Перейти до змісту

Соціологічне дослідження.

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, студенти-політологи Національного університету «Острозька академія» проводять опитування з метою визначити рівень підтримки та довіри до загальнонаціональних політичних лідерів в Луцьку. Ваші відповіді будуть узагальнені, анонімність гарантується. Заздалегідь дякуємо за участь у дослідженні!

У зв'язку з тим, що вже немає змоги проводити анкетування вживу (складна ситуація в країні + залучений до громадської діяльності), я розробив електронний варіант анкети. Дослідження необхідне для моєї курсової роботи. З деяких варіантів відповіді прошу не сміятися, анкета була розроблена давненько)

Анкета тільки для жителів Луцька! Дякую за увагу та сподіваюсь на вашу щирість.

Анкета

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+

З.І. Питання про вибори в 15 році, виправте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

готово.

тре в кандидати ше Ляшка дописати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+

але таке враження, що запитання і відповіді, вірніше, а особливо відповіді, складали учні школи, а не студенти-політологи... Запитання поверхневі, дитячі, я б сказав, а відповіді взагалі.. і в багатьох не відображають реальних варіантів, які б обрали жителі Луцька (на цьому ж зробили наголос).

вибачайте, якщо образив, але ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотіла приєднатись, та так як я живу не в місті а Анкета тільки для жителів Луцька! - тому вирішила не псувати "чистоту експерименту" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OlgaAlterEgo,тому і сподіваюсь на щирість людей, хоча знаю, що 100% правильно не буде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...