vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 15:36 #51 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 15:36 Мені той світлофор боком.. я його обовязково бачу.. , розумію, оцінюю ситуацію і..... їду далі.Боротьба з млинами. І це каже поважна тут людина, яка є членом велопатруля і контролює інших людей, що б ті не здійснювали правопорушень...
Lexx_Giant Опубліковано 2 Березня, 2014 в 16:02 #52 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 16:02 Мені той світлофор боком.. я його обовязково бачу.. , розумію, оцінюю ситуацію і..... їду далі.Боротьба з млинами. І це каже поважна тут людина, яка є членом велопатруля і контролює інших людей, що б ті не здійснювали правопорушень...І що? Зроби краще. З.І. Візьми дитину, поїдь з нею покататися по місту і все зрозумієш.
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 16:10 #53 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 16:10 Мені той світлофор боком.. я його обовязково бачу.. , розумію, оцінюю ситуацію і..... їду далі.Боротьба з млинами. І це каже поважна тут людина, яка є членом велопатруля і контролює інших людей, що б ті не здійснювали правопорушень...І що? Зроби краще.З.І. Візьми дитину, поїдь з нею покататися по місту і все зрозумієш.А я і роблю - не порушую ПДР.А тепер уяви, що я водій, і кажу: "Мені той світлофор боком.. я його обовязково бачу.. , розумію, оцінюю ситуацію і..... їду далі..."З.і. Брав, катався, і не раз, На світлофорі стояли як і всі. Ще питання?
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 17:00 #54 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 17:00 Так ет ти не порушуєш, а уматов що велік бачать тільки перед капотом достаточно. "ничегонепонимаю"
Saddy Опубліковано 2 Березня, 2014 в 18:04 #55 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 18:04 всю тему не перечитував. Скажу своє імхо.Згідно правил дорожнього руху велосипедисти є повноправними учасниками дорожнього руху. Тож на них розповсюджується дія цих самих правил та відповідальність за їх порушення. Якщо велосипедисти хочуть, щоб їх поважали інші учасники руху (як водії авто, так і пішоходи), то вони повинні неухильно дотримуватися всіх правил, щоб не створювати небезпеки нікому - якщо не думають за себе, то хай подумають про інших. Досить повна та цікава стаття
Miro Опубліковано 2 Березня, 2014 в 18:12 #56 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 18:12 Коротко і ясно. Крапка.
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:18 #57 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:18 Проблема - что автомобілістов 80% не важають велосипедиста як повноправними учасниками дорожнього руху. Отсюда і проблеми.Коротко і ясно. Крапка.Заміть, написано зрозумілою мовою, Може, якщо захоче. І "латеральноє мишленіє" не знадобилось.
Yuraul Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:20 #58 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:20 Itzamna, видихай, які мінуси?) Тобто мисля, шо ти пореш фігню і людям це не подобаєтться, тобі в голову не приходить? Якщо тебе так парить карма, то можу наплюсувати тобі, мені не шкода, тільки скажи.І ще раз, слідкуй за руками: якщо скласти два моїх повідомлення, то виходить така думка — якщо ти вважаєш, що від твоєї поведінки залежить лише твоє життя і безпека, тоді ти вузьколобий. Відчуваєш різницю? Обізвати людину і аргументувати думку?Проблема - что автомобілістов 80% не важають велосипедиста як повноправними учасниками дорожнього руху. Отсюда і проблеми.Афігєть аргументація. Мо, досить шукати винних десь? Власне, якщо так взяти, то автомобілісти і решту автомобілістів, окрім себе не вважають повноправними учасниками. Це причина слідувати за ними? Це якось допоможе вирішити проблему? Де логіка? Поясніть. Не кидайте зарозумілих фраз, не пишіть накурениє брєд, просто поясніть, чого ви прагнете цим добитись?
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:23 #59 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:23 Проблема - что автомобілістов 80% не важають велосипедиста як повноправними учасниками дорожнього руху. Отсюда і проблеми.Але ж це не означає, що велисопедистам (як і іншим) дозволено їхати на червоне світло. Чи то помста така автомобілістам?
Sirgo Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:50 #60 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:50 Не одноразово спостерігав за проїздом велосипедистів на червоне світло. А ще частіше і не тільки в Луцьку, бачив переїзд пішоходного переходу. При чому спонтанний переїзд.
MoDiK Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:52 #61 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 19:52 Як на мене основна проблема це не світлофори, а якраз таки дороги як згадувалось вище, їх стан взагалі станом назвати неможна, а тим більше коли їдеш на обочині щоб не заважати нікому, а там яма на ямі, я от на днях їхав собі, їхав ( біля самого бардюра ) і тут бачу спереду таке робиться що фіг об’їдеш, я починаю щось робити щоб не "погубити педалі" по дорозі і тут якийсь рейсер вирішив взяти на обгон бус і виїхав мені лоб в лоб якби це не було ввечері і я не замітив би світла його фар то потім прийшлось би нові "педалі" шукати так як на той момент я всю увагу кинув на те щоб не вскочити в яму і аж ніяк не чекав такого сюрпризу на моїй смузі
Ko3bMa Опубліковано 2 Березня, 2014 в 20:34 #62 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 20:34 Проблема - что автомобілістов 80% не важають велосипедиста як повноправними учасниками дорожнього руху. А що, далекобійники мотоциклістів теж "хрустиками" називають. Ату їх!
keepo Опубліковано 2 Березня, 2014 в 23:13 Автор #63 Опубліковано 2 Березня, 2014 в 23:13 Тобто створення аварійної ситуації з ідеологією:Мені той світлофор боком.. я його обовязково бачу.. , розумію, оцінюю ситуацію і..... їду далі.виправдане? і чому я, в статусі автоводія, маю віддуватись за всіх водіїв які не догодили велосипедистам?Крім того, як можна говорити про якісь зміни на краще в країні, коли представники влади (а самооборона у вигляді веломайдану це наразі теж влада) з самого початку заявляє, що свідомо порушує діючі законноприйняті правила? Зараз на червоне поїдемо, а далі що? бюджетик якийсь роздерибанимо? портфельчики поділимо? то за що народ стояв на майданах?Все це нагадує фарс.
vaz75 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:35 #64 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:35 Многа букафф...Я так зрозумів з твог спітча, що на червоне ти їздив, їздеш і будеш їздити.Ну сподіваюсь (бажаю), щоб не знайшовся такий же джигіт на "танку", який пересічеться з твоєю траекторією!
Vadimm Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:58 #65 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:58 Багато однако накаталі. Забули тільки що крім автомобілістів і велосипедистів, є ще пішоходи. Які можуть на свій сигнал світловора "зненацька" виходити з-за пригальмувавшої маршрутки, і їм лише залишається правєдним матом проводжати низьколетящєго "тіпаоцінившого" обстановку велокретина який поклав буй на світлофор. Палку вам мєж спіц, таваріщі вєловєтєрани.Особливе вітання упоротим байкєрам які регулярно пролітають світлофор "Перемоги-Грибоєдова".
ursa Опубліковано 4 Березня, 2014 в 22:21 #66 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 22:21 Ет как страна в європу хочет, начні с себя, уважай велосіпедіста, может по другому будеш смотреть как он на красний поїде. А кто не понімає о чом вапрос - сцуко, да возьмі і пакатайся, вміг прозреєш. Начни уважать... Это первая фраза, которая самому себе должна быть адресована, вообще-то Уважение к байкеру? Тут или смирись с ролью вертлявого ничтожества, или веди себя так, чтобы хотелось тебя уважать Я, например, даже если спешу, то всё равно на красный останавливаюсь. Отличная возможность потренить трек-стенд, не выстёгиваясь из контактов Или, может, мне просто есть куда и зачем возвращаться? Если меня переедут в пути, то это не так тупо и глупо, как если я, уверовав в свой велопрофессионализм, прыгну под фуру, забыв включить режим бога... И, в общем, мне пофиг, что обо мне думают те, кто умчался вперёд на двух, и те, кто с озлоблённым недоумением смотрит на меня из своих четырёх... тем более, что мысли их часто одинаковы: "Ну дебил..." Я это делаю не для них, не для ихнего понимания, осуждения или одобрения. Я просто делаю то, что не идёт вразрез с моей моделью мира, то, что мне по душе
Shkoder Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:22 #67 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:22 натяки й погрози я видалив, але раптом у мене з`явилась така аналогія:автомобілісти – вони як Росія. споживають нафту, прагнуть до "танкa" більшого розміру, тиснуть масою, й начебто фізично сильніше, але фактично не можуть навести порядок навіть на власній дорозі. тому, що "кожний за себе" та порушує власні ж правила.велосипедисти – це Україна. їх менше, але вони згуртовані. легкі на підйом. не бояться покинути зону комфорту, а іноді й ризикнути.а "законний" велосипедний метр від бровки – це, зрозуміло, Крим…
Tolik_lt Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:30 #68 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:30 пане Дмитре, пірвали на шмати своїми аналогіями ))
DrWeird Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:02 #69 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:02 До кого відносити перехожих ?
Kitty Опубліковано 11 Березня, 2014 в 15:09 #70 Опубліковано 11 Березня, 2014 в 15:09 Невеличка порада від відомої передачі Top Gear...
Darkness Опубліковано 11 Березня, 2014 в 16:04 #71 Опубліковано 11 Березня, 2014 в 16:04 моя відповідь на питання автора: безнаказаність породжує правопорушення. якби пиняли полосатою палочкою і велосипедистів, можливо, б з часом і був порядок. а так, питання не лише в велосипедистах. не всіх водіїв зебра спиняє, а пішохід теж не думає коли на ту зебру виходити. і велосипедиста не всі пускають, і він сам лізе під колеса бо голова в нього не повертається. а з мене, як з дівчини на велосипеді, то ще й прикальнутись можуть і налякати. а вся суть в тому, що нема виховання поводження на дорозі. ніхто думати не хоче до чого призведе його кожен рух і навіть слово.
woodwork Опубліковано 16 Березня, 2014 в 14:57 #72 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 14:57 у мене є кілька друзів велосипедистів, фанатів просто, їздять на фіксах, збирають їх з дуже-дуже дорогих деталей і все таке, мені їх не понять, я б краще жужу купив, але то таке. Так вот, їздили вони як хтіли, бо мол круті фіксери і т д, допоки тойоту кемрі один не збив та щось собі поламав (ключицю) не кажучи про дорогущий байк в хлам, а все через недотриманні ПДР на перехрестях. Тепер по правилах гасає, наука, хоч і жорстка, та в ліс не пішла. Напевне кожен хто плював на правила починає їх дотримуватися після того як добряче "обпечеться".
Shkoder Опубліковано 16 Березня, 2014 в 17:49 #73 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 17:49 щодо субкультури фіксів у нас тут окрема тема існує, але… от викинь з "жужи" гальма, зчеплення, а коробку заклинь десь на четвертій швидкості. ось тобі і труна на колесах фікс
Jl6owa Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:05 #74 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:05 А я вже думав шо про фікс ніхто і не згадає) Не кожен фіксер думає шо він крутий, може плювати на правила і робити шо заманеться.Маю два велосипеди: шосейний і фікс, моя уважність і обережність залишається зі мною незалежно від того на якому велосипеді я сьогодні.
ursa Опубліковано 19 Березня, 2014 в 21:07 #75 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 21:07 Эй, которому пофиг на красный свет возле "Луческа" - нафига ж там стоять, у тебя ж крутой шлем Эй, которому пофиг на "стрелочный" светофор на пр.Відродження - да разве дано тебе удержать свой рогато-рулёвый шоссер перед поворотом Эй, готовящий отмазки про "машин около 19:00 там не было" - ты хоть домой живым доехал?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.