yu2007 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 20:50 #4151 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 20:50 12 minutes ago, rl72 said: в майже кожного базарника та дрібних магазинчиках товару більше в наявності, ніж вони мають право на граничний розмір здійснення діяльності на єдиному податку Ну так збільшити граничний розмір в 3 рази, ділов то. Цей ліміт при якому курсі встановлювали? Так ото ж.
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 05:57 #4152 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 05:57 9 годин тому, rl72 сказано: тобто "чорну" зарплату, яка перевищує офіційно виплачену в розмірі мінімальної зарплати, в декілька разів, дрібний бізнес може собі дозволити виплачувати? В умовах тотального безконтролю - може. Логічніше, коли замість чесних, оподаткованих 4 000 грн людина отримає на руки 5. Логіка такого роботодавця, А чого я маю щось державі платити? Держава для мене ніяких умов не зробила. Не спростила - лише ускладнила. Я це просто сам від людей чув. І людині, простій, яка заробляє в такого роботодавця. Краще отримати 5 000 чорних ніж 4 000 білих. БО: - хз чи доживеш до тієї пенсії - Чи отримаєш зароблену пенсію (є люди, у яких по 30-40 років стажу, а отримують - мінімалку! Питання, нах*я корячився? Заради 1 200 грн?) Гарантій ніяких. Немає пенсійного фонду, яким він має бути, немає пенсійних накопичувань. Реформ потрібних немає. Бо? Правильно. А на чому Пєця і його прібліжонниє будуть бізнес будувати? Звідки мані-флоу брати? - потрібно розраховувати на себе. Гарантія медицини? Ф3,14*ду! Де ініціатива від держави про обов'язкове медичне страхування??? А нєту! Хто винен? Люди! Бо самі ту ініціативу не проявили. ЗБС.
nickel Опубліковано 31 Березня, 2016 в 06:20 #4153 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 06:20 12 часа назад, rl72 сказал: тобто "чорну" зарплату, яка перевищує офіційно виплачену в розмірі мінімальної зарплати, в декілька разів, дрібний бізнес може собі дозволити виплачувати? Я так розумію, є люди, яким Порошенко персонально в борщ рошенок наклав? Ок, Гугл. Яким боком до нашої розмови мінімальна зарплата? Що вона відображає, щоб до неї прив'язуватися? Ти на неї проживеш? А хоч хтось на неї може прожити? А, зрозумів: Базарники платять лише мінімалку, а решту в конвертах? То хай зроблять мінімалку 10 000. Ах да, забув. Прийдеться цілій армії дармоїдів в держустановах більше платити. А де взяти гроші на такі зарплати? А давайте базарникам податок піднімемо. Ой, щось гроші в казну не поступають. А чого? Бо базарники наймитів позвільняли і самі торгують, і то лише ті що не закрилися. Замкнуте коло? А менше красти не пробували? upd: Украина стала одним из лидеров по уровню налогов с зарплаты Отличительной чертой экономики Украины является её высокая огосударствленность – страна входит в десятку стран с наиболее высокой в мире долей государственных расходов в ВВП. Такое огромное государство требует огромного же финансирования, что приводит к очень высокому уровню налогообложения. По уровню общей налоговой нагрузки на бизнес Украина занимает 28-е место в мире (исключая малые островные государства) согласно рейтингу Doing Business 2015. Выраженный в качестве процента от доходов, уровень налогообложения в нашей стране превышает средний уровень налогообложения в любом из регионов планеты, включая Африку и Латинскую Америку. Особенно высокой в Украине является налоговая нагрузка на заработные платы – по этому показателю мы занимаем пятое место в мире. Именно она является причиной того, что значительная часть заработных плат в Украине платится в конвертах, а доходы граждан, в значительной степени, пребывают в тени.
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:39 #4154 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:39 6 хвилин тому, nikifor сказано: Оце все гонєво на владу уже дістало, який народ така і влада. налогова нагрузка велика на зарплати але чогось наші підприємці живуть як вареник в маслі навіть краще інколи за європейців, знаю такі приклади у Луцьку, має зодва магазинчика людина на зупинках транспорту, а їздить на новенькому RangeRover і в будинку на Гараджі живе як донкарлеоне, і в податкової чомусь не виникає питання доцільності рівня життя і доходів, і чи не займається вона чимось іншим? Про великий бізнес, янтарні справи, митниці та інше українське лайно я взагалі промовчу, там бізнесмени стають олігархами в дуже короткий термін, приміром у європі і сша до такого рівня доходів якщо чесно працювати то треба все життя іти, а у нас країна золоте ельдорадо, можна швидко збагатитися, причому як прості люди так і верхівка думають завжди лише про гроші, а країна і люди які тебе оточують у більшості на останньому місці, ось і тому так погано живем. Я не вірю, що підприємці так бідують, бо як виходжу на вулицю і бачу які автівки і яка їх ціна у нас, їздять по дорогах такеї нещасної країни яка просить у всіх кредитів, і які стоять будинки, в пригородніх районах луцька, то таке враження, що я в Німеччині живу. Поки народ не почне бути чесним самий з собою то успішною наша країна небуде. Знову ж таки оподаткуванням тих, хто живе як сир в маслі має влада займатись, чи народ має насильно забирати якісь цінності у них без влади?
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:56 #4155 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:56 10 хвилин тому, nikifor сказано: владі походу пофіх бо влада сама складається з таких вареників в маслі Значить гон на владу є справедливим.
S30 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:58 #4156 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:58 Отож бо. Знову всі шляхи привели до влади. Заміть, це ти сам такий висновок зробив.
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:59 #4157 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 08:59 Предатель Донбасса работает в полиции Черновцов http://deniskazansky.com.ua/predatel_donbassa_rabotaet_v_policii/
nickel Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:01 #4158 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:01 26 минут назад, nikifor сказал: Оце все гонєво на владу уже дістало 11 минуту назад, nikifor сказал: владі походу пофіх бо влада сама складається з таких вареників в маслі У тебе все гаразд з логікою? Бо різниця між постами всього 15 хвилин.
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:15 #4159 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:15 5 хвилин тому, nikifor сказано: та причом тут та влада, якщо народ революцію не довів до кінця а повівся на політиканів. Доведення до кінця революції - це по суті і є боротьба з нинішньою владою.
nickel Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:17 #4160 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:17 7 минут назад, nikifor сказал: та причом тут та влада, якщо народ революцію не довів до кінця а повівся на політиканів. Це просто викликає істеричний сміх, коли ті хто боролися з режимом Януковича тепер відновлюють той режим знову, бпп і народний фронт і опозиційний блок це тепер нова коаліційна партія регіонів. Яценюк в якого підтримки нуль, який вже опозорився нище плінтуса, хапали за яйця, говорив на блатному жаргоні в конфлікті з саакашвілі, довів країну до ручки, бухав на дн у Азарова. У нормальному цивілізованому світі якщо політик має недовіру він одразу йде в відставку, бо якщо з цим затягне то потім ніколи не стане політиком, а нашим діячам це всерівно, їм головне максимально насосатись з країни, поки народ сліпий і нічого не бачить. Прем'єр з нульовою підтримкую формує нову коаліцію разом з олігархом президентом, цирк уїхав в Ростов а клоуни остались... Треба нашому народу не Путіна боятись а своїх, бо свої завжди першими ножика в спину пхають, і набагато більше роблять шкоди країні, і треба довести революцію до кінця, бо таке враження, що вся наша влада це 5-та колона Кремля Ти б зав'язував, а то, захищаючи владу, вилив на неї лайна більше, ніж ті хто її критикує.
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:35 #4161 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 09:35 1 хвилина тому, nikifor сказано: ніхто ні накого не лив лайна, прослідкуй за владою і ти побачиш що її суть це лайно, а народ цьому просто потурає, бо боїться агресії Хуйла яка навязана самою цією гавняною владою, якщо ви нас скинете то прийде путін і вас захватить! То хто туть більше винуватий влада, чи народ який вірить у таку навязану дурню?
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:52 #4162 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:52 2 годин тому, nikifor сказано: який народ така і влада. 2 годин тому, nikifor сказано: має зодва магазинчика людина на зупинках транспорту, а їздить на новенькому RangeRover і в будинку на Гараджі живе як донкарлеоне, і в податкової чомусь не виникає питання доцільності рівня життя і доходів питання: Хто має зацікавитися цим? Держава, у вигляді податкової? Чи народ, який обирав владу? І питання №2: Що трапиться, коли цим зацікавиться Держава? І Що трапиться коли зацікавиться народ? 2 годин тому, nikifor сказано: Оце все гонєво на владу уже дістало, який народ така і влада. і 2 годин тому, nikifor сказано: верхівка думають завжди лише про гроші не в'яжеться. 2 годин тому, nikifor сказано: Поки народ не почне бути чесним самий з собою то успішною наша країна небуде. Наша Держава стільки років всіх на*обує, що їй уже не вірить ніхто і чесною з нею бути просто нереально. Почалося із облігацій держзайму ще у СРСР і поїхало. переплатив за телефон 100 грн. Як таке може бути. Ми винні споживачу?? На наступний місяць уже я винен їм 100. Сху*лі я маю попадати на 200 грн? І це сходить їм з рук! І таких прикладів вагон. Я в ігри з державою уже не граю. Давно. І не вірю їм. Жодному слову!
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:55 #4163 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:55 1 година тому, nikifor сказано: народ революцію не довів до кінця а повівся Тобто винен народ? 1 млн чоловік стояли мирно на Майдані співали "Ще не вмерла..". Та якби та маса людей хотіла знести 1/2 Києва - то знесла б. Люди хотіли все мирно вирішити. І вони ще винні? Оце ти гониш! Видихай.
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 11:09 #4164 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 11:09 4 хвилин тому, nikifor сказано: мирно з тими політиканами не можна і народ це має зрозуміти, той кіля в лоб уже відверто тролить з українців, пора вішати того кролика. І після цього ти говориш, що тебе харить гонєво на владу?
Гість rl72 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:46 #4165 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:46 6 годин тому, Zheny@ сказано: В умовах тотального безконтролю - може. Логічніше, коли замість чесних, оподаткованих 4 000 грн людина отримає на руки 5. Логіка такого роботодавця, А чого я маю щось державі платити? Держава для мене ніяких умов не зробила. Не спростила - лише ускладнила. Я це просто сам від людей чув. І людині, простій, яка заробляє в такого роботодавця. Краще отримати 5 000 чорних ніж 4 000 білих. БО: - хз чи доживеш до тієї пенсії - Чи отримаєш зароблену пенсію (є люди, у яких по 30-40 років стажу, а отримують - мінімалку! Питання, нах*я корячився? Заради 1 200 грн?) Гарантій ніяких. Немає пенсійного фонду, яким він має бути, немає пенсійних накопичувань. Реформ потрібних немає. Бо? Правильно. А на чому Пєця і його прібліжонниє будуть бізнес будувати? Звідки мані-флоу брати? - потрібно розраховувати на себе. Гарантія медицини? Ф3,14*ду! Де ініціатива від держави про обов'язкове медичне страхування??? А нєту! Хто винен? Люди! Бо самі ту ініціативу не проявили. ЗБС. хибна логіка, бо сплачені податки із зарплати, це не тільки пенсія. це і зарплата бюджетників, тих самих вихователів в дитсадках, вчителів в школах, лікарів в лікарнях. а так, недоплачену офіційно зарплату, ви платите їм,коли до них приходите
Гість rl72 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:50 #4166 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:50 1 година тому, Zheny@ сказано: питання: Хто має зацікавитися цим? Держава, у вигляді податкової? Чи народ, який обирав владу? І питання №2: Що трапиться, коли цим зацікавиться Держава? І Що трапиться коли зацікавиться народ? і не в'яжеться. Наша Держава стільки років всіх на*обує, що їй уже не вірить ніхто і чесною з нею бути просто нереально. Почалося із облігацій держзайму ще у СРСР і поїхало. переплатив за телефон 100 грн. Як таке може бути. Ми винні споживачу?? На наступний місяць уже я винен їм 100. Сху*лі я маю попадати на 200 грн? І це сходить їм з рук! І таких прикладів вагон. Я в ігри з державою уже не граю. Давно. І не вірю їм. Жодному слову! народ має цікавитись через відповідні контролюючі органи. але ж більшості пох, бо самі такі
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:55 #4167 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 12:55 5 хвилин тому, rl72 сказано: сплачені податки із зарплати, це не тільки пенсія Пенсія тих, хто застав СРСР. А не моя майбутня. на мою будуть мої діти горбатитися. Або не мої. 6 хвилин тому, rl72 сказано: арплата бюджетників, тих самих вихователів в дитсадках, вчителів в школах, лікарів в лікарнях. Тільки чому існують хабарі в лікарнях? Вузах? Судах? ГА? що? 4 хвилин тому, rl72 сказано: народ має цікавитись через відповідні контролюючі органи. Ага. Вже проходили. Ми їм потрібні тоді, коли через 2 роки вибори. Інакше Нас рать!
difoto Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:12 #4168 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:12 2 годин тому, nikifor сказано: мирно з тими політиканами не можна і народ це має зрозуміти, той кіля в лоб уже відверто тролить з українців, пора вішати того кролика. В мене лише одне питання: якщо завтра народ збереться і вирішить таки "вішати того кролика" - ти поїдеш на Київ? Чи має їхати "народ", а тобі потрібно гроші заробляти, щоб сім"ю годувати? Ну хоч на соляру грошей дасиш?
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:53 #4169 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:53 2 годин тому, nikifor сказано: мирно з тими політиканами не можна і народ це має зрозуміти, той кіля в лоб уже відверто тролить з українців, пора вішати того кролика. Відразу так демонтувати стару систем не можна, бо нової немає. Потрібен поступовий демонтаж, але у нас відбуваються під цією вивіскою інакші процеси.
Mykola81 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:53 #4170 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 13:53 Поліз на сайт ВР , глянути , що там робиться в звіринці http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_fractions Ще недавно в БПП було 135 депутатів , зараз 141 . В НФ зараз 81 Треба ще 4 , щоб було 226 в БПП і НФ . І тоді ляшко , юля і т.п. йдуть лісом Подумав , що купують позафракційні "тушки" В принципі , рішення логічне : дешевше купити 10 тушок ніж мати справу з юлею , самопоміччю чи ляшком . Ляшко там самий невинний , як на мене . =) Барна --- вийшов ( чи виключили ) після тягання Яценюка за яйця і тепер повернувся ( чи повернули ) . http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=18062&skl=9 Бригинець і Білоцерковець -- свіжообрані замість Томенка та Фірсова http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=15838&skl=9 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=16340&skl=9 Суслова --- з самопомочі , була №6 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=11999&skl=9 Кишкар з самопомочі , був №7 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=18006&skl=9 Кривенко з самопомочі , був №5 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=18005&skl=9 Кривенко і Кишкаря викинули з самопомочі осінню 2015 разом з Гопко , Пташник і Єднак Тобто перші троє ніби і не тушки , а от трійка з самопомочі тягне на куплених З іншої сторони , самопоміч може анулювати мандати своїх колишніх депутатів , як це зробили з Томенком і Фірсовим
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:15 #4171 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:15 56 хвилин тому, nikifor сказано: дам на соляру і поїду, я ще молодий, і в такій країні мені нехочеться будувати сімї, бо зараз такі умови в нас склалися, що щоб прокормити сім'ю треба робити весь час і по 12 годин, то нащо взагалі тоді та сім'я, якщо щоб її утримувати, треба пожертвувати часом який потрібний для сімї.. він вийшов, позбавили, щоб на його місце взяти нового.
alexvvv Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:31 #4172 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:31 10 хвилин тому, nikifor сказано: оцеж корупційна і вигідна для олігархів виборча система в Україні стала, при такій виборчій системі і диктату партбосів можна із любого депутата який має грішок зробити раба який би голосував так як потрібно, вертаються часи партії регіонів і лєгітімного... А зараз інші часи?
Mykola81 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:39 #4173 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:39 З інщої сторони , депутати не будуть бігати по партіях , шукаючи , де більше платять . Якщо пройшов по партійних списках --- або сиди в стійлі , або вільний . Бо люди голосували за партію , не хочеш в ній бути --- до побачення http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=3700&skl=9
romaxa11 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:40 #4174 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 14:40 Що таке "українська влада"? Де проходить межа між "українською владою" і "народом"? Хто цю межу може і має право встановлювати? "Українська влада" - це начальник якоїсь митниці, що доводиться зятем заступника мера якогось міста, який є кумом голови апеляційного суду, зять якого є сином начальника СБУ, який є племінником заступника начальника ГПУ, який є кумом голови Верховного суду України, який є хорошим, близьким другом Президента України, який є кумом в одного звичайного українського олігарха, дочка якого вийшла заміж за сина міністра екології, який ... (це як то кажуть головна гілка, а в неї також входять всі рідні, близькі і куми кумів учасників родоводу) Насправді це пі...дець. Ми переважно концентруємось на виборчих посадах, на які, як нам здається ми маємо вплив через результати голосування. "Українська влада" поняття набагато ширше, глибше і сильніше. Жахлививй серіал Спрут з Катані, де перебили, закатували сотні людей, найкращих, найсміливіших представників італійської нації, це фігня порівняно з нашими маштабами. На диво верхівка Італії вирішила жортоко боротись з мафією і це забрало колосальні ресурси, купу років, купу мертвих карабінерів. Ця верхівкаочевидно не була мафією, а наша впринципі не може бути немафією, оскільки крокуючи по сходах політичної кар'єри кожен персонаж обзаводиться величезним колом друзів, рішал, кумів, причому, чим вищий рівень, тим коло ширше і впливовіше. Що діставшись Олімпу, ти залежний і зобов'язаний вже цілій купі дуже різноманітних персонажів, які очікують на щедрі репарації. Це неможливо знищити, подолати. Воно не лікується, не оперується. Паралельно має бути створена система влади з варягів, які і мають вдихнути нові сенси в цю територію. Потрібно щиро визнати, що українці через інститут братерства, кумівства, хабарництва, договорняків, повністю позбавили себе можливості до еволюційного поступу.
romaxa11 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 15:14 #4175 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 15:14 Чого їхній політик після викритого міньєта йде у відставку з найвищої посади, а наш потенціально може піти тільки вперед ногами. Він йде ввідставку рятуючи повністю всю політичну систему. Фактично він герой для всіх політиків країни, цивілізації, бо зберігає віру в прозорість, чистоту системи. Їм це вкрай потрібно, бо роль політиків в розвинених країнах дуже умовна - машина ідеально працює, самовідновлюється і щоб її зламати ще потрібно потрудитись. Головний посил їхньої влади - не скидайте нас, ми ідеально чисті бюрократи, ми дуже чесно користуємося вашими заробленими податками і благами. Тобто у них не політична система ідеальна, а суспільство і його економіка.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.