Перейти до змісту

Хто може перегнати *.mid в *.mp3?


Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Колись були потужні програмки, які мали велетенські бази даних звуків різних інструментів і вміли перетворювати MIDI-файли в шикарні WAVи і т.п.

Треба через таку програмку, в кого вона є (а не через простий Xilisoft Converter чи їм подібні), максимально якісно перегнати приаттачені в архіві два midi-файлика. Хто може загнати їх в 320кбіт *.mp3 - буду вдячний!

midi.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є один дідівський спосіб:

Запускаєте Пуск/Стандартние/Звукозапись

Запускаєте цю міді і стараєтесь одночасно запустити програвання і запис, правда отримаєте формат WMA але він зазвичай читається багато чим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, ти так нічого й не зрозумів...

мене не цікавить софтовий синтезатор системи чи навіть апаратний синтезатор звуковухи.

От як ти часом зі своїми постами можеш влізти, як Пилип з конопель.

Прочитай уважно, який результат мені треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буває часом.

По темі, спробував "переграни" через популярну безкоштовну прогу FormatFactory - без проблем, ось:

tn1.mp3

tn2.mp3

Вона вміє ше і відео конвертувати, і різати його, рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти з мене знущаєшся...

для початку прочитай, що таке міді-формат, а потім спробуй уяснити собі, що для софтової обробки міді-файлів спеціальне ПЗ має в своїй базі десятки тисяч натуралістичних звуків різних музичних інструментів. і в процесі конвертації накладає на міді-ноти ці реальні звуки, роблячи музику з тисяч маленьких аудіофайлів. саме це мені треба! а ти мені радиш скористатися вбудованим у вінду софтовим синтезатором.

благаю тебе, не намагайся мені допомогти ні в цій, ні в інших темах. бо це все одно, якби я попросив у тебе хліба - а ти б мені дав адресу поля, на якому зібрали не всю пшеницю, і я можу назбирати там пару жмень зерна, посіяти, виростити, зібрати урожай, змолотити, змолоти на борошно і спекти хліб :)

харить, коли із-за одного тупого вискочки доводиться на мобілці стільки тексту писати. і все одно воно не зрозуміє - мовляв, я ж допомогти хотів. та йди ти в сраку зі своїм хотінням допомогти, якщо ти вперто не хочеш прочитати суть мого прохання, натомість пропонуєш тільки те, що сам вмієш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, ще є така програмка для музикантів Guitar Pro 6, якщо туди поставити саунд-бенки, то тоді в программі можна буде імортувати .mid, а потім експортувати в .wav. повторюсь якщо поставити саунд-бенки то звук вийде дуже шикарний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

acid, відкрити міді файл, кожен трек під свій інструмент, на кожен інструмент свій vst plugin (EWQLSO Gold Library для прикладу), на кожну доріжку свою вст обробку... може щось вийде толкове...

перечитав гілку ще раз, можна зробити якісно, але це - час, що = кеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...