Перейти до змісту

Самооборона Луцька

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво, яке відношення в ПС та Самооборони до громадян України російської національності (во завернув).

Чому запитую. Останнім часом в бар періодично заходять нові люди, яких раніше не бачив. Ну, це не дивно, оскільки автостанція поряд. А сьогодні зайшов крепкий чоловік, російською спілкувався без акценту, пожалівся, що протягом 12 років живе в Луцьку, а сьогодні в "Мальвіні" його образили члени ПС за його російську мову.

Довго сперечалися, оскільки я не вірю, що в Луцьку таке могло трапитись. Чи провокасьйон?

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А також набираються бажаючи, хто пройшов від Самооборони підготовку у ліцеї, або служив і має військовий досвід для посилення погранзагонів на Білорусько-Українському кордоні. На три-чотири дні. Зараз там перебуває наш загін, якій потрібно буде змінити, орієнтовно, у середу.

А можна детальніше? Потрібно буде разом патрулювати кордон, чи стояти на блок постах? Вимоги до кандидатів тільки служба в ЗСУ чи ще є якісь вимоги? І якщо можна то уточнити коли планується виїзд з Луцька.

Всі вимоги до добровольців написані в оголошенні. Про виїзд попередня інформація - у четвер. Але про остаточне місце і час збору буде повідомлено особисто кожному, хто зголосився.

Цікаво, яке відношення в ПС та Самооборони до громадян України російської національності (во завернув).

Чому запитую. Останнім часом в бар періодично заходять нові люди, яких раніше не бачив. Ну, це не дивно, оскільки автостанція поряд. А сьогодні зайшов крепкий чоловік, російською спілкувався без акценту, пожалівся, що протягом 12 років живе в Луцьку, а сьогодні в "Мальвіні" його образили члени ПС за його російську мову.

Довго сперечалися, оскільки я не вірю, що в Луцьку таке могло трапитись. Чи провокасьйон?

Этим вопросом не заморачиваюсь и вам советую. Идиотов всюду хватает. Лично я сижу в штабе Самооброны и говорю по переменно, то на том, то на том. Я не замечаю перехода и окружающие замечаний не делали еще. Русскоязычная я тут точно не одна. И на Майдане если не большинство, то добрая половина была русскоязычных патриотов Украины, в таком же соотношении было в ПС и в Самообороне. Что не скажешь про политические силы. Там уже пропорции иные. Лично знаю ни одного такого "патриота", которые рубашки рвали за неньку Украину в мирное время, а на Майдан так и не выбрались и сейчас бухтят в варежку и дальше сидят не рыпаются. Даже на такую мелочь, как патрулирование улиц, им духу не хватает.

Опубліковано

Доброго дня Вам odna !

Ви як обізнана людина підкажіть будь ласка, - чи можливо пройти одноденний курс ВП в Луцькому ліцеї звичайній пересічній людині, чи людина повинна мати посвідчення самооборони ?

Дякую.

Опубліковано

Пришло время личной ответственности и низовой самоорганизации.

Що це означає. Правий сектор, Самооборона, Автомайдан і реальні (а не фіктивні) організації такого плану - це є головні інструменти самоврядування громади.

Кожен чиновник, чи то начальник СБУ, чи УМВС чи Прокуратури, який буде виступати з заявами про розпуск даних громадських об'єднань, буде виступати проти громади. Буде протиставляти своє відомство громаді. Ці організації жодним чином не створюють загрозу безпеці України (навпаки), не порушують громадський спокій (навпаки) і являються найкоротшим містком між громадою і чиновниками, які вже зараз і в найближчий час знову будуть старатись відмежувтись від громади страшною вивіскою "влада".

Це що відбулось в Україні - це досягнення не правоохоронців (навпаки), не СБУ (навпаки) - це досягнення громадянського суспільства. Де ви були, що робили було видно чітко і неозброєним оком. Тому, якщо громада, її вплив на владу, вам тисне, заважає, вносить дискомфорт, то чи не краще поміняти країну проживання, наприклад, Росію. Там громада не впливає, і жодним чином не заважає владі владарювати. А якщо не хочете міняти прописку, то будьте добрі співпрацювати з громадою, радитись з нею і відповідати перед нею. Закінчились часи компартії, Януковича і т.д., нам не потрібна сильна владна вертикаль. Для чого вона? Щоб централізовано розкрадати бюджет і контролювати побори з населення? Просто кожен виконує свої функції і в разі не виконання, чи перевищення службових повноважень, має звільнитись. Працюйте на здоров'я, але й нам не заважайте жити на здоров'я.

А що, Самооборона переїхала на Перемоги 14?
так, другий поверх.
Опубліковано

Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити. Маю на увазі саму Самооборону. Як на мене діти по 14-15 в "натівській формі" ну це не те що потрібно для патрулювання нічних вулиць в умовах сьогодення. Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).

І тому, як на мене, дії та результати ПС в цьму напрямку, виглядають більш ефектними та ефективними.

Опубліковано
Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити.

То як? звільнити хабарника можна тільки створивши умови для нього на новому місці? Так?

Казали ж чітко ДАІ не потрібне, достатньо ППС (патрульно-постова служба). В них є гарні машинки тойоти, от хай і патрулюють.

Опубліковано
В них є гарні машинки тойоти, от хай і патрулюють.

Та вони і патрулюють. От тільки, як казали хлопаки, при цьому бояться її погнути, коли запихуєш в неї нетверезого порушника ^_^

Опубліковано

Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити. Маю на увазі саму Самооборону. Як на мене діти по 14-15 в "натівській формі" ну це не те що потрібно для патрулювання нічних вулиць в умовах сьогодення. Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).

І тому, як на мене, дії та результати ПС в цьму напрямку, виглядають більш ефектними та ефективними.

Що такого ефектного створив ПС? "Діти" насправді віком по 18-20 років, саме той вік, що служить у армії. І ще раз - які дії та досягнення Правого Сектору у цьому напрямку?

Самооборона створила нічне патрулювання, більше 20 людей з міліцією та автомобілями. Самооборона відправила людей на кордон, зі зброєю, вам нагадати, скільки поїхало від ПС? В Самооборони сейф ломиться від документів по антикорупційних справах(реально, пістолети вже не вміщаються - все папками забито).

"Міряйтесь" між ПС та Самообороною на перекурах, хто є дієвіший та ефективніший. Це не прохання - надалі будь-які закиди "Хто кручє - ПС чи Самооборона?" будуть видалятись.

Опубліковано

Що такого ефектного створив ПС? "Діти" насправді віком по 18-20 років, саме той вік, що служить у армії. І ще раз - які дії та досягнення Правого Сектору у цьому напрямку?

Самооборона створила нічне патрулювання, більше 20 людей з міліцією та автомобілями. Самооборона відправила людей на кордон, зі зброєю, вам нагадати, скільки поїхало від ПС? В Самооборони сейф ломиться від документів по антикорупційних справах(реально, пістолети вже не вміщаються - все папками забито).

"Міряйтесь" між ПС та Самообороною на перекурах, хто є дієвіший та ефективніший. Це не прохання - надалі будь-які закиди "Хто кручє - ПС чи Самооборона?" будуть видалятись.

difoto що на це скажеш

http://www.volyn.com.ua/?rub=8&article=0&arch=1653

Опубліковано

Доброго дня Вам odna !

Ви як обізнана людина підкажіть будь ласка, - чи можливо пройти одноденний курс ВП в Луцькому ліцеї звичайній пересічній людині, чи людина повинна мати посвідчення самооборони ?

Дякую.

Пройти курс може кожен бажаючий, але ви маєте передзвонити на гарячу лінію, щоб уточнитити, коли.

Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).

яка ще стрільба?

Людину, мабуть, кантузило: стрільба, малолєткі, аааа!!!

difoto що на це скажеш

http://www.volyn.com...cle=0&arch=1653

Про це гімно вже було писано-переписано.

В центрі, до речі, шариться ПС, у більшості, Самооборона там присутня тільки зі скринькою для пожертв.

Опубліковано

difoto що на це скажеш

скажу, що треба стріляти не голубів, а подібних журналістів. Знаєш анекдот про сарай і що на ньому написано?
Опубліковано

Молодняк треба вчити.. Головне щоб в гопоту неперетворилися.. І чому не в 'бойових умовах', це робити... а ми і ГШР завжди підстрахуємо і обламаємо роги бухому блядь патріоту.

Опубліковано

Тань ткни лінк, не зустрічав.

difoto що на це скажеш

скажу, що треба стріляти не голубів, а подібних журналістів. Знаєш анекдот про сарай і що на ньому написано?

Анекдот то я знаю, але веду до того, що люди туди записуються а як наслідок такі статті, і доречі не на порожньому місці. Ти б краще пояснив, а не анекдоти бородаті розказував! Бо такі їсторії вміють гарно розкручувати і міняти з сірого на чорне, "а оно, нам, нада"?

Молодняк треба вчити.. Головне щоб в гопоту неперетворилися..

Я саме до того і вів, гопота- вона і в самообороні - гопота.

Якщо людина в самообороні, правому секторі, тощо це не робить її автоматом святою і не переводить в касту "неприкасаємих ". Ось до чого я, і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?

Опубліковано

і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?

Які саме? Якби людина подзвонила у міліцію або до Самооборони , розповіла б про подібний випадок - ми б відреагували, а скоріше перенаправили б це до Правого Сектора, бо вони знаходяться в центрі, а ми на той момент були в ОДА. А постфактум можемо тільки об'явити - це якісь малолітні мудаки з пневматом. Ну і те, що вони до Самооборони відношення не мають, я думаю нікому пояснювати не треба.
Опубліковано

і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?

Які саме? Якби людина подзвонила у міліцію або до Самооборони , розповіла б про подібний випадок - ми б відреагували, а скоріше перенаправили б це до Правого Сектора, бо вони знаходяться в центрі, а ми на той момент були в ОДА. А постфактум можемо тільки об'явити - це якісь малолітні мудаки з пневматом. Ну і те, що вони до Самооборони відношення не мають, я думаю нікому пояснювати не треба.

Ок, саме це мене і цікавило.

Опубліковано

Тань ткни лінк, не зустрічав.

http://www.volyn.com.ua/?rub=8&article=0&arch=

Вас еще жизнь не научила не верить всему, что говорят, а особенно пишут?

Лично я уже не верю никому. Даже то, что вижу своими глазами, стараюсь проверить: ущипнуть себя, или проморгаться. А еще лучше "переспать" - утро вечера мудреней.

Опубліковано

http://www.volyn.com...article=0&arch=

Вас еще жизнь не научила не верить всему, что говорят, а особенно пишут?

Лично я уже не верю никому. Даже то, что вижу своими глазами, стараюсь проверить: ущипнуть себя, или проморгаться. А еще лучше "переспать" - утро вечера мудреней.

Не вірю нікому, тому і перепитувався в темі. Дякую за ссилку, там знайшов вичерпну відповідь.

Опубліковано

А тепер давайте повернемось до справжньої "Самооборони Майдану Волині" і до результатів нашої роботи.

Аваков проводит конкурс на замещение поста главы УВД в четырех областях под общественным контролем

Публичная процедура кадровых назначений в системе МВД с участием общественности стартует в 4 областях.

Об этом сообщил министр внутренних дел Украины Арсений Аваков в среду, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ. «Реализация новой модели назначений на руководящие должности в региональных управлениях начинается в 4 областях - Киевской, Волынской, Львовской и Тернопольской», - сказал Аваков. По его словам, кандидаты на должности пройдут жесткий отбор по разработанным критериям. Кроме того, в обсуждении кандидатур будут участвовать представители общественности. «Нам необходимо решить сложную задачу - запустить процесс изменений и не потерять при этом управление системой », - заявил министр. Источник: http://censor.net.ua/n276667

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...