя, незалежність нам подарували, але за неї треба буде ще пролити кров".

Він приїхав перший раз на Майдан 29 листопада – ходив, керував. А в останнє – минулу суботу – за годину перед з'їздом УНА-УНСО.

На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!".

Він знав, що говорив...

Опубліковано
На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!"

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно <_<

Опубліковано
На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!"

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно <_<

Ну нє,він мав так приїхати,вони ж анархісти)))

oNpHR.jpg

Опубліковано

порадіймо за пацанчіка, все життя у бідних напівпідпільних організаціях, метро, маршрутки, автобуси, плацкартні вагони. а тут раз-револіція, і трофейні супермікроавтобуси, захоплені у злочинної влади:) ше один к успєху шол

Опубліковано
і що? де логіка...

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти.

Мені продовжувати?

Опубліковано

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти. Мені продовжувати?

так. бо логіки не бачу.

хіба що ти думаєш, що революціонер має бути злидарем й їздити на трофейному вазі))

Опубліковано

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти. Мені продовжувати?

так. бо логіки не бачу.

хіба що ти думаєш, що революціонер має бути злидарем й їздити на трофейному вазі))

До речі, а хто їзде на інших машинах з автопарку яника, автопарк же був чималенький? :_02:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...