LoveSALO Опубліковано 4 Липня, 2014 в 07:49 #377 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 07:49 Вчора вечором в Ківерцівському районі в селі Озеро в 23 годині сталось ДТП. Сам був свідком.Було темно і туманно, їхала підвода з двома мужиками, як розказував виновник ДТП його засліпила машина яка рухалась впереді, а перед ним їхала підвода, на якій не було світовідбиваючих елементів, водій не побачив і збив їх. Один чоловік помер зразу, бо череп був пробитий повністю, признаків життя не було. А другий отримав черепно мозгову травму, ніби нічого не зламав. Кінь злетів в обочену, де його придушила балка з колесами, ще й шось там йому в бік залізло з того заліза, кров стікала, кінь мучився, але нічим йому не могли допомогти.Чоловікі які їхали на підводі, були мабуть пяні, бо на місті пригоди знайшли бутилки з під пива.Водій якій збив, їхав на чорній тойоті кемрі, як говорили, стоматолог з м.Рожище.
vrm Опубліковано 4 Липня, 2014 в 12:13 #378 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 12:13 Ось така картина спостерігається біля ТЦ Варшавський.
Dream Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:07 #379 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:07 Під входом до риббази на Конякіна на газоні лежить 2 покоцані бампери: передній білий і задній сірий.
igrok Опубліковано 5 Липня, 2014 в 14:51 #380 Опубліковано 5 Липня, 2014 в 14:51 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий.
S-driver Опубліковано 5 Липня, 2014 в 19:19 #381 Опубліковано 5 Липня, 2014 в 19:19 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий.Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо.
igrok Опубліковано 5 Липня, 2014 в 20:33 #382 Опубліковано 5 Липня, 2014 в 20:33 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо. гляну на регістраторі.Може і фотки скину В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо. гляну на регістраторі.Може і фотки скину
a.shmat Опубліковано 5 Липня, 2014 в 22:57 #383 Опубліковано 5 Липня, 2014 в 22:57 Подробиць не знаю, спереду маршрутка також ціла (вул. Б. Хмельницького).
Maksim2204 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 17:59 #384 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 17:59 Ніхто не чув чому згоріло авто в ніч на 28 червня в дворі антоновского дому(8 квартирний з 3-х поверховими квартирами) біля 13 школи?живу рядом,наблюдав цю пожежу о 3 ночі,дві пожарки тушили,горіло добрих 10 хв якщо не більше.
andyone Опубліковано 6 Липня, 2014 в 19:05 #386 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 19:05 На Огиенка авария.Лексус в дереве ауди в лексусе, похоже на переход кто-то выскочил и они перестроились (имхо)
Masik Опубліковано 6 Липня, 2014 в 19:45 #387 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 19:45 не, троха не так - Лехус (за рулем молоденькая девочка), выезджая с 8 марта от пр.Победы, не пропустил Ауди (такси), которая педалила на оч приличной скорости, в Лехусе выстрелили подушки, а водитель ауди, с разбитой головой, удалилс яс места ДТП на скорой помощи.
DarkMonk Опубліковано 6 Липня, 2014 в 20:10 #388 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 20:10 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Разбился мой знакомый (млять) Сука-старая на шкоде решила развернуться с первой полосы через двойную сплошную..... Тварь ... сказал что видел мотоциклиста, но решил что он далеко.... и по-этому решил что успеет развернуться. Вова (мотоциклист) живой, правда здорово поломан... (бляяяяяяяяя) не передать как..... всё..................
igrok Опубліковано 6 Липня, 2014 в 20:19 #389 Опубліковано 6 Липня, 2014 в 20:19 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Разбился мой знакомый (млять) Сука-старая на шкоде решила развернуться с первой полосы через двойную сплошную..... Тварь ... сказал что видел мотоциклиста, но решил что он далеко.... и по-этому решил что успеет развернуться. Вова (мотоциклист) живой, правда здорово поломан... (бляяяяяяяяя) не передать как..... всё.................. Ну,слава Богу,що живий,одужання йому найшвидшого-там дуже сильний удар був.
igorOK Опубліковано 7 Липня, 2014 в 06:15 #390 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 06:15 вчерашнее дтп на Огиенка
adas Опубліковано 7 Липня, 2014 в 15:39 #391 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 15:39 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо. гляну на регістраторі.Може і фотки скину В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий. Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо. гляну на регістраторі.Може і фотки скину http://www.volynnews.com/news/city/dtp-v-strumivtsi-mototsyklist-v-reanimatsiyi-video/ вчерашнее дтп на Огиенка http://www.volynnews.com/news/extreme/dtp-v-lutsku-leksus-v-derevi-audi-v-leksusi-video/
zaHARE Опубліковано 7 Липня, 2014 в 17:32 #392 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 17:32 не, троха не так - Лехус (за рулем молоденькая девочка), выезджая с 8 марта от пр.Победы, не пропустил Ауди (такси), которая педалила на оч приличной скорости, в Лехусе выстрелили подушки, а водитель ауди, с разбитой головой, удалилс яс места ДТП на скорой помощи.На тому перехресті постійно немалі аварії.
SysR Опубліковано 7 Липня, 2014 в 18:19 #393 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 18:19 не, троха не так - Лехус (за рулем молоденькая девочка), выезджая с 8 марта от пр.Победы, не пропустил Ауди (такси), которая педалила на оч приличной скорости, в Лехусе выстрелили подушки, а водитель ауди, с разбитой головой, удалилс яс места ДТП на скорой помощи.31-річний водій, керуючи автомобілем «Лексус», рухаючись другорядною, проїжджаючи нерегульоване перехрестя, не надала переваги в русі автомобілю «Ауді», яким керував 32-річний водій. Він рухався головною дорогою, внаслідок чого І комент під статтею:Свидетелями этого ДТП были дети..в автомобиле ЛоХус...была девушка которая быстро сняла номера выкинула в кусты и забрала ребенка.......и смылась не надав первую мед.помощь пострадавшему....так что н*** й писать ерунду....дети нашли номера от авто .Схоже хтось когось буде відмазувати.
fedot Опубліковано 7 Липня, 2014 в 18:56 #394 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 18:56 Сьогодні, близько 18.15 біля Фуршету (Глобус), таксист на Логані "проспав" зупинку Лада Калина (в моделі можу помилитися) перед пішохідним переходом і розбив на Ладі бампер а Логану добряче потовк передка (радіатор лопнув). Сталося буквально в мене на очах - я рухався позаду через одне авто. Не ловіть гав, якщо не дотримуєтесь дистанції...
fedot Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:33 #395 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:33 І ще одне ДТП викладу, сталося вчора, на виїзді із Піддубців. Просто фіксую факт. Оскільки сам є якоюсь мірою зацікавленою стороною,коментувати не буду, але буду радий вислухати думки стосовно ДТП в окремій темі.
bodia88888 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:43 #396 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:43 Не ловіть гав, якщо не дотримуєтесь дистанції...Тема серйозна, але крапля гумору не завадить.А спробуй проїдь мимо зупинки, не повернувши голову!!! Ну-у-у, що тут не зрозумілого?!?!))))ПС. Звичайно, неприйемності, головне щоб учасники живі-здорові залишились.
fedot Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:54 #397 Опубліковано 7 Липня, 2014 в 19:54 Не ловіть гав, якщо не дотримуєтесь дистанції...Тема серйозна, але крапля гумору не завадить.А спробуй проїдь мимо зупинки, не повернувши голову!!! Ну-у-у, що тут не зрозумілого?!?!))))Легко! Особливо якщо попереду рухається, скажімо, оце http://auto.ironhors...rado-2014.jpg або http://catalogcars.n...jpg афігєнний мотиватор голову скерувати туди, куди треба..
ania.bela Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:34 #398 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:34 В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий.мотоцикліст дуже хороша людина. на мотоциклі вже напевно років 5 завжди обережний і цього інших вчить. Козел на шкоді купляв кавуни і не дивився по сторонам вирішив пересікти 2 сплошні і поїхати куди йому треба!де такі виродки бувать???????проїдь 10 метрів і розвернися, а не через всю дорогу. Вова вирулював до останнього сподіваючись втримати мотоцикл та піти від удару. нажаль водій шкоди злякався коли побачив його і ще дав газу цим спричинив страшну аварію. Вова в реанімації тяжкі ушкодження: таз поломаний в 3 місцях руки поломані (права рука розтрощена кисть) ноги,гематоми...він навіть не прийшов в лікарню і не вибачився і не спитав за здоровя,-хоча би навіть за кров яку всі здавали!!!!!!!Молодий хлопець якому ще жити і будувати сімю лежить прикутий до ліжка!-через чиюсь неуважність та нехтуванням правил дорожнього руху!чуєш ти водій шкоди!!!!!!як про тебе пишуть 71-річний водій шкоди!тобі треба було вмерти, а не Володі!Цьому чудовиську так цього не подарують.Володю знають пів міста!!!!!Посадять тебе скот!тільки, що толку здоровя ти йому не вернеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antarius Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:51 #399 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:51 ania.belа, а яка швидкість мотоцикла була, до 60-80 км/год? ні разу не бачив щоб на тій прямій мотоциклісти з такою швидкістю їздили, літають зазвичай...з.і. водій шкоди мудак, жодних виправдань.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.