Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

http://vk.com/video_....16f7adc6a&hd=2

Відео заради одного тільки кадра, псевдонашого, доречі він же на превью. мало не відхопив від Вітіва.

я пропоную нормативно означити діяльність палого режиму як фашиського, якимось актом чи постановою. Змія, яку обезглавили живе ще довгий час, тому потрібно пускати її на фарш. Раз уже перемогли, до варто добивати, жорстоко і безпощадно, щоб не повадно було наступникам.

Пише мені Маріуполь, голова тамтешньої "Просвіти", хлопець, мій одноліток, вчитель мови і літератури. Просто посилає SOS! В місті купа козаків і їхньої самооборони (не плутати з нашою), які підігріваються ПР і комуністами, тримають місто в режимі терору. Де той Аваков?! шо, неможна змусити міліцію працювати? шоб вони вийшли на вулиці і культурно запропонували безпрєдєльщікам розійтись по домах і в разі відмови затримувати їх? у них же шашки і травмати в кобурах, хіба цього не достатньо, щоб засумніватись в підтриманні громадського порядку?

Мірошниченко як капітан потопаючого корабля, він з нього не піде, жаль тільки що потоне разом з ним. Я так скажу -- в Укарїні є один комуніст -- Борис Олійник, і один ПРівець -- Юрій Мірошниченко. але так вже він собі сам обрав, щось співзвучне з словами з гучного відео яке завантажив Павло Дуров.

Загинув один мій далекий родич з Кіровоградщини і родич мого ВВшника, художник з Жмеринки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Йому навіть 22 не виповнилося....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мірошниченко дійсно не погана людина. Він просто не з тими звязався.

На рахунок Криму і інших міст - люди, пойміть, це дуже маленька частина людей, яка хоче бути з Росією. Я б не робив висновки про все сусільство за якимись пару десятками людей.

На рахунок Януковича, згадаєте мої слова ще - його не знайдуть. Він з Тимошенко в Харкові все "парєшал".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майданівців розстрілював 20 лютого Сергій Асавелюк

Про це повідомляє в неділю журналіст Артем Шевченко.

Стало відомо ім'я та прізвище командира спецзагону снайперів, які розстрілювали беззбройних мітингувальників 20 лютого на вулиці Інститутській в Києві. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» написав журналіст Артем Шевченко:

"Спецзагін "Тінь" 1 ВВ МВС України зі складу Антитерористичного центру СБУ. Командир – той самий холоднокровний найманий кат Сергій Асавелюк, позивний «Ас». Один з кращих снайперів в країні. Принципово не носить шолома. І типу як по цивілці. Він на чолі групи в масці з гвинтівкою на плечі, відстрілявшись по живих мішенях на Інститутській під Жовтневим палацом, перетинає Грушевського, висувається в парк перед ВР".

Зазначимо, що інформацію про нього також оприлюднив «Народний трибунал», який займається розшуком злочинців проти українського народу. За інформацією спільноти, 43-річний полковник внутрішніх військ керував кримським спецзагоном гірського спецназу», який 20 лютого 2014 року розстрілював людей на вулиці Інститутській. Під час кривавих подій у центрі Києва 20-21 лютого за оф ВВ «Лавандаіційними даними загинуло 82 людини, за неофіційними більше ста. Цих Героїв вже назвали «Небесною Сотнею».

https://forum.durdom.org/viewtopic.php?f=1&t=134585

Отут говорять, що мінімум було 2 группи снайперів мінімум, а може 3 + 1 снайпер одиночка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ескадрон смерті. Бійці міліції, беркуту, і спецпризначенці, які стріляли в мітингувальників 20 та 21 лютого. На відео на окремих бійцях - жовті пов'язки. Залишається загадкою, хто вони - окремий загін убивць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1621859_649877288381756_1589712830_t.jpg

Московський патріархат продовжує грати свою вкрай негативну роль в Україні. Треба ставити питання про створення єдиної помісної церкви і робити це невідкладно.
Януковича виявили в одному з монастирів Московського патріархату разом з охороною і найближчим оточенням
. Загальна кількість людей з ним близько тисячі
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не бачив вбивств, не брав участь в атаці на Інституцькій, бачив повно крові і квіти де загинули люди. Ми з друзями біля четвертої пішли на перезмінку під щити на барикади з сторони Європейської біля профспілок. Єдина зброя - коктелі, з нею в наступ не підеш. Кожен мав свою позицію. Десь до двох годин нас перезмінили. Пішли до мальтійців, випили чаю, переговорили і біля сьомої пішли відсипатись. Я їхав на Васильківську, метро не працювало і добирання зайняло біля півтори години. Коли приїхав до родички вона мені розповіла плачучи, що Майданівці відвоювали територію, але дуже багато жертв. Я був в шоці. Спочатку думав, що це якась секретна операція, але робити щось секретно на Майдані практично не можливо. Я не бачив зранку жодних маневрів, всі відсипались в палатках готуючиь до захисту кордонів, поки приїдуть львівські, а у них може будуть автомати і вже тоді щось пробувати. Тільки потім я зрозумів, що сталось, переговоривши з купою людей і склавши пазл до купи. Це шок, за життя я чув про героїзм людей, певні іторії про рятувальників, якісь художні фільми, але щоб так близько було щось настільки героїчне, це викликає шок.

Це перемога! І інакше бути не може. Це перемога, бо тепер не боячись ви кожній падлюці зможете сказати що вона падлюка і хай йде наху. Це перемога бо падлюки бояться, і боятимуться довго, поки пам'ять триматиме гороїзм павших. Вони дарували нам Україну про яку мріяли Шевченко, Франко і мільйони інших померлих, загиблих, вбитих українців. Ми не просремо, не спустимо на тормоза і не будемо вже байдужими. Смерть героїв прогнала страх.

Чув що там вже "гарячі патріоти" формують ради і т.д. Робота намічається цікава. Уйобки збирайтесь в свої срані ради і радьтесь собі хто скільки хоче тільки на люди, упирі не вилазьте, обпечетесь. І не забувайте, що влада то народ і в народу повно калашів, які ще ніразу не стріляли, але дуже цього хочуть. Патронів багато, натхнення є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неужели он думал что будет жить вечно, да еще в таких условиях:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просимо підтримки для Запотоцького Артема (м.Луцьк) у звязку з вогнепальним пораненням в хребет на Майдані. Будемо вдячні за кожну грн. МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отрим. 29246002, призн. Плат. Поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївна

хтось може підтвердити? Хочемо з хлопцями скинути копійку, але не хочеться, щоб пішло не туди...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Просимо підтримки для Запотоцького Артема (м.Луцьк) у звязку з вогнепальним пораненням в хребет на Майдані. Будемо вдячні за кожну грн. МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отрим. 29246002, призн. Плат. Поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївна

хтось може підтвердити? Хочемо з хлопцями скинути копійку, але не хочеться, щоб пішло не туди...

Все правильно

... картковий рахунок дружини Тетяни Миколаївни Запотоцької: МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095 ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень», рахунок отрим. 29246002, призначення платежу: поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тел. брата 0673328791 Віталій. - передзвони,спитайся що і як, можливо пд*їдь та переконайся. Все вірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неужели он думал что будет жить вечно, да еще в таких условиях:
побувавши в Межигір'ї. особисто я не знаю, як може це народ утримувати. Ці об'єкти заточині під диктатора. За їх утримання платили ми всі разом взяті, платили немало. Щоб все гарно виглядало і функціонувало, потрібно шалені кошти тільки на обслуговування. По нукціоналу - це жилий будинок, або комплекс жилих будинків. Зробити з них санаторій, чи лікарню практично не можливо. Все ж компонування під них кардинально відрізняється від того, що будував для себе янук. Можна здавати в оренду, але хто її потягне. Хто захоче живучи в найшикарніших апартаментах, ходити на горшок чи в душ з сусідами.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що Правий сектор вимагає сьогодні відставки до 12:00 всіх керівників органів виконавчої влади(прокуратура, ОДА, міліція, податкова і дт.) Волинської обл. Це правда??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, а я пропоную з того маєтку зробити лікарню для психічно хворих людей чи, так би мовити, як в США, клініку для позбавлення наркозалежності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що Правий сектор вимагає сьогодні відставки до 12:00 всіх керівників органів виконавчої влади(прокуратура, ОДА, міліція, податкова і дт.) Волинської обл. Це правда??????

Правда, але до 24:00 http://www.volynnews.com/news/authority/liustratsiyi-vlady-na-volyni-startuvaly/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю чи правда чи ні але зараз знаходжусь по справах в держ. лісовому упарвлінні на Волі... Був в шоці коли увірвались всі в масках з Ак-47 та рушницями вибили двері до начальника управління, Колісника Б.І. і заблокували все приміщення... Начальника на місці не було, але вже є інформація що тільки що зявився і розмовляє з активістами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого як наколяється все.... ПС чи бандити в дії ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та от я тільки не розумію... Звідки стільки зброї у активістів ?.. Розумію коли з палками і щитами... А це з автоматами та рушницями :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та от я тільки не розумію... Звідки стільки зброї у активістів ?.. Розумію коли з палками і щитами... А це з автоматами та рушницями :0157:

мені за виготовлення документації по лісництву одному так і не заплатили! вде 2гий рік кормлять словами!!

Так що хай полякають трохи начальнічків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москаль оприлюднив напівздійснений план знищення Майдану (ДОКУМЕНТ)

http://espreso.tv/ne...aydanu_dokument

Що саме більше здивувало

Він також зазначив, що якщо впровадження не будуть відкрити, йому доведеться йти в опозицію до нової влади

позивні повністю відповідають недавно опублікованому перехвату радіоперемовин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тел. брата 0673328791 Віталій. - передзвони,спитайся що і як, можливо пд*їдь та переконайся. Все вірно.

дякую, обов'язково передзвоню

Все правильно

... картковий рахунок дружини Тетяни Миколаївни Запотоцької: МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095 ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень», рахунок отрим. 29246002, призначення платежу: поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївни.

Може хто знає, ще є наші поранені хлопці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства приїхали озброєні активісти в масках сьогодні, 24 лютого.

Активісти «Правого Сектору», Народної самооборони та Автомайдану вручили начальнику управління Богдану Коліснику зобов’язання написати заяву на звільнення.

Головний лісівник Волині написав відповідну заяву.

http://www.volynnews.com/news/city/holovnyy-lisivnyk-volyni-napysav-zaiavu-na-zvilnennia/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...