Перейти до змісту

Прошу поради

maidan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, подав заяву на відкриття підприємницької діяльності 28.02.14р, реєстратор сказала прийти за випискою 5 числа (після 3 робочих днів), прийшов в середу та забрав виписку, після чого пішов в податкову до свого інспектора, вона сказала заповнювати "Заяву про застосування спрощеної системи оподаткування" (Я в заяві вказав спарощена система 1 група) та в пункті 5.1 (обрання або перехід на спрощену систему) сказала поставити дату 1 квітня 14року, та сказала що єдиний податок я почну сплачувати також з 1 квітня! В пенсійному вітділі сказали те саме, що сплачувати ЄСВ буду з 1 квітня! Питання! Чи правильно сказала інспектор почати сплачувати податки з 1 квітня, та чи дійсно зараз відмінили бланки свідоцтв п-ця???? (просто чув що тільки зареєструвався - повинен сплачувати податки!) Дякую!

Опубліковано

На рахунок 1 кввітня правильно сказали. На рахунок бланків - не знаю.

Скажіть а ЄП та ЄСВ також починати платити з 1 квітня!?

Опубліковано

Свідоцтва відмінили. В податкових накладних ( для платників ПДВ) номер свідоцтва не є обов"язковим .

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А які форми звітності та коли потрібно подавати до податкової та пенсійного за період перебування на загальній системі до переходу на єдиний???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...