asweer Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:41 Поділитися #1 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:41 Zheny@ http://board.lutsk.ua/user/118-zheny/закрытие важной для меня темы без основания и прав на этождал ответа от людей которые знают где находится бюро переводов. сам открыл 2 похожие темы в разных разделах форума, подходящих по смыслу и содержанию моей темы. можно было удалить/закрыть 1 из них, но не 2 сразу и еще дать предупреждение просто так., Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:44 Поділитися #2 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:44 Моя тобі відповідь:1) Теми закривав не я.2) Де знаходяться бюро перекладів, я також знаю.3) Створення 2-х і ільше однакових тем вважається порушенням правил.Що ще? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
asweer Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:48 Автор Поділитися #3 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:48 тогда извиняюсь лично перед Zheny@и посылаю админа EleKtrik НАХЕР КОТОРЫЙ ЗАКРЫВАЕТ ВСЕ МОИ ТЕМЫ ! ПАДЛА !удаляет мой акк. ЧТОБ ТЫ ЗДОХ УЕБАН Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:51 Поділитися #4 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 10:51 еще дать предупреждение просто так.А це вбило наповал!!!Якби ви шановний, не полінувлися натиснути на свій рівеь попередження, то ви б точно знали за що і від кого його отримали. Але ж Вам пофіг, у вас рівень жовчі і негативу зашкалює.P.S. Замість того, щоб на Форумі розводити срач і витрачати час на крапання тем і скарг на користувачів. Скористалися б Гуглом!и посылаю админа EleKtrik НАХЕР КОТОРЫЙ ЗАКРЫВАЕТ ВСЕ МОИ ТЕМЫ ! ПАДЛА ! удаляет мой акк. ЧТОБ ТЫ ЗДОХ УЕБАНА от тепер я точно вмішаюся.1) Неповага до співрозмовника.2) Обговорення дій адміністрації форуму3) МатюкиЦього достатньо для 30-денного БАН-у.Закрито. Автор в БАН-і на 30 днів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 11:21 Поділитися #5 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 11:21 Ой, я вже закрив тему - то відкрию. Може ще хтось під гарячу руку пожалітися-поскаржитися бажання виявить. То не встидайтеся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:04 Поділитися #6 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:04 НАХЕР КОТОРЫЙ ЗАКРЫВАЕТ ВСЕ МОИ ТЕМЫ ! ПАДЛА !удаляет мой акк. ЧТОБ ТЫ ЗДОХ УЕБАН Який вишуканий Французький.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:13 Поділитися #7 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:13 тогда извиняюсь лично перед Zheny@и посылаю админа EleKtrikНАХЕР КОТОРЫЙ ЗАКРЫВАЕТ ВСЕ МОИ ТЕМЫ ! ПАДЛА !удаляет мой акк. ЧТОБ ТЫ ЗДОХ УЕБАНСідаєте на 9а і прямо до лікаря Шимоновича, вам пора.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
taurus07 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:21 Поділитися #8 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:21 По стилю розмови років 13, нащо в такому віці бюро перекладів? Домашнє завдання з англійської? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaskevi4 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:29 Поділитися #9 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:29 а я просто тут відмічусь))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:30 Поділитися #10 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:30 а я просто тут відмічусь)))Обережно - флуд теж може бути "наказуємим". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:30 Поділитися #11 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:30 Ой, я вже закрив тему - то відкрию. Може ще хтось під гарячу руку пожалітися-поскаржитися бажання виявить. То не встидайтеся. Хічу піжалітись на прізідента! Міжна його в бін на 30 днів за обрізу чісті та гіднасті? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
charlie Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:33 Поділитися #12 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:33 2) Обговорення дій адміністрації форуму Правило /адмін завжди правий/ є на всіх форумах, але заборона навіть обговореня певних дій , особливо модератора (а не адміна) такого щось я ніде не бачив. Форум як форум нормальний, але кількість видаленнь постів (без вказання причини, а це я думаю потрібно) занадто велика. Та і при оффтопах рідко видаляються пости, можна дати попередження, рідонлі (навіть якщо там 10 людей брало участь), бан, закрити тему (взагалі або на певний період),а тут я бачив цілі сторінки зносили. Мені здається то за круто Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:34 Поділитися #13 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:34 а я просто тут відмічусь)))Чому ж? Не встидаємося, висловлюємося по темі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:40 Поділитися #14 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 12:40 обговореня певних дій , особливо модератора (а не адміна)Народ, ви із правилами погоджувалися, коли акаунт створювали? Впевнений, що так. Інакше б не зареєструвалися. І також впевнений, що не читали. 99,9%. Тупо галочку "погоджуюся" і все. Бо ж зарегатися нада?! На цьому форумі - обговорення дій адміністрації вцілому. А це і адміни (яких не так і багато) і модератори (конкретних (під)форумів) і команда форума (в контексті - супермодер-и) - Заборонено! В правилах чітко прописано - шота не нравиться - в приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:03 Поділитися #15 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:03 ну а якщо ти морозишся і неправомірно ставиш РО і бан? як тоді з тобою говорити ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaskevi4 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:05 Поділитися #16 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:05 а я просто тут відмічусь)))Чому ж? Не встидаємося, висловлюємося по темі!я не знаю, Женя нормальний парень) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
charlie Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:09 Поділитися #17 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:09 В правилах чітко прописано - шота не нравиться - в приват.як можна довести що я, наприклад, нічого кримінального не писав, якщо модер витер повідомлення? МОжна ж його залишити, дати мені попередження/бан/РО і тоді люди не будуть створювати тему, що мод не хороший, а я правий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:13 Поділитися #18 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:13 морозишся і неправомірно ставиш РО і бан? а можна з цього моменту детальніше? Що значить "морозишся" ? І що значить "неправомірно"? (ще один із тих хто правил в очі не бачив....) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:25 Поділитися #19 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:25 ти дав мені РО на 14 днів (можна було і на день) в темі "про трусікі" де я вживав слова близькі до значення: "мавпа","неандерталець","горила" нікого не образивши особисто, хоча мій опонент повидаляв усі свої пости. На інших форумах спочатку дають попередження,а не РО 2 неділі за "просто так" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
St@S_ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:34 Поділитися #20 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:34 теж колись отримував РО і попередження від модераторів, незнаючи за що , але я тоді був зовсім зеленим на борді, правил не читав тай було то в далекому 2008 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlgaAlterEgo Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:46 Поділитися #21 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:46 ти дав мені РО на 14 днів (можна було і на день) в темі "про трусікі" де я вживав слова близькі до значення: "мавпа","неандерталець","горила" нікого не образивши особисто, хоча мій опонент повидаляв усі свої пости. На інших форумах спочатку дають попередження,а не РО 2 неділі за "просто так" Женчику, не "звєрствуй", проявляй "снісходітєльность", люди просять частіше демонструвати їм свою ласку ти дав мені РО на 14 днів (можна було і на день) в темі "про трусікі" де я вживав слова близькі до значення: "мавпа","неандерталець","горила" нікого не образивши особисто, хоча мій опонент повидаляв усі свої пости. На інших форумах спочатку дають попередження,а не РО 2 неділі за "просто так" Женчику, не "звєрствуй", проявляй "снісходітєльность", люди просять частіше демонструвати їм свою ласку і хочуть частіше чути твоє : "Пардон"! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:46 Поділитися #22 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:46 не потрібно мені показувати його ласку, я спокійно хочу спати вночі без жахіть =)але ж всерівно, адміни роблять що хочуть і як,в залежності від їхньої фантазії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:51 Поділитися #23 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:51 де я вживав слова близькі до значення: "мавпа","неандерталець","горила" нікого не образивши особисто а в мене інша інфа... В мене нема стільки років браку, хоча одружений я десь стільки само. А що б жінка тебе хотіла потрібно просто її цікавити, а за 9 років даріння хмельницьких трусєлєй це дійсно не так то просто для особливих дибілів прошу прочитати. ще раз переконуюся, що на форумі примати. Це типу нормально? Обізвати користувача дебілом? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:54 Поділитися #24 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:54 де я його обізвав? де я сказав - а ти такийто? я скінув інформацію на вибір, хоче - хай дивиться, його рішення. і за одне слово давати 14 днів РО - повний маразм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:57 Поділитися #25 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 13:57 тай було то в далекому 2008 в 2009-му Зелені залишаються зеленими (без образ). Просто напис під аватаркою ".. Баллов предупреждения" активний. Якщо на нього натиснути - то стане набагато ясніше. де я його обізвав? де я сказав - а ти такийто? Добре, я розжую, якщо дітям не доходить. Якщо ти цитуєш користувача (а тут якраз цитування) і кажеш, що для дебілів є інформація, то це як розуміти? Навіть якщо ти нікого конкретно не назвав, а вжив фразу "для дебілів прошу..." - то ти назвав усіх, хто це читає дебілами! Чи я не правий? Інакше для чого вживати слово "дебіл"? та ще й написане з помилкою... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.