Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

p.s. мені ще ранньою весною місцеві сепаратисти обіцяли що "будете хлеб жрать по 20 грн", до його воно і йде

хліб по 20 і навіть по 30 грн за кг -вже давно є вмагазинах Києва - так що це не показник )))

Просто сепаратисти були Києвські :))

По темі - як реально можна вплинути на курс? Мітингами чи ще якось? Під Новий Рік буде 18.50-19.00, що не дуже радує. Не простіше дефолтнути? А то при такому курсі це нереальний перебор. Бензин вже подорожчав :(

Змінено користувачем seolutsk
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

По темі - як реально можна вплинути на курс? Мітингами чи ще якось? Під Новий Рік буде 18.50-19.00, що не дуже радує. Не простіше дефолтнути? А то при такому курсі це нереальний перебор. Бензин вже подорожчав :(

такий курс вигідний експортерам, продають за еври - тут витрати в гривнях,

а експортери в нас "не будь хто", а "підібрані люди"

з того й живуть

• +1 1
Опубліковано

з того й живуть

Думаєте, що ніякого впливу немає в народу?

Опубліковано

Дункан Мак Лауд :)

певно щось дотепне хотіли висловити, мені не зрозуміти.

ось і підросло покоління москаліків яке не знає хто такі Дункан і Конор Мак Лауди з клану Мак Лаудів :(

p.s. мені ще ранньою весною місцеві сепаратисти обіцяли що "будете хлеб жрать по 20 грн", до його воно і йде

бачу вас такі перспективи радують, не впевнений що суспільство так жваво сприйматиме цю інформацію

:) видаєте бажане за дійсне...

з того й живуть

Думаєте, що ніякого впливу немає в народу?

:( останні вибори показали вже

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Умний, та ти не парся, ніхто ж не відмовився від споживача #1;-) ось повні інтернети криків, що усі ввели санкціі крім нас. Ну да, він у цьому році займає 18% у експорті товарів, а не 23-28% , як у минулих, але ж він сам повним ходом знищує експортний потенціал:-) та й маючи такого є*анутого споживача #1, гріх не шукати інших. А от щодо що продукти непотрібні- то ти перед тим я пи*діти статистику би подивився чи шо:-)

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

По темі - як реально можна вплинути на курс? Мітингами чи ще якось?

Зараз вже мало що зробиш. Раніше треба було робити і то на рівні влади - як мінімум зменшити відтік долара з України. А це можна досягнути тільки непопулярними методами, на які жодна нормальна влада не піде, особливо перед виборами.

А люди, що вони зроблять? Максимум трохи люду вийде на вулицю і їх Порошенко з Яценюком з гівном змішає, скаже, що вони зрадники, а потім додасть - в нас війна, відчепіться зі своїм курсом.

Особисто я вже давно вважаю, що зміна рил біля кормушки ніяк не вплине на якість мого життя. Тому просто намаюсь пристосовуватися.

Змінено користувачем Frank Cowperwood
  • +1 3
Опубліковано

Умний, не на волинських новинах цифри шукай, а на держстаті. Молоко це канєха кльово, але в Росію ми теж молока не продавали так, шоб на газ хватило. Гу, там пориєшся, то знайдеш, шо обсяги іжі ми порівняно невеликі продаєм, а от деяких поодуктів.. значно більші і не в Росію.

Опубліковано
Зараз вже мало що зробиш. Раніше треба було робити і то на рівні влади - як мінімум зменшити відтік долара з України. А це можна досягнути тільки непопулярними методами, на які жодна нормальна влада не піде, особливо перед виборами.

Так вибори закінчились вже. А нічого не роблять. Відчуваю, що Гонтареву скоро звільнять (тижня 2-3 максимум), але буде вже пізно. А відповідальності знову ніхто не буде нести.

Опубліковано

Відчуваю, що Гонтареву скоро звільнять (тижня 2-3 максимум)

звільнять?

тю :)

якщо на державному підприємстві сталася катастрофа що призвела до краху підприємства то керівництво просто звільняють?

Опубліковано

Так вибори закінчились вже. А нічого не роблять.

Зараз щось робити - це теж буде непопулярна міра, яка може привести до нового майдану і звергнення цієї влади. Наприклад, якщо підняти ставки на імпорт товарів, то можна трохи зупинити відтік долара. Але це призведе до банкротства всіх, хто займається продажем техніки, б/в автомобілів і т.д. Згадайте яку бучу підняли люди, коли уряд Якуновича ввів якесь додаткове мито на ввезеня авто. А це була лише капля в морі. Тому і не йде влада на такі міри.

Відчуваю, що Гонтареву скоро звільнять (тижня 2-3 максимум), але буде вже пізно. А відповідальності знову ніхто не буде нести.

Ага, її показово звільнять, а потім тихенько пристроять на якесь тепле місце. Я за переміщенням політиків не дуже слідкую, але згадайте, де зараз екс-мінстр оборони Коваль, який разом з "новою командою" дружно злили Крим.

Опубліковано (змінено)

Друзі, не переймайтеся усе буде погано, а потім, ще гірше!

Так буде, так було... І наші не зможуть зробити, що б було легше, чим у інших, у нас буде гірше ....

Змінено користувачем Antiphase
Опубліковано

Більша половина банків, відомих всім олігархів. Які на всьому цьому продовжують заробляти. Для них люди це гроші, як не прикро , але так воно і є. Тим паче, люди штучно гонять попит. Наскладеної валюти під матрасами вагон, в обігу нема. Яник поміг з попитом, але ж самі ми його збільшуєм.

Курс потримали до виборів, нагнали апетит, а зараз пустили. Гірше те , що ми-пересічні громадяни, ще більше "калапуцяємся" в тому багні.

Опубліковано

не зовсім точно, але приблизно так:

в 2002 г курс был 2грн за бакс

в 2005 г курс был 5грн за бакс

в 2008 г курс был 8грн за бакс

в 2014 г курс стал 14грн за бакс

Опубліковано

Тим паче, люди штучно гонять попит. Наскладеної валюти під матрасами вагон, в обігу нема. Яник поміг з попитом, але ж самі ми його збільшуєм.

Як я вже писав вище, треба пристосовуватися. Можна покласти 1000 грн під матрас, а можна було поміняти їх ще по курсу 9-13 і покласти під матрас. Тому людей я би тут не звинувачував. Курс долара ріс би навіть при нульовому попиті на долар зі сторони населення, просто трохи меншими темпами.

• +1 1
Опубліковано

Потрібно відкрити нову тему під назвою "Стіна плачу", де зможуть ридати ті кому погана влада\дорогий долар\європа не хоче наших товарів\свій варіант...

• +1 5
Опубліковано

Потрібно відкрити нову тему під назвою "Стіна плачу", де зможуть ридати ті кому погана влада\дорогий долар\європа не хоче наших товарів\свій варіант...

Люто плюсую.

• +1 1
Опубліковано

в 2002 р курс долара 2грн не був.якщо мені не зраджує память то біля 4 мо трохі більше і в цьому році з"явилось євро то коштувало в районі 3.40грн доречі при появі євро воно коштувало набагато дешевше ніж бакс.

Опубліковано

в 2002 р курс долара 2грн не був.якщо мені не зраджує память то біля 4 мо трохі більше і в цьому році з"явилось євро то коштувало в районі 3.40грн доречі при появі євро воно коштувало набагато дешевше ніж бакс.

в 98 в серпні (чорний вівторок - дефолт в Росії) доллар з 2 виріс до 4.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...