Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

... почнуть співати, танцювати і захоплять Пост ДАІ... так, це дуже страшно

і фігня що дайці далі будуть стояти поруч і шманати проїзджаючих

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є таке поняття - оренда вагонів. Власне якшо памятаєте -- на антимайдан назбиралось декілька потягів сформованих орендованими вагонами. якби скинулись, то можливо на вагон вистачило би. Але в принципі це задоволення не з дешевих.

Кажете протистояння людей і банди в погонах? А тітушки з травматами і коктейлями? вони стоять за спинами кордонів і кидаються коктелями. Друг ВВшник біля маріінського і стадіону, казав, шо є міліціонери з вогнепальними пораненнями -- тітушки стріляють у всіх підряд? )))

Опубліковано

Друг ВВшник біля маріінського і стадіону, казав, шо є міліціонери з вогнепальними пораненнями -- тітушки стріляють у всіх підряд? )))

Я думаю то вже відповідь ПС. Вони закликали сьогодні брати вогнепальну зброю.

Опубліковано

тітушки стріляють у всіх підряд? )))

ну да. Їм заплатили за це.

Стрільнув з натовпу у міліціянта, вважай, що натовп має вогнепальну зброю (весь натовп) і це привід зробити те ж саме.

Стрельнули з-за спини міліції у натовп "який буцімто має зброю, і стріляє в міліцію" - натовп піде у наступ, і міліція таки буде захищатися.

ну якось так.

Опубліковано

Кажете протистояння людей і банди в погонах? А тітушки з травматами і коктейлями? вони стоять за спинами кордонів і кидаються коктелями.

Ну так це й є ті куплені угрупування. Якби їм не платили, то вони б і не стояли там. Ще варіант, що ці самі тітушки можуть бути перевдягнутими силовиками. До того ж Lisovic і Женя вже правильну думку сказали.

А інтернет-героїв і борців за русь-єдіну щось не видно. Ніхто з них не готовий відстоювати свої ідеї, які тримаються на грошах рашки, ПР і радянської старої пропаганди.

Опубліковано

Та Ви гляньте на людей з прапорами ПР. Вони тупо стоять без всякого обурення чи незадоволення. коли все починалось, тобто десь в районі 11 ранку, то більшість журналістів "сховались" з тісних провулків в Антимайдан. Одна журналістка взяла інтервью в одного з антимайданівців -- чувак явно з кримінальним минулим, про шо з рештою він і сказав, а загалом говорив наче б то мудрі речі в жанрі "по панятіях", але нічого спільного з антимайданом чи на підтримку влади, загальні правильні істини тільки в версії "чьоткого патсана". Тітушки яких вихоплювали смирно здавались і не вазнікали, захоплені міліціонери теж мали вигляд переляканих і безобідних. Народний гнів страшний, він безпощадний. нерозумно опиратись йому і йти проти нього. Краще здатись і покаятись

Опубліковано

є інфо що даішники перекривають КП на сторону Києва. Пропускають по одній машині після огляду

зокрема є твіт з фотами по КП на Броварах

g_akl5VsLNE.jpg

Опубліковано

питання, що буде далі?

Анархія - мать порядку?

Чи тіпа все устаканиться?

До Анархії Україна ще не доросла. На жаль.

Опубліковано

через Варшавську трасу зі сторони села, яке виводить дорогу на Бучу можна об*їхати легко всі пости, там доріг валом (селами)

відчуваю скоро настане справжня війна, і поведуть її афганці, а тоді вже буде багато трупів... шкода, що влада настільки тупа.

п.с. Хто зараз генерал-майор укр. армії? хто що про нього знає? влада через день програє, і буде вимушена звернутися до нього, може зараз,хоч якось, нашими людськими словами голова армії одумається і відречеться від правління клоуна ?

Опубліковано

міністр оболи Лєбєдь. Нічого хорошого собою не представляє. Армія показала вже декілька тижнів назад, що воювати за владу ну як мінімум точно не піде. Лист звернення, в якому вйськові звертались до президента з вимогою врегулювати ситуацію в країні і при потребі ввести НС. Лист написаний Лєбєдєвим і розісланий військовим частинам. Військові зібрались, викинули з листа потребу ввести НС і добавили слово і речення -- "... МИРНО врегулювати ситуацію в країнв... "

Опубліковано

Буде сьогодні напевне в Києві гаряче. На жаль, напевне в українського народу немає вже іншого виходу як боротись усіма!!! способами...

СБУ наказала держустановам в центрі закритися до 16:00

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1504382

Джерело: fakty.ictv.ua

Силовики дають протестувальникам час до 18.00 «припинити безлади»

http://www.radiosvoboda.org/content/article/25268149.html

а це вже реально біда, якщо не фейк - «Беркут» почав штурм Майдану

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?berkut_pochav_shturm_maydanu&objectId=1302736

Опубліковано

можливо! Але незнаю яке українське серце може це витримати... коли зі сцени лунають відчайдушні викрики і заклики, коли ведучий кричить "УБЛЮДКИИИИ", то це просто розриває моє єство. Нехай останній бій, нехай на смерть, але не без відплати, око за око, остання контратака, на пролом, люто і безпощадно і не гребуючи засобами...

Опубліковано

До Анархії Україна ще не доросла. На жаль.

Якщо жаль по вашому, якщо буде 100% анархія я прийду до вас і заберу все те що у вас є, анархія що хочу те й роблю бо у мене є зброя і я влучно стріляю - це анархія, і ви нічого не вдієте, я особисто не хочу щоб була анархія.

Опубліковано

куди, куди... фрорнт розпорошився, там бої, там бої... багато точок супротиву. от і люди по багатьох місцях. це не правильно трохи. але позиційна сконцентрована війна на Грушевського теж не вихід зараз. треба діяти наскоками, як під час війни в Сталінграді. Тоді якраз і винайшли малі штурмові групи, які наносили багато шкоди великим групам військ німців

Опубліковано

ага, я теж почув і думав, шо неправильно шось почув. Ну по перше Кучма недав тоді пролитись крові, натомість яник напрягав його, щоб той все ж ввів в Київ війська які вже стояли під Києвом. По друге яким чином він недав пролитись крові? -- пішов у політичне небуття, звідки через пів року його воскресив Ющенко

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...