Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

зверху справа кнопки "Конверт" "Логін" - непрацюють, нажимаються, стають білими і заліпають, перехода немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь

В чому може бути причина , що на ноуті не працює кнопка форуму "вхід" , тому не можу зайти під своїм логіном. Із планшета заходжу без проблем .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кориця, впевнений, що не можеш зайти? А ти після першого спроби глянь у верхній правий куток ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а я про що? ) Ще раз - наводжу мишку у верхній правий куток на кнопку "вхід" , клацаю)) - не включається).Підозрюю, що проблема з ноутбуком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Якось аж "вибило" з самого ранку, погубилась "хто і що"))))

AJZep.jpg2aAn3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В розділі "Зроби сам / ОчУмелые ручки" при створенні теми Теги вводити не можна, а дозволяє тільки обрати з двох варіантів "Шукаю" і "Вирішено", які, як на мене, абсолютно не мають ніякого відношення до тем в такому розділі. Було б нормально, якби Теги тут можна було б вводити довільними словами, які б безпосередньо стосувалися саморобок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не завантажуються зображення через функцію: прикрепить файл((((( ***Загрузка пропущена (Ошибка IO)*** що сталось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігасє глюкнуло) Модери, видаліть зайві теми

post-13465-0-86158900-1412787575_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні АДМІНИ. Як ви дивитесь на те щоб на форум поставити чат? Для живого швидкого спілкування було б не погано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

война войной, а как же дети?

post-13465-0-21180900-1412875714_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо то було з бордою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Відсутній основний канал передачі даних.

Більш менш толковий резерв був піднятий тільки сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заведіть якийсь аварійний блог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

война войной, а как же дети?

Знов та сама ... в рекламі висить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замітив трабл при вході з мобільної версії форуму. не перенаправляється на головну сторінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні Адміни... А чому б не стврити розділ типу ВІЗИТКА??? Де б при бажанні кожен користувач міг би створити маленьку тему про себе... Думаю бажаючих трошки назбиралося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні Адміни... А чому б не стврити розділ типу ВІЗИТКА??? Де б при бажанні кожен користувач міг би створити маленьку тему про себе... Думаю бажаючих трошки назбиралося...

Прошу такі пардона, а який сенс створювати такий розділ? На скільки я розумію, спілкування в"приваті" ще ніхто не відміняв :_02: , і як що мене цікавить певна людина - просто пишу в приват і спілкуюсь, без всякої міні презентації анкетних даних :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б не стврити розділ типу ВІЗИТКА??? Де б при бажанні кожен користувач міг би створити маленьку тему про себе... Думаю бажаючих трошки назбиралося...

в якості оффтопу - якось так?

Jduuq3JlhQo.jpg

П.С. мій улюблений мульт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого так багато реклами "повипливало"?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого так багато реклами "повипливало"?)

Напевно щось твоє, внутрішнє. В мене ні на головній, ні в перегляді теми - жодного натяку на рекламу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно щось твоє, внутрішнє. В мене ні на головній, ні в перегляді теми - жодного натяку на рекламу.

це павер юзерам включили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це павер юзерам включили

Щоб не розслаблялись?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є в наявності ось такі милиці(2шт.) можливо хтось підкаже куди можна віддати щоб вони потрапили потерпілим з АТО. Довго шукав тему куди написати але нічого підходящого не знайшов тому пишу тут.

post-7782-0-02677400-1413833344_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

на головній сторінці форуму випадково виключив блок, де показуються останні 5 тем, тепер не можу знайти де включити -> підкажіть

ось тут він був) тепер панель має такий вигляд

post-13465-0-33095200-1417546269_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обвів зеленим напівпрозору "кнопочку"

post-4-0-37400100-1417546608_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...