Перейти до змісту

Меблі своїми руками: креслення, фото, поради.

Dieselsmart

Рекомендовані повідомлення

Стіл для макіяжу, почали робити серійно та під індивідуальні розміри замовника.

Вийшло непогано, практичний, масивний, зручний стіл з розеткою та вимикачем, вмістка шухляда на якісних направляючих допомагає всмістити усе необхідне для роботи майстрів мейкапа.

Стіл вже в роботі, ним користуються дівчата, про його практичність зі сторони користувачів писатиму згодом.

Зараз плануємо розробляти варіанти xs для спальні під особисте користування.

Поки робимо у трьох розмірах:  S, M та L з різною шириною дзеркала у двох кольорах: білий та крем (найпрактичніші та поширені).

Стосовно цін - в пп, оскільки там багато моментів, наприклад з та без лампочок, розмір дзеркала та самого столу тощо.

DSC03692.jpg

DSC03696.jpg

DSC03699.jpg

DSC03701.jpg

DSC03705.jpg

DSC03710.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь

Хочу зібрати такий стіл,  розміри його 100х60, але хотілося б не 60, а чуть більше 65-70 см так як для ПК
 але з чого зробити стільницю і якої товщини робити?   МДФ  25 мм не буде прогинатись? 

хочеться компактний і чуть що, щоб він розбирався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подвійну плиту на кришку (потовщення.Дві звичайних ДСП до купи) і поклеїти кромку 2*42 по периметру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого вона має відвалитися? Купу меблів переробив і не відвалюється.Але як кажуть:" З дуру і ... зламати можна"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мені незраждує память то це Мебель Сервіс ..а вони вже років 4 тюхають свій норм товар на казахстан і тп..а на наш ринок іде хлам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради, але побачив що там в середині стільниці і це найкращий варіант тому, що стіл легенький виходить, а по якості найгірший(

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.03.2018 at 18:10, halcogen сказано:

Потім кромка відвалиться і все.. Якщо робити собі або на совість то можна глянути в сторону мебельного щита, хоча б букового. Але це вийде дорожче за ДСП. Деякі орли шпонують фанеру, виходить також непогано + фанера міцніша за ДСП і МДФ.

Зараз працюю з фанерою... сорт 3/4, беру на лєрі. Якість тако собі, розслоюється що капєц. А перший сорт фанери вартує дорожче за дсп (я про товщину +10мм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.03.2018 at 16:54, Holy сказано:

Хочу зібрати такий стіл,  розміри його 100х60, але хотілося б не 60, а чуть більше 65-70 см так як для ПК
 але з чого зробити стільницю і якої товщини робити?   МДФ  25 мм не буде прогинатись? 

хочеться компактний і чуть що, щоб він розбирався

Можемо допомогти, зробимо швидко та не дорого. Можна 2дсп зробити, можна 4 планки по периметру дати, на вигляд те саме, но дешевше. Ножки самі придбаєте та прикрутите...

Якщо надумаєте - пишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тато робить ігрову площадку для малечі собі у двір на літо, ось що виходить, поки тільки будиночок, пісочниця, столик та лавочки, ще не фарбовано і дах не дороблений...

20180317_150404.jpg

20180317_150418.jpg

20180317_150432.jpg

20180317_150457.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, halcogen сказано:

Замовляв колись тут www.fanera.lviv.ua . Якість фанери вища чим в Лєри.   

А як визначили якість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, halcogen сказано:

Сторони фанери А,Б були взагалі без сучків і вставок, супер. Фрезерував її, все без нарікань. На зовнішній вигляд тягне на 1-сорт. Доставили Інтаймом. Ще залишився невеликий кусок, кому цікаво покажу. Правда вона більше всього не вологостійка.

Яка різниця в ціні ?Без доставки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Підскажіть де купити кусок столешниці 106 см

IMG_20180409_155129644.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми фанеру беремо з Рівного, фанера оржівська, не російська як на Лєрі. Ціни приємні, на 15% дешевше ніж на фанера.львів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Перепродажем не займаємось, звоніть краще в Рівне, тел. 05041048о4 Роман.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Робимо пісочниці, вже на постійній основі... розмір внутрішній 120×120см, зовнфшній170×170см.

20180612_171706.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хочу дороби трішки старе дитяче ліжечко - зробити зйомними два круглячки в боковусі.

Підкажіть де можна купити пластикові закінчення.

Деталі на фото.

image.png.0c19bbd140b9c50722a18952665cf808.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Звернувся до знайомого знайомих щоб зроби шафу - пенал і дві тумби під взуття. Пацан виявився запойним і я ледве позабирав всю порізку в розібраному стані. шафу склав, а от з тумбами для взуття зависло, ніби, розібнався але не знаю і немає чим прикріпити до бокових стінок пластикові системи типу "гамбургер". Підскажіть по нюансам і чи місцям де це можна зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 07.09.2018 at 11:00, mykola сказано:

Яка ціна буде такої лавочки і розміри?

Відписав в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю багато гарної рейки 20×20. Іграшковий мольберт, дошка для стікерів, або ж підставка під щось... Як вам ідея?

20180908_181245.jpg

20180908_181339.jpg

20180908_181316.jpg

20180908_181434.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, woodwork сказано:

Маю багато гарної рейки 20×20. Іграшковий мольберт, дошка для стікерів, або ж підставка під щось... Як вам ідея?

яка ціна? довжина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Oli сказано:

яка ціна? довжина?

Ціна виключно в тел.режимі зацікавленим.

Довжина від 20см до 2м, степінь обробки від чотиристороннього до калібрувалки (під вимогу). Об'єм від 0.5м3 до 20м3 в міс. Можна на постійній основі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Є старенька спальня українського виробництва. Фасади і бильця ліжка з покритого плівкою мдф. Від старості плівка почала відставати по периметру, місцями на бильцях вже позлущувалась. Так от питання: чи можна зняти з билець цю плівку і пофарбувати мдф в якийсь глянець/перламутр? На скільки це практично/довговічно? В Луцьку хтось фарбує МДФ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 minutes ago, halcogen said:

Дешевше і надійніше виготовити з нуля. МДФ не настільки дорогий щоб відновлювати старйо.

Надійніше взагалі купити нове ліжко))

Але мене влаштовує і старе.

Бильця типу такі. 

45477.jpg.4efc10c90b39b1ea597b722e4a4ab0f6.jpg

Не думаю, що виготовлення таких буде дешевше.

Я ні разу не спец, але але в неті є пропозиції з фарбування МДФ (десь від 1000 грн. за м2). От і подумалось, чи є можливість реставрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 minutes ago, halcogen said:

Основна ціна - це фарба і робота фарбування...

Ну а якшо я сам здеру ту плівку (тим паче вона сама відстрелюює) і шліфану легенько? Є взагалі в Луцьку,  де фарбують мдф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є спеціалісти по збірці меблів, хто знає? Зараз треба скласти пенал і навісні полки з кришками, далі буде ще щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...