Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, w1se сказано:

Нерозумію як можна дійти до фіналу вигравши в основний час лише 1 матч (і то з підбитим уельсом)

...якось це не заслужено, на фарті (імхо)

Он хорвати і в турків і в іспанців виграли в основний час,і шо??? головне результат, португали чпокнули хорватів у яких один з найкращих складів був,ага:)ну да, не в основний час, не 2-0,не 3-0,але пройшли.Кароч то таке,мені і французи трішки подобаються,але я за слабших))

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
19 годин тому, yura-patriot сказано:

Он хорвати і в турків і в іспанців виграли в основний час,і шо??? головне результат, португали чпокнули хорватів у яких один з найкращих складів був,ага:)ну да, не в основний час, не 2-0,не 3-0,але пройшли.Кароч то таке,мені і французи трішки подобаються,але я за слабших))

підтримую, сагласєн :D

Опубліковано

Португалія виграє, бо інакше Грізман матиме шанс отримати цієї осені Золотий мяч.

А Роналду цього не перенесе.

Опубліковано

Про Рашу парашу...анекдот

Представляете, как сложно Президенту найти 85 толковых и честных губернаторов, если мы даже 11 футболистов по всей стране отыскать не можем.

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Португалія виграє, бо інакше Грізман матиме шанс отримати цієї осені Золотий мяч.

А Роналду цього не перенесе.

Бляха, цікаво підмітив, реально Грізман(може)матиме шанс,все залежить від фіналу,це буде ще один плюсік до цікавості фіналу)))А Роналду перенесе,він профі,ну троха емоційний,з ким не буває)))

Опубліковано

Я балдію від суддівства: Рафаель отримав жовту картку за таке саме порушення за яке не отримав Умтіті. Я розумію, що фінал, що Умтіті має вже жовту і вб'ється інтрига, та французи господарі. Але... Пенальті в матчі з Німеччиною, і зараз. Фігня якась.

Опубліковано
21 хвилин тому, Smith сказано:

Класика жанру від Жиньяка: "Удар! Гол! Куй! Штанга!" )))

А мали б уже кубок... А так ще півгодини бігати.... 

Опубліковано

Кращий гравець матчу - стійка-поперечка!

А суддівство фігня!
Гол!!! Це карма! )))

Ото зараз почнеться - нерви, порушення, гра без центру. Сподіваюсь на це.

Опубліковано

Не вболівав за жодну команду - просто хотів подивитись файний футбол. Але виграш португальців як покарання за підігравання їм суддями. Така сильна команда не повинна користуватись такими речами. Роналду заслужив, Грізман - ні. Два класних гравці. Ну і Руї Патрісіо сподобався - класний воротар.

А португали виграли чемп не вигравши, практично, жодного матчу (крім матчу з Уельсом).

Опубліковано

Лестер, Португалія... Хто наступний у ролі Попелюшки?)

Португалія, яка виривала нічию у угорців, яка не могла 5 ігор поспіль виграти в основний час...

За це ми любимо футбол)))

Опубліковано

"Бідний" Роналду,я думав,що він скопититься  від тиску,морда червона,очі налиті кров'ю,пісєц в нього емоції, але красавчік всерівно.

Опубліковано

Молодці! Після травми Роналдо вже не думав, що спроможуться на перемогу... Вболівав за Чемпіонів )

Опубліковано
9 годин тому, Arden сказано:

, Роналду заслужив 

Як  на  мене  то  ні.

Цитувати
Лучший футболист мира после матча Португалия — Исландия откровенно нахамил футболисту, который предложил ему обмен.

После поединка между сборными Португалии и Исландии (1:1) футболист скандинавов Арон Гуннарссон подошёл к Криштиану и попросил обменяться футболками. Реакция примы “Реала” была неожиданной:

— Эй, Роналду! Обменяемся футболками?

— Обменяться? Ты кто такой?

— Я Арон Гуннарссон. Сын Гуннара из Акюрейри в Исландии.

На что Роналду просто покачал головой.

Напомним, матч между Исландией и Португалией завершился вничью 1:1.

Криштиану раскритиковал игру скандинавов и заявил, что “сборная с ограниченным сознанием” ничего не добьётся. А футболку Гуннарссон так и не получил.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...