Перейти до змісту

Куплю Ксенонові лампи до Daewoo Lanos

Rude Boy

Рекомендовані повідомлення

Куплю Ксенонові лампи до Daewoo Lanos. Потрібні, щоб були як і на ближнє, так і на дальнє світло

(адже є й такі, що тільки на ближнє).

Характеристики~:

Колірна температура: 4300-5000 (К)

Сила світла: 2800-3200 (Лм)

Розгляну усі пропозиції(тут, приват).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехх, коли вже ДАЙ буде виконувати свої обов'язки щоб всіх "колхозніків" вже взяли за те місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може не треба ?

Поддержал!

Ехх, коли вже ДАЙ буде виконувати свої обов'язки щоб всіх "колхозніків" вже взяли за те місце.

Крутеням з самим "продвинутим" ксеноном я під настрій відповідаю дальним.

Потрібні, щоб були як і на ближнє, так і на дальнє світло (адже є й такі, що тільки на ближнє).

Ці два речення заміняє одне слово - "біксенон".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може не треба ?

багато лишнього пишете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю Ксенонові лампи до Daewoo Lanos.

Ще не чув про ксенонові лампи до Daewoo Lanos. Чув про китайські універсальні комплекти ксенону/біксенону. Скоро на одного "затьюнингованого" стане більше :0121: . Чомусь ніхто не задумується над тим, щоб було і собі комфортно і іншим на дорозі (маю на увазі відповідну оптику). А так "прокачав" тачку ксеноном і все, а те що зустрічні тебе потрійним матом криють - то вже другорядне. Головне собі "харашо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю Ксенонові лампи до Daewoo Lanos.

Ще не чув про ксенонові лампи до Daewoo Lanos. Чув про китайські універсальні комплекти ксенону/біксенону. Скоро на одного "затьюнингованого" стане більше :0121: . Чомусь ніхто не задумується над тим, щоб було і собі комфортно і іншим на дорозі (маю на увазі відповідну оптику). А так "прокачав" тачку ксеноном і все, а те що зустрічні тебе потрійним матом криють - то вже другорядне. Головне собі "харашо".

По-перше, якщо Ви не чули про ксенонові оригінальні(не китайські) лампи до Деу, то це ще не означає, що їх немає.

По-друге, при правильній відрегульовці фар, вони не будуть сліпити зустрічний транспорт.

Знаєте, усі ці коментарі мені нагадують примітивне уявлення блондинки про автомобіль та його складові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як власник Ланоса заявлю з усією відповідальністю: не існує оригінальних ксенонових фар\ламп до ДЕУ Ланос\Сенс.

"Неправильний" ксенон регулюй-не регулюй, все одно полущиш йух. А більш-менш "правильний" ксенон з лінзами, шторками, блоками регулювання\розпалювання, омивачем в 600-1000 у.о. ти навряд потягнеш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як власник Ланоса заявлю з усією відповідальністю: не існує оригінальних ксенонових фар\ламп до ДЕУ Ланос\Сенс.

"Неправильний" ксенон регулюй-не регулюй, все одно полущиш йух. А більш-менш "правильний" ксенон з лінзами, шторками, блоками регулювання\розпалювання, омивачем в 600-1000 у.о. ти навряд потягнеш!

Заявлявити з усією відповідальністю, навіть виробникам страшновато... Зависоко себе і свої знання ставите...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж був Ланос, і я теж "зондував грунт" ксенонів. В колишнього колеги був Ланос із ксенонами. Я їздив неодноразово і з ним, і йому на зустріч. Після цього гроші, які збирався витратити на покупку і встановлення диявольського світла, я вирішив відкласти на покупку нового авто. От, пройшло не так багато часу, авто поміняв, про своє рішення не шкодую.

Звісно ж це справа топікстартера, але врахуйте той факт, що з величееезною долею ймовірності при перепродажі авто Вам не повернеться і копійка з такої "інвестиції".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заявлявити з усією відповідальністю, навіть виробникам страшновато... Зависоко себе і свої знання ставите...

Нічого страшноватого тут немає, бо є знання, що оригінальні автомобільні частини, це встановлені на автомобіль заводом виготовлювачем. А комплектації Деу Ланос з ксеноновими, а тим більше біксеноновими, фарами ніколи не було ні на нашому ринку, ні на будь-якому іншому. Я це знаю, бо був причетним колись до продажів і ремонту автомобілів фірми DAEWOO (Деу).

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж був Ланос, і я теж "зондував грунт" ксенонів. В колишнього колеги був Ланос із ксенонами. Я їздив неодноразово і з ним, і йому на зустріч. Після цього гроші, які збирався витратити на покупку і встановлення диявольського світла, я вирішив відкласти на покупку нового авто. От, пройшло не так багато часу, авто поміняв, про своє рішення не шкодую.

Звісно ж це справа топікстартера, але врахуйте той факт, що з величееезною долею ймовірності при перепродажі авто Вам не повернеться і копійка з такої "інвестиції".

Якщо не секрет, яке авто придбали ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не секрет, яке авто придбали ?

Не секрет.

Рекомендую поставити протитуманки, якщо таких не має, а на ближнє/дальнє купити хороші лампи. Ну і в таку погоду возити з собою літрову пляшку звичайної води і частіше промивати фари.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може не треба ?

а думаю ще бiльше лишнього. Просто не дуже приемно, коли ввечерi на зустрiчнiй смузi ваших коллег зустрiчаеш, то менi на бусi *весело* вiд вашого *ксенону*, представляю, як седанам. Як писалось вище, якщо ставити ксенон, то лiнзований та брендових виробникiв, або на крайняк з фар iнших авто, де вони стояли штатно, але в любому випадку це дорого коштуе й актуально для бiльш дорогих автомобiлiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може не треба ?

а думаю ще бiльше лишнього. Просто не дуже приемно, коли ввечерi на зустрiчнiй смузi ваших коллег зустрiчаеш, то менi на бусi *весело* вiд вашого *ксенону*, представляю, як седанам. Як писалось вище, якщо ставити ксенон, то лiнзований та брендових виробникiв, або на крайняк з фар iнших авто, де вони стояли штатно, але в любому випадку це дорого коштуе й актуально для бiльш дорогих автомобiлiв

Вот і мені "весело", а ще як погане заводське світло встановлене при якому і так нічого не видно, то при зістрічній машині приходиться на трасі скидати швидкість до 40км/год. А машин то зустрічних багато йде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і мені "весело", а ще як погане заводське світло встановлене при якому і так нічого не видно, то при зістрічній машині приходиться на трасі скидати швидкість до 40км/год. А машин то зустрічних багато йде.
Тому треба уподоблюватись таким же? Як ти вважаєш чому на ксенон так скаржаться водії зустрічних автомобілів? Тому що він світить в небо, в очі але не на дорогу.

Чому не придбати топові галогенки по типу +90% тут на борді їх продають кілька людей.

Ось так світить правильний ксенон із лінзами і шторками з приблизно 20м

120269_12.jpg

А так колхозний в притул:

89254_11.jpg

Низ все одно не освітлений добре а верх задертий. Здалеку це все буде в очах зустрічного транспорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR, ніки тих, хто продає можна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, якщо Ви не чули про ксенонові оригінальні(не китайські) лампи до Деу, то це ще не означає, що їх немає.

Якщо вони існують - можна лінк??

По-друге, при правильній відрегульовці фар, вони не будуть сліпити зустрічний транспорт.

Правильна відрегульовка?? Це як?? Тупо вниз їх опустити??

Знаєте, усі ці коментарі мені нагадують примітивне уявлення блондинки про автомобіль та його складові.

Ну якщо ви шукаєте біксенонові лампи до ланоса і нагуглили десь статтю про "правильне" регулювання завідомо "неправильних" фар - то ви не набагато відрізняєтесь від тієї блондинки. Навіщо ж в заводській комплектації автомобілів для ксенонового світла встановлюють купу дорогих приблуд (лінзи, шторки і т.д.)?? Достатньо ж лише відрегулювати фари ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи собі краще окуляри для автомобілістів ,дешевше буде.В ночі собі надів і рулиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому не придбати топові галогенки по типу +90% тут на борді їх продають кілька людей.

+1, поставив собі осрам +110% на ланос, і світять краще, і не сліпить нікого. Ну і не забувати в теперішню погоду мити фари)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю теж ланос, на якому поставив додаткові дві реле (дальній-ближній) та прямий провід з аккумулятора. Запчастини 100 грн. (реле по 25 грн. на 40А (Португалія), колодка контакна для реле по 5 грн., провод 2.5 мм2 - 3,5 м. - 30 грн., 2 проводка з клемою для запобіжника - по 8 грн., запобіжники на 15А) - робота 50 грн.

Світло яскравіше світить (ИМХО), раніше був спад напруги на лампі більше 2 В, зараз менше 0,5 В. Прицьому ми не ламаємо фару (а якщо лопне?), світло стокове, тільки лампи такі: Osram Cool Blue Intence H4 - в розетці брав за 122 грн., на базарі 150.

П.С. Знайшов таке відео:

Ксенон вставляється без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Osram Cool Blue Intence H4 - в розетці брав за 122 грн., на базарі 150.

В неділю купував собі такі +110, 200 грн пара, світло стало краще однозначно)

А на рахунок ксенона , без лінз і шторок краще не брати, бо кажуть десь мають взятись за "осліплення" а штрафи там солідні, якщо не помиляюсь то від 1000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Булоб непогано, а то вже дістали ідіоти з криво відрегульованими фарами і туманками. Доречі сліплятьвони, значно частіше ніж лівий ксенон, особливо 124 зі своїми туманками чи то додатковим дальнім і тази.

Був у мене ксенон на Пассаті Б4, ви здивуєтесь але за весь час поїздок моргнули від сили 2-3 рази, на прямій ніколи не моргали (фари відрегульовані на СТО). Світив на стіну як на фото вище, різниця в пучку між галогеном і ксеноном практично не помітна (на фото напевно вже занадто колхозний :_07: ).

Нормально відрегульовані фари + коректор рулять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

В мене з заводу буи дуже високо підняті, сам понижав) А де можна "защіту" подивитись на матіЗ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...