Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2014

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рованці-велосипедист іхав без попереджувальних знаків, світла, в результаті опинився під колесами автобуса.

Велосипедист хоч живий?

Видно було тільки спалахи фотокамери, був інтенсивний рух, не видно було. Тільки велосипед і навколо люди.

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Надіюсь у новому році трагічних подій на дорозі буде менше. Бажаю всім безпечної їзди, вихованих водіїв, відсутності баранів за кермом і гарних доріг.

Опубліковано

Півгодини тому 15-ка маршрутка на зупинці Там-Там Ніссана Тііду догнала. Водій маршрутки тихенько накотився на задок легковика.

Найбільш здивувала реакція "дайців", що стояли в паралельній смузі - зробили вигляд, що нічого не побачили і швидко поділись)....

Опубліковано

Да взагалі ці дайці офігіли)... Позавчора на Волі переді мною камрі розвернулась через суцільну а вони стояли ззаду і навіть оком не моргнули. До чого котиться цей світ? Сорі за офф

Опубліковано

Да взагалі ці дайці офігіли)... Позавчора на Волі переді мною камрі розвернулась через суцільну а вони стояли ззаду і навіть оком не моргнули. До чого котиться цей світ? Сорі за офф

Нічого дивного. Вони номерні знаки на ній побачили, і, на відміну від Вас, їх знають. От і все.

Опубліковано

Сьогодні зранку, близько 10-ї, на пішохідному переході біля "Варшавки" було збито людину. Підробиць не знаю, але ніби людина жива.

ББС повідомляє, що в ДТП є і вина потерпілого, оскільки, говоривши по телефону, не звертав уваги на рух автомобілів взагалі. Підкреслю - ББС

Опубліковано

Їхав маршруткою годину назад й на Ковельській біля "Руни" бачив дтп, стояло кілька машин й таксістів, потерпілий лежав на землі у великій калюжі крові, швидкої та даі видно не було, або ще не встигли приїхати або уже не було куди поспішати. маршрутка проїхала швидко можливо чегось й не побачив.

Опубліковано

Їхав маршруткою годину назад й на Ковельській біля "Руни" бачив дтп, стояло кілька машин й таксістів, потерпілий лежав на землі у великій калюжі крові, швидкої та даі видно не було, або ще не встигли приїхати або уже не було куди поспішати. маршрутка проїхала швидко можливо чегось й не побачив.

http://www.volynpost...trazhdalyh-foto

Опубліковано

Вчора ввечері прийшов до мене додому ДАІшник і просив показати автомобіль (Рено Кангоо білий) - сказав що на Ківерцівській скоєно наїзд на велосипедиста і вони шукають винуватця ДТП.

Хто що чув про дане ДТП?

На сайтах волинських (луцьких) новин нічого не знайшов.

Опубліковано

Теж бачив наслідки цієї ДТП, правда було зовсім незрозуміло як на ділянці широкої та рівної дороги таке могло статись.

Опубліковано

Вчора близько 10ї вечора на Львівській між 2ю школою і туб. диспансером Фольц Транспортер в"їхав в дерево. Хтось щось знає?

Опубліковано

Позаду Там-Таму один з поставщиків товару розтовк припаркованому поряд легковику фару. Тісно там, а перед великими святами навіть дорогу перейти нема можливості, вантажівки аж на голову вилазять.

Опубліковано

Вчора близько 10ї вечора на Львівській між 2ю школою і туб. диспансером Фольц Транспортер в"їхав в дерево. Хтось щось знає?

Схоже чоловік чи заснув за кермом, чи стало зле. Гальмівного шляху нема, писку від шини чути не було. Тільки звук удару і все. Чоловік живий, спрацювала подушка безпеки, правда ременем безпеки пристебнутий не був. Спочатку був непритомний, а вже в кареті швидкої привели до тями, була замотана голова.

Опубліковано

сьогодні приблизно в 15 годині в напрямку моста на зупинку (навпроти там-там) підїжав тролейбус богдан з другого ряду намагалась припаркуватись маршрутка 27а в наслідок чого зацепила передньою дверкою ліве зеркало тролейбуса після зупинки двох транспортних засобів водій тролейбуса вийшов і почав кричати ( куди їдей, чого не дивишся по сторонам і т.д.....) після чого водій маршрутки замість того щоб зманеврувати шоб не зашкодити рушив в перід і розтрощив до кінця зеркало і поїхав далі по маршруту.

Опубліковано

Та для маршрутчиків правила взагалі не писані( Сьогодні їду з села, прямо перед носом виїжає 107 без увімкненого поворотника. Я можу зрозуміти про щільний графік, але не розумію, хто дав йому право ризикувати життям і здоров*ям пасажирів і інших учасників дорожнього руху?

Опубліковано
Ледь не став очевидцем ДТП в Ковелі. 5 секунд не хватило... слава Богу

З таким нальотом грязі на лобовому вам і до свого дтп недалеко(((

Опубліковано

Boomboxic, от мені завжди було цікаво: нафіга тих 1'25" відео, як хтось їде по дорозі, заради тих 10 секунд, ну невже не можна підрізати?

Опубліковано

Boomboxic, от мені завжди було цікаво: нафіга тих 1'25" відео, як хтось їде по дорозі, заради тих 10 секунд, ну невже не можна підрізати?

Вова, это сюжетная линия - ты не шаришь!

Опубліковано
Ледь не став очевидцем ДТП в Ковелі. 5 секунд не хватило... слава Богу

З таким нальотом грязі на лобовому вам і до свого дтп недалеко(((

Прихватило воду в трубках омивача... Так i думав що затролите по цьому поводу. )))

А по поводу сюжетноï лiнiï, то як би було зрозумiло з 10 секунд вiдео, що та машина була в динамiцi, а не стояла там пiвгодини до мого виïзду з-за повороту?

Шо хоч пишiть. Я виклав факт. Else don't care.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...