HWman Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:21 Поділитися #1 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:21 ...група "Тролі" має 5 повідомлень на добу,що спонукає до більш змістовних і продуманих повідомлень користувача на форумі. Як кажуть: "краткость сестра таланта" то хотів б поцікавитись чи є методи якось його позбавитись? Тебе не одноразово попереджували про більш змістовні теми і повідомлення на форумі. Рішення про перевід з групи "Тролі" приймається колегіально адміністрацією форума Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласка, чи обійдемося абстракціями типу колегія адміністрації форуму завжди права? змістовних і продуманих повідомлень користувача на форумі. Та незмістовними повідомленнями і темами грішать більшість бордівчан. Особливо, коли тема не конкретно за щось, а просто "за жизнь". Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела... А ще, у нас президент мудак, корумповані абсолютно всі органи влади і лікування і освіта платні... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:24 Поділитися #2 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:24 Про що "вброс",так і не зрозумів? Знайшов ще одну картинку на просторах Нету і вирішив запостити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:26 Поділитися #3 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:26 Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласкаПерший пост цієї теми наприклад. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Navigator Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:34 Поділитися #4 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:34 Як на мене, є не лише користувачі, а цілі відділи борди, які попадають під дане означення "тролінг". Наприклад:Считаем до 5000+картинки з уматными текстамиАнекдот №Уматное картинкО №6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:36 Поділитися #5 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 13:36 Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласка1. З якого дива? Тобі треба - ти і шукай)))2. "Дехто" страждає на важку форму видалення власних написаних постів)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 12 Січня, 2014 в 14:17 Поділитися #6 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 14:17 Оууу HWman нарешті тобі дали тему про що писати: як тебе в тролі зачислили! А то справді пишеш чорт зна про що, певно точка кипіння ця тема була тут Східна мудрість: "Якщо є можливість змовчати, то не порушуй зайвий раз тишу" Я звісно не прихильник таких методів затикання, але в конкретному випадку не проти і певно 5 повідомлень в день тобі забагато дали... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:27 Поділитися #7 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:27 Уапроси єсть? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:48 Поділитися #8 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:48 Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела... А ще, у нас президент мудак, корумповані абсолютно всі органи влади і лікування і освіта платні...Проморгаюсь... Нет, я снова это вижу... Дежавю, чи шо.Каждый тролль делает такое гениальное открытие, при попадании в тролли. Неужели и я такое понесу, когда меня обидят?HWman, тебе сейчас дана редкая возможность отдохнуть от писанины и немного поразмыслить о причинах. У таких, как ты, просто выработан рефлекс - при возникновении какой-либо потребности, алгоритм один - руки, в первую очередь, тянутся к клавиатуре. Когда компьютеров не было, алгоритмы поведения отличались. Возникла потребность, человек встает, куда-то идет, выполняет действия для удовлетворения потребности. Сейчас же многие не видят уже другого решения вопросов, как через клаву и монитор.А ты совсем обнаглел настолько, что из-за того, что тебе было лень, ты сам признался, ты создал тему с целью, что бы тебе прямо в руки доставили то, что тебе нужно, еще и подешевле. Капец!Кароч, сиди, читай. Польза будет, в любом случае, даже, если до тебя не дойдет. Мы отдохнем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Navigator Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:09 Поділитися #9 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:09 Цікаво, як в цю концепцію вписується Navigator з мінімальною кількістю повідомлень і підозріло високим рейтингом? Хто він? Не можу зрозуміти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:19 Поділитися #10 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:19 Цікаво, як в цю концепцію вписується Navigator з мінімальною кількістю повідомлень і підозріло високим рейтингом? Хто він? Не можу зрозуміти... Ты не понял. Суть в дате регистрации. Пять лет разница, а количество постов, примерно, одинаковое. Что косвенно говорит о содержательности общения. Флуд в просторечье называется. А для флуда есть место даже отдельно. Кто мешает, пиши там кто хочет, что хочет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:19 Поділитися #11 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:19 А я ще пам"ятаю тебе, як тільки ти зарегався, вже тоді діставав мене своїми постами у всіх без виключення темах зі своєю умисною безграмотністтю. Тоді тобі це здавалося круто! як ти тоді казав: - "це мій почерк"Бачу чим далі тим більше "хвороба" прогресувала Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:23 Поділитися #12 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:23 Флуд в просторечье называется Пардон за флуд .Але яка ж не гарна цифра повідомлень в kmd,на скріні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
denymen Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:34 Поділитися #13 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:34 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:38 Поділитися #14 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 16:38 denymen а хто свариться??? Просто тут проходить профілактично-виховна робота. Як кажуть на заході: "раз в поліцію загребли, то значить дали шанс виправитись" вибачте можливо і за мій флуд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:02 Автор Поділитися #15 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:02 Як каже народна мудрість:Якщо захотіти то і до стовпа можна до...доколупатись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:11 Поділитися #16 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:11 Не в твоєму випадку,Ти що дійсно не помічаєш нічого за собою, чи прикидаєшся?! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:13 Поділитися #17 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:13 Як каже народна мудрість:Якщо захотіти то і до стовпа можна до...доколупатись.Це і є ще один приклад дуже змістовного і продуманого повідомлення в конкретнозаданій темі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:23 Поділитися #18 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:23 Як каже народна мудрість: Якщо захотіти то і до стовпа можна до...доколупатись. Столб такой скромный, просто, стоит и говорит: "Блин, ну продайте мне, ну, че вам, лень принести мне детальку? Что вам стоит? Вы только дорогую мне не предлагайте и не ждите, что я сам за ней приду, я ведь - столб, всего лишь." Як каже народна мудрість: Якщо захотіти то і до стовпа можна до...доколупатись. Це і є ще один приклад дуже змістовного і продуманого повідомлення в конкретнозаданій темі. Зачем ему трудиться искать примеры, он новых наклепает (лень, выходит, не только прогрессом рулит) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:24 Поділитися #19 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:24 Ти що дійсно не помічаєш нічого за собою, чи прикидаєшся?!Хто-то у нас не так давно написав купу "змістовних" постів про гібрид і МТБ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:46 Поділитися #20 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 17:46 Таааа?!?!?!?! не може бути? То не я! Це мені плем"яшка накляцала, коли я ходив води попити. Ну в кожного з нас бувають "зриви" Хоча тема про "гібридонайнер" цікава вийшла Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:02 Поділитися #21 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:02 Невже це сталось?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:10 Поділитися #22 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:10 HWman, наводжу приклад, де ти жостко тупив, а після того, як тобі вказали на твою тупість - ти й далі продовжував тупити. А щоб не тупити - треба було просто УВАЖНО прочитати попередні повідомлення.Це діагноз, якщо людині вказують на її помилку - а вона далі робить ту ж помилку.Більшість твоїх повідомлень на форумі тупі й примітивні. А більшість людей схильна по повідомленням оцінювати і їх автора. Тому якщо тебе вважають тупим і примітивним дописувачем борди - то це винятково тому, що ти поплутав форум, на якому варто писати щось варте уваги, з підлітковим "чятом", в якому можна тупо писати всяку примітивну муть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:18 Поділитися #23 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:18 Цікаво, як в цю концепцію вписується Navigator з мінімальною кількістю повідомлень і підозріло високим рейтингом? Хто він? Не можу зрозуміти... Можна було б сказати - "Феномен"! Але. Значна частина людей часто подорожує та/або мріє про подорожі. Тому той, хто мандрує, хто в рідній природі знаходить чарівні місця та моменти, фотографує їх і ділиться своїми подорожами з форумчанами - отримує заслужені плюси в репутацію. Будь-хто, хто кожним своїм постом публікуватиме дійсно цікаві речі, зможе заслужити високу репутацію з відносно низькою кількістю повідомлень Це ж логічно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:47 Поділитися #24 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:47 Yarchik,частіше отримують хорошу репутацію за влучні "фразочкі" аха він мене цілий рік троллив тим, що мене колись в групу троллі відправили, а тепер я відірвуся ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:58 Поділитися #25 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 18:58 Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела.. HWman, не переймайся. Думаю в цьому ти не далекий від істини. От я сьогодні мінуснув одну форумчанку зі статусом VIP-користувачі (для тих хто не знає: такі користувачі можуть бачити хто їх плюсує та мінусує) - і у мене репутація моментально знизилася на 10 пунктів. С чего бы это А щодо теми то особисто я здивувався коли тебе записали в тролі. Особисто я не слідкував за твоїми повідомленнями, але те що попадало мені на очі абсолютно не викликало в мене асоціації з троллізмом, якщо можна так сказати. В свій час Гетто, царство йому небесне (шкода що не встиг познайомитись з ним особисто), тут так "зажигав" ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.