Перейти до змісту

Інтернет від Воля

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, Nick85 сказано:

у мене в особистому кабінеті непоказує мого тарифу

у всіх так? там було скільки треба платити за місяць

в мене було 140грн

мабудь планують підвищити ціну

image.png

160 буде, по рекомендовано до сплати можна вирахувати, на вкладці мій рахунок. І це вже з січня

Опубліковано (змінено)

вони завантажили на сайт нові тарифи G_200 - 160 грн. Я б взяв G_199 - 60мбіт за 50 грн, але то тільки с 3 містах

pdf

https://lutsk.ex.volia.com/user/files/2021/12/all/new.pdf

Змінено користувачем charlie
Опубліковано (змінено)
17 годин тому, charlie сказано:

вони завантажили на сайт нові тарифи G_200 - 160 грн. Я б взяв G_199 - 60мбіт за 50 грн, але то тільки с 3 містах

pdf

https://lutsk.ex.volia.com/user/files/2021/12/all/new.pdf

Щось тарифи не тойво, не новорічні. Краще вже взяти в ДГ по акції зараз 100Мбіт за 99 грн/міс на 1 рік. Ну або на контракті в КС тариф "Інтернет для батьків", за 100 грн інтернет 100Мбіт + мобільний номер КС. Правда, оформити його можна лише на людину старшу 60 років або інваліда.

Змінено користувачем Serpent
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

у них там якийсь збій, така сама фігня. До сплати пише 203 грн, хоча має бути 160. Або це спеціально на лоха розраховано, люди оплатять, по тому що пише, а потім скажуть, то збій відбувся, отримайте компенсацію у вигляді якогось непотрібного лайна

Опубліковано

в мене є кнопка гіпершвидкість 200, за 30грн/міс.

Думаю, де розводняк ?

І взагалі - Воля це дно.

• +1 1
  • 6 місяців потому...
Опубліковано
2 годин тому, Nick85 сказано:

в мене цього місяця вже 200грн за 100 Мб.с, було 160грн.  

В мене було 140 зараз 180

Можна на Київстар перейти, +сімкарту дають

Опубліковано
19 годин тому, Oli сказано:

В мене було 140 зараз 180

Можна на Київстар перейти, +сімкарту дають

на волинські оптичні мережі переходьте самий щедрий провайдер 280гр за 100 мегабіт:0016:

Опубліковано (змінено)
1 година тому, westboiuu сказано:

на волинські оптичні мережі переходьте самий щедрий провайдер 280гр за 100 мегабіт:0016:

ну так приватний сектор і має бути дорожче (хоча в луцьку походу олігополія вом і вестнет в при секторі). Це ж не 33-й спальний, де 8 провайдерів в під"їзді :)

Опубліковано
4 годин тому, westboiuu сказано:

Не вводьте людей в оману, у квартирах вартує 179 грн а за 199 грн цілих 300 Мбіт

https://vom.com.ua/

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні телефонували з Датагруп/Волі. Напарювали послуги.

99 грн / міс протягом року. 100 мбіт + телебачення + LifeCell пакет з 300хв на інші мережі і 10Гб інету / міс.

Цікава замануха.

Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

99 грн / міс протягом року. 100 мбіт + телебачення + LifeCell пакет з 300хв на інші мережі і 10Гб інету / міс.

та ну їх, навіть якщо "воля" доплачувати буде, більше - на ці граблі на наступлю.

Опубліковано
10 хвилин тому, Bliksss сказано:

та ну їх, навіть якщо "воля" доплачувати буде, більше - на ці граблі на наступлю.

НУ, кому потрібен "аби інтернет", то за 100 грн /місяць + лайф

Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

НУ, кому потрібен "аби інтернет", то за 100 грн /місяць + лайф

хз, це напевно "акція" за тими адресами де доступ до інтернету по DOCSIS :mdr:

крім того, щось занадто щедра пропозиція, напевно контракт на пару років, перший рік - шара, а потім - таку ціну закатають, що мало не покажеться.

P.S. А дешевим мобільним не заманиш, зараз у всіх операторів "акції" )) Он місяць тому ватафон прислав смс - поповніть на 100грн. одноразово і до кінця року нараховують 1000хв. та 20Гб інтернету, при чому, якщо раніше ніж за місяць закінчаться хвилини чи Інтернет - нарахують по новій? необмежену кількість разів.

Опубліковано
20 годин тому, Zheny@ сказано:

Сьогодні телефонували з Датагруп/Волі. Напарювали послуги.

Цікава замануха.

А не підключать, бо ти вже мав їх інтернет...

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Oli сказано:

Чому? До мене періодично телефонують з "волі", щоб "повернувся" - також шарові тарифи пропонували, але - не цікавить.

Від КС - був відмовився, то через 2 місяці запропонували підключитись назад, рік по 75грн. замість 250грн. користувався (без додаткових угод)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
On 28.08.2022 at 15:10, Oli сказано:

Підключать. В умовах написано, що новий абонент - це той який не був підключений до ДГ протягом останніх 3 місяців.

Опубліковано (змінено)
On 29.08.2022 at 19:40, Serpent сказано:
On 28.08.2022 at 15:10, Oli сказано:

Підключать. В умовах написано, що новий абонент - це той який не був підключений до ДГ протягом останніх 3 місяців.

Сьогодні - бачив листівку, наГібалово - "від 1 до 6 місяців до кінця року" 100грн. далі - 300+
Тобто - до кінця календарного року.

Змінено користувачем Bliksss

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...