Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мірошниченко дійсно не погана людина. Він просто не з тими звязався.

На рахунок Криму і інших міст - люди, пойміть, це дуже маленька частина людей, яка хоче бути з Росією. Я б не робив висновки про все сусільство за якимись пару десятками людей.

На рахунок Януковича, згадаєте мої слова ще - його не знайдуть. Він з Тимошенко в Харкові все "парєшал".

Опубліковано

Майданівців розстрілював 20 лютого Сергій Асавелюк

Про це повідомляє в неділю журналіст Артем Шевченко.

Стало відомо ім'я та прізвище командира спецзагону снайперів, які розстрілювали беззбройних мітингувальників 20 лютого на вулиці Інститутській в Києві. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» написав журналіст Артем Шевченко:

"Спецзагін "Тінь" 1 ВВ МВС України зі складу Антитерористичного центру СБУ. Командир – той самий холоднокровний найманий кат Сергій Асавелюк, позивний «Ас». Один з кращих снайперів в країні. Принципово не носить шолома. І типу як по цивілці. Він на чолі групи в масці з гвинтівкою на плечі, відстрілявшись по живих мішенях на Інститутській під Жовтневим палацом, перетинає Грушевського, висувається в парк перед ВР".

Зазначимо, що інформацію про нього також оприлюднив «Народний трибунал», який займається розшуком злочинців проти українського народу. За інформацією спільноти, 43-річний полковник внутрішніх військ керував кримським спецзагоном гірського спецназу», який 20 лютого 2014 року розстрілював людей на вулиці Інститутській. Під час кривавих подій у центрі Києва 20-21 лютого за оф ВВ «Лавандаіційними даними загинуло 82 людини, за неофіційними більше ста. Цих Героїв вже назвали «Небесною Сотнею».

https://forum.durdom.org/viewtopic.php?f=1&t=134585

Отут говорять, що мінімум було 2 группи снайперів мінімум, а може 3 + 1 снайпер одиночка.

Опубліковано

Ескадрон смерті. Бійці міліції, беркуту, і спецпризначенці, які стріляли в мітингувальників 20 та 21 лютого. На відео на окремих бійцях - жовті пов'язки. Залишається загадкою, хто вони - окремий загін убивць?

Опубліковано

1621859_649877288381756_1589712830_t.jpg

Московський патріархат продовжує грати свою вкрай негативну роль в Україні. Треба ставити питання про створення єдиної помісної церкви і робити це невідкладно.
Януковича виявили в одному з монастирів Московського патріархату разом з охороною і найближчим оточенням
. Загальна кількість людей з ним близько тисячі
Опубліковано

Я не бачив вбивств, не брав участь в атаці на Інституцькій, бачив повно крові і квіти де загинули люди. Ми з друзями біля четвертої пішли на перезмінку під щити на барикади з сторони Європейської біля профспілок. Єдина зброя - коктелі, з нею в наступ не підеш. Кожен мав свою позицію. Десь до двох годин нас перезмінили. Пішли до мальтійців, випили чаю, переговорили і біля сьомої пішли відсипатись. Я їхав на Васильківську, метро не працювало і добирання зайняло біля півтори години. Коли приїхав до родички вона мені розповіла плачучи, що Майданівці відвоювали територію, але дуже багато жертв. Я був в шоці. Спочатку думав, що це якась секретна операція, але робити щось секретно на Майдані практично не можливо. Я не бачив зранку жодних маневрів, всі відсипались в палатках готуючиь до захисту кордонів, поки приїдуть львівські, а у них може будуть автомати і вже тоді щось пробувати. Тільки потім я зрозумів, що сталось, переговоривши з купою людей і склавши пазл до купи. Це шок, за життя я чув про героїзм людей, певні іторії про рятувальників, якісь художні фільми, але щоб так близько було щось настільки героїчне, це викликає шок.

Це перемога! І інакше бути не може. Це перемога, бо тепер не боячись ви кожній падлюці зможете сказати що вона падлюка і хай йде наху. Це перемога бо падлюки бояться, і боятимуться довго, поки пам'ять триматиме гороїзм павших. Вони дарували нам Україну про яку мріяли Шевченко, Франко і мільйони інших померлих, загиблих, вбитих українців. Ми не просремо, не спустимо на тормоза і не будемо вже байдужими. Смерть героїв прогнала страх.

Чув що там вже "гарячі патріоти" формують ради і т.д. Робота намічається цікава. Уйобки збирайтесь в свої срані ради і радьтесь собі хто скільки хоче тільки на люди, упирі не вилазьте, обпечетесь. І не забувайте, що влада то народ і в народу повно калашів, які ще ніразу не стріляли, але дуже цього хочуть. Патронів багато, натхнення є.

Опубліковано

Просимо підтримки для Запотоцького Артема (м.Луцьк) у звязку з вогнепальним пораненням в хребет на Майдані. Будемо вдячні за кожну грн. МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отрим. 29246002, призн. Плат. Поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївна

хтось може підтвердити? Хочемо з хлопцями скинути копійку, але не хочеться, щоб пішло не туди...
  • Адміністратори
Опубліковано

Просимо підтримки для Запотоцького Артема (м.Луцьк) у звязку з вогнепальним пораненням в хребет на Майдані. Будемо вдячні за кожну грн. МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отрим. 29246002, призн. Плат. Поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївна

хтось може підтвердити? Хочемо з хлопцями скинути копійку, але не хочеться, щоб пішло не туди...

Все правильно

... картковий рахунок дружини Тетяни Миколаївни Запотоцької: МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095 ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень», рахунок отрим. 29246002, призначення платежу: поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївни.

Опубліковано
Неужели он думал что будет жить вечно, да еще в таких условиях:
побувавши в Межигір'ї. особисто я не знаю, як може це народ утримувати. Ці об'єкти заточині під диктатора. За їх утримання платили ми всі разом взяті, платили немало. Щоб все гарно виглядало і функціонувало, потрібно шалені кошти тільки на обслуговування. По нукціоналу - це жилий будинок, або комплекс жилих будинків. Зробити з них санаторій, чи лікарню практично не можливо. Все ж компонування під них кардинально відрізняється від того, що будував для себе янук. Можна здавати в оренду, але хто її потягне. Хто захоче живучи в найшикарніших апартаментах, ходити на горшок чи в душ з сусідами.
Опубліковано

Чув що Правий сектор вимагає сьогодні відставки до 12:00 всіх керівників органів виконавчої влади(прокуратура, ОДА, міліція, податкова і дт.) Волинської обл. Це правда??????

Опубліковано

Чув що Правий сектор вимагає сьогодні відставки до 12:00 всіх керівників органів виконавчої влади(прокуратура, ОДА, міліція, податкова і дт.) Волинської обл. Це правда??????

Правда, але до 24:00 http://www.volynnews.com/news/authority/liustratsiyi-vlady-na-volyni-startuvaly/

Опубліковано

Незнаю чи правда чи ні але зараз знаходжусь по справах в держ. лісовому упарвлінні на Волі... Був в шоці коли увірвались всі в масках з Ак-47 та рушницями вибили двері до начальника управління, Колісника Б.І. і заблокували все приміщення... Начальника на місці не було, але вже є інформація що тільки що зявився і розмовляє з активістами.

Опубліковано

Та от я тільки не розумію... Звідки стільки зброї у активістів ?.. Розумію коли з палками і щитами... А це з автоматами та рушницями :0157:

Опубліковано

Та от я тільки не розумію... Звідки стільки зброї у активістів ?.. Розумію коли з палками і щитами... А це з автоматами та рушницями :0157:

мені за виготовлення документації по лісництву одному так і не заплатили! вде 2гий рік кормлять словами!!

Так що хай полякають трохи начальнічків.

Опубліковано

Москаль оприлюднив напівздійснений план знищення Майдану (ДОКУМЕНТ)

http://espreso.tv/ne...aydanu_dokument

Що саме більше здивувало

Він також зазначив, що якщо впровадження не будуть відкрити, йому доведеться йти в опозицію до нової влади

позивні повністю відповідають недавно опублікованому перехвату радіоперемовин

Опубліковано

Тел. брата 0673328791 Віталій. - передзвони,спитайся що і як, можливо пд*їдь та переконайся. Все вірно.

дякую, обов'язково передзвоню

Все правильно

... картковий рахунок дружини Тетяни Миколаївни Запотоцької: МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095 ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень», рахунок отрим. 29246002, призначення платежу: поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївни.

Може хто знає, ще є наші поранені хлопці?

Опубліковано

До Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства приїхали озброєні активісти в масках сьогодні, 24 лютого.

Активісти «Правого Сектору», Народної самооборони та Автомайдану вручили начальнику управління Богдану Коліснику зобов’язання написати заяву на звільнення.

Головний лісівник Волині написав відповідну заяву.

http://www.volynnews.com/news/city/holovnyy-lisivnyk-volyni-napysav-zaiavu-na-zvilnennia/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...