nickel Опубліковано 31 Липня, 2019 в 14:19 Поділитися #4201 Опубліковано 31 Липня, 2019 в 14:19 1 час назад, Pavelix сказал: Як хто думає, що то за дивина з курсом?... це аля максимальний зазор зараз роблять щоб на осінь заробити на різниці .... чи як... ладно опускали до виборів... хтось собі бали брав... а зараз чому... Вроді як обвал на осінь приблизно після Дня Незалежності це стандартна тема кожного року.... але все ж цікаво як буде цьогоріч.... Рано или поздно это закончится, гривне придется возвращаться к привычному состоянию и тогда мы снова можем увидеть стрессовые движения гривны. Стаття досить довга, але найбільш адекватна з того, що читав останні дні. Раджу прочитати. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 31 Липня, 2019 в 15:47 Поділитися #4202 Опубліковано 31 Липня, 2019 в 15:47 І який висновок? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Липня, 2019 в 16:36 Поділитися #4203 Опубліковано 31 Липня, 2019 в 16:36 (змінено) 3 часа назад, Nokian сказал: І який висновок? Думай-те Змінено 31 Липня, 2019 в 19:44 користувачем nickel Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Selbeor Опубліковано 31 Липня, 2019 в 17:00 Поділитися #4204 Опубліковано 31 Липня, 2019 в 17:00 Купляти по 25, бо буде 40) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 15:57 Поділитися #4205 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 15:57 ну можна сказати, що Нокіан накінець то вгадав Ну хоть раз . Головне, щоб носа не задирав крепко Один раз - не п*дарас, як то кажуть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 16:58 Поділитися #4206 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 16:58 Якщо є заишки совісті, то може макнеш тих, що дивляться різних кухарів? Весь цейстрибок був потрібен Богдану на літній відпочинок та на поїздку на весілля в Монако. А це тисяч 100 доларів. Організував злив про свою відставку, отримав відкат, ще й журналістів виставив дурниками. А різні проплачені кухарі в цей час сцяли у вуха лохорату, розганяли хвилю. Технологія обкатана. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:07 Поділитися #4207 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:07 6 минут назад, Nokian сказал: Якщо є заишки совісті, то може макнеш тих, що дивляться різних кухарів? Весь цейстрибок був потрібен Богдану на літній відпочинок та на поїздку на весілля в Монако. А це тисяч 100 доларів. Організував злив про свою відставку, отримав відкат, ще й журналістів виставив дурниками. А різні проплачені кухарі в цей час сцяли у вуха лохорату, розганяли хвилю. Технологія обкатана. Вітя, осінь лише почалася. Давай дочекаємося її кінця і тоді будеш макати, якщо повод буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:09 Поділитися #4208 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:09 1 минуту назад, nickel сказал: Вітя, осінь лише почалася. Давай дочекаємося її кінця і тоді будеш макати, якщо повод буде. нє нє, в нього потім сезонне загострення почнется 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:10 Поділитися #4209 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:10 Ну то давай ти свій прогноз на перше грудня, а я свій. І за три місяці життя все чітко покаже. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:28 Поділитися #4210 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:28 2 минуты назад, Nokian сказал: Ну то давай ти свій прогноз на перше грудня, а я свій. І за три місяці життя все чітко покаже. Вітя, знімись з ручніка. Це не мій прогноз. Якщо уважно прочитаєш мій пост, то, можливо, зрозумієш, що він був нейтральним і ніхто тебе в ньому не макав і прогноз давав не я. Тому мені не зрозуміле твоє бажання макнути мене. Я тим постом для себе зафіксував прогноз Кухара, щоб в кінці осені/року побачити справдився прогноз чи ні і що на це вплинуло. Сам нічого і ніколи не проогнозую. Тим більше на спір. Тим більше з тобою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:53 Поділитися #4211 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 17:53 В тебе просто нема СВОЄЇ думки. Або боїшся її висловлювати. Зрештою я зовсім не маю наміру ображати ного, чи вихвалятися . Просто констатую факти. А по ділу зараз вигідно брати кредит у валюті. А тримати у валюті невигідно. При 12% річних гроші лише зберігаються від знецінення( це між іншим теж важливо), а щоб трохи заробити- треба ризикувати. Варіанти є, і ними треба займатись. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 19:26 Поділитися #4212 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 19:26 44 минуты назад, Nokian сказал: В тебе просто нема СВОЄЇ думки. Ти стільки років на Борді і досі думаєш, що я не маю власної думки? В мене для тебе погані новини: ти дуже погано розбираєшся в людях. 44 минуты назад, Nokian сказал: Або боїшся її висловлювати. Ну не боюся ж про тебе писати чи про будь-кого. І це ж те саме, що в очі кажу. Бо і з тобою вживу зустрічався і з усіма бажаючими. Ти тільки не плутай власну думку з прогнозами. За прогнози ж по морді не дадуть, максимум на сміх піднімуть. Так що і тут ти в молоко попав. Просто треба бути повним бовдуром, щоб робити прогнози курсу в країні, де гривня не підкоряється ніяким ринковим законам, бо її може шатати декілька політиків для власного збагачення. Але якщо тебе цікавить моя думка, а не прогнози, то я і надалі згідний з економістами, яких я цитував: зміцнення гривні це не наслідок росту економіки, воно сталося лише через великий наплив "інвестиційних" доларів. Пишу в лапках, бо ці інвестори вклалися не в економіку, а лише в ОВДП (для розуміння це позика, кредит), відбувається ситуативне зміцнення гривні, на зміну якому прийде ще більше її послаблення, бо рано чи пізно інвестори захочуть зафіксувати прибуток і відбудеться зворотній процес. Але вже зараз ми бачимо проблеми з наповненням бюджету, бо зміцнення гривні б'є по експортерах. А є ж ще імпорт, який стає дешевшим через зміцнення гривні і збільшує свою частку на укр. ринку і витісняє з нього укр. виробників, їх стане ще менше. Наша економіка тільки страждає від такого зміцнення. 44 минуты назад, Nokian сказал: А по ділу зараз вигідно брати кредит у валюті. Яка ж у тебе коротка пам'ять. До 2008 так багато хто думав. 44 минуты назад, Nokian сказал: А тримати у валюті невигідно. Яка ж у тебе коротка пам'ять. До 2008 так багато хто думав. 44 минуты назад, Nokian сказал: При 12% річних гроші лише зберігаються від знецінення( це між іншим теж важливо), а щоб трохи заробити- треба ризикувати. Да ти прям капітан ачєвіднасть. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 20:56 Поділитися #4213 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 20:56 без лишнього пафосу. Ти слухаєш говорящі голови. Скільки їх. Різні Наймани, Охріменки,Кухарі....... Всі вони просто ллють тобі у вуха різну муть з конкретною метоє задурити мізки. Їх нйняв для цього 1% багачів України, щоб вони дурили 99%. Бо коли 99 % не знатимуть реального стану справ , то 1% буде на тих 99 % нехіло наживатися. Відсутність критичного мислення цьому сприяє. Не буду говорити про фактори , що впливають на курс, бо зараз почнеться багато флейму... Реальний стан справ такий, що через рік в цей чвс долар буде дешевший, ніж зараз. Достатньо тобі такого мого прогнозу, аби заткнути всіх твоїх ,,економістів,,? Просто запамятай Слухати всіх , прислухатися ДО ДЕКОГО. Адже якщо хтось, або ти сам знайшов золоту жилу, то він зробить все, аби інші дізнались про це якпізніше. 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:10 Поділитися #4214 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:10 2 минуты назад, Nokian сказал: без лишнього пафосу. Ти слухаєш говорящі голови. Скільки їх. Різні Наймани, Охріменки,Кухарі....... Всі вони просто ллють тобі у вуха різну муть з конкретною метоє задурити мізки. Їх нйняв для цього 1% багачів України, щоб вони дурили 99%. Бо коли 99 % не знатимуть реального стану справ , то 1% буде на тих 99 % нехіло наживатися. Чотаржу 2 минуты назад, Nokian сказал: Відсутність критичного мислення цьому сприяє. Особливо на цій фразі 2 минуты назад, Nokian сказал: Не буду говорити про фактори , що впливають на курс, бо зараз почнеться багато флейму... От єдине, що цікаво було почути ти взяв і засекретив 2 минуты назад, Nokian сказал: Реальний стан справ такий, що через рік в цей чвс долар буде дешевший, ніж зараз. Просто запамятай Та мені все-рівно помилишся ти чи правий, це ж ти мене збирався тут макати, а не я тебе. Але тут є декілька "мальчікав с фєнамєнальной памятью", так що ти попав. 2 минуты назад, Nokian сказал: Достатньо тобі такого мого прогнозу, аби заткнути всіх твоїх ,,економістів,,? Краще звернися з таким запитанням до них самих. Ну а Найман і Охріменко - це взагалі твої економісти. Я сам обираю кого читати і що. Ти можеш платити їм хоч мільярди, але це не заставить мене їх читати. Я пробував на Пороха декілька раз підписатися в ФБ. От там ллють, кожного разу витримував не більше місяця. Ну але в тебе критичне мислення, ти і сам це розумієш. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:23 Поділитися #4215 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:23 Вже давно тобі казав, що тобі важлива не так суть , як поспорити про неї, макнути когось... Мені оце макання взагалі смішне і огидне.Я спорю зовсім не для того,щоб когось принизити, або вивищитись над кимось. Моя думка власна і жива, а не повтори чужого. Хоч і гостра та непригладжена. Не подобається- читайте кухарів. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:32 Поділитися #4216 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:32 1 минуту назад, Nokian сказал: Вже давно тобі казав, що тобі важлива не так суть , як поспорити про неї, макнути когось... Це мені важливо поспорити? Оце ти гониш. Ти мене сьогодні в цій темі перший зачепив, хоча я навіть поводу не давав, потім пропонував парі прогнозів. І це я спорщик? Данунах. 1 минуту назад, Nokian сказал: Мені оце макання взагалі смішне і огидне.Я спорю зовсім не для того,щоб когось принизити, або вивищитись над кимось. Ти сьогодні пропонував Маньяку мене макнути, а тепер знайди де я таке робив. 1 минуту назад, Nokian сказал: Моя думка власна і жива, а не повтори чужого. Хоч і гостра та непригладжена. Не подобається- читайте кухарів. гостра і непригладжена... Від того що ти вважаєш мою думку не моєю, вона такою не стає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:52 Поділитися #4217 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:52 Для тебе поспорити , це розводити демагогію, грати словами,викручуватись з єдиною метою -доказувати своє, Я спорю трохи не так, і тим більше не з тою метою. Я ж тобі пропоеую в даному випадку КОНКРЕТНІ цифри.Де всім буде однозначно ясно. Це зовсім інший спор, і тут ти включаєш задню. На рахунок макання, то я нікого не чіпав , і не збирався чіпати,, мене зачепии -дав відповідь, а на тебе зрикошетило. Все це я говорив умовно, аби було ясно,що думка більшості далеко не завжди вірна. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:57 Поділитися #4218 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 21:57 1 минуту назад, Nokian сказал: Для тебе поспорити , це розводити демагогію, грати словами,викручуватись з єдиною метою -доказувати своє, Я спорю трохи не так, і тим більше не з тою метою. Я ж тобі пропоеую в даному випадку КОНКРЕТНІ цифри.Де всім буде однозначно ясно. Це зовсім інший спор, і тут ти включаєш задню. Я тобі дав розгорнуту відповідь, але відмовився від парі, але спорщик я. Ну ок. 1 минуту назад, Nokian сказал: На рахунок макання, то я нікого не чіпав , і не збирався чіпати,, мене зачепии -дав відповідь, а на тебе зрикошетило. Все як ти пишеш, а я як завжди - аби поспорити. Тільки мене там не було, лише спідниця висіла. 4 часа назад, Nokian сказал: Якщо є заишки совісті, то може макнеш тих, що дивляться різних кухарів? Весь цейстрибок був потрібен Богдану на літній відпочинок та на поїздку на весілля в Монако. А це тисяч 100 доларів. Організував злив про свою відставку, отримав відкат, ще й журналістів виставив дурниками. А різні проплачені кухарі в цей час сцяли у вуха лохорату, розганяли хвилю. Технологія обкатана. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 22:20 Поділитися #4219 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 22:20 (змінено) 1 час назад, Nokian сказал: Реальний стан справ такий, що через рік в цей чвс долар буде дешевший, ніж зараз. Достатньо тобі такого мого прогнозу, аби заткнути всіх твоїх ,,економістів,,? Просто запамятай еее , стапе я розумію, що ти пости заготовив ще пів року назад, але ж коньюктура ринку помінялася То ж тільки великий кормчий По міг таке щастя зробити, але ж вибори не він виграв. Щось пішло не так, а ти по накатаній схемі йдеш нада шото мєнять ну в смислі, або труси вдінь, або хрестик зніми Змінено 14 Вересня, 2019 в 22:21 користувачем MANJAK11 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 22:39 Поділитися #4220 Опубліковано 14 Вересня, 2019 в 22:39 По кормчий, а Зе картонка, яка озвучує, що їй скажуть.Ті , хто рухають економікою. І в їхніх рокладах опустити долар до 22. Я ці розклади знав ще три роки тому. Наступна розвилка буде зимою 21 го. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 05:50 Поділитися #4221 Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 05:50 7 часов назад, Nokian сказал: По кормчий, а Зе картонка, яка озвучує, що їй скажуть.Ті , хто рухають економікою. І в їхніх рокладах опустити долар до 22. Я ці розклади знав ще три роки тому. Наступна розвилка буде зимою 21 го. По - це Порошенко? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 08:49 Поділитися #4222 Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 08:49 (змінено) 15 hours ago, Nokian said: Ну то давай ти свій прогноз на перше грудня, а я свій. І за три місяці життя все чітко покаже. В мене або deja vu, або десь таке в 2014-2015 році я вже читав тут Змінено 15 Вересня, 2019 в 08:50 користувачем yucore 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 08:55 Поділитися #4223 Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 08:55 5 хвилин тому, yucore сказано: В мене або deja vu, або десь таке в 2014-2015 році я вже читав тут Фури, айфони, кордон... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 09:12 Поділитися #4224 Опубліковано 15 Вересня, 2019 в 09:12 17 хвилин тому, Ha3aP сказано: Фури, айфони, кордон... айфони тепер 11 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 16:28 Поділитися #4225 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 16:28 В 15.09.2019 в 01:39, Nokian сказал: І в їхніх рокладах опустити долар до 22. Я ці розклади знав ще три роки тому. Наступна розвилка буде зимою 21 го. всетаки дарма ти своє резюме в 95 квартал не послав. Був би там гвоздьом програми 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти