Перейти до змісту

Микола Федік - шо воно є?

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я може шось не тулю у місцевому самоврядуванні... але шо то за вибори і шо це за чорт? І якого хера він "єдиний кандидат від... "опозиції""?

1487253_637507436290392_514134862_n.jpg

Опубліковано

Знаю, що обговорювати зовнішність - то останнє діло.

Але в нього така чоооооолочка))))

ви просто не шарите в pr - все чьотко.

Опубліковано

прошу пардона за оффтоп, а до чого тут ПР, шановний? :_02:
Опубліковано

прошу пардона за оффтоп, а до чого тут ПР, шановний? :_02:

не Партыя регыоныв, а піар

Опубліковано

Я б не кидався ярликами, бо ми реально нічого про людину не знаємо.

Чому "єдиний" - тут все просто, Андрій Калахан (бордівець АК88, вічна йому пам’ять) був від "Свободи", тому вони узгоджено дають свого кандитата на довиборах в зв’язку з смертю Андрія. Тепер хотілося б побачити якусь програму. На мітингу в неділю він виступав і виглядав покраще "шефа" Вітіва, на мою думку.

Опубліковано

Здається я бачив цього хлопця вживу. Ну але фото-це вершина нашого гламуро патріо реалізьму.Цікаво, скільки ці іміджмейкери беруть нині?

Опубліковано

Декілька разів перетиналися. Вічно заклопотаний (працює на кількох роботах). Освіту має юридичну. Особисте враження - цілком адекватна людина. В житті виглядає не так, як на світлині. От і все, що знаю.

Опубліковано

Повірте мені, це одне з небагатьох в чому я знаюсь добре)))

Опубліковано

Погляд, зачіска... то все просто робота криворукого рекламщика((((

Про якості персони по фото важко судити, але, як в приказці: зустрічають по одежині.

Опубліковано

То всьо таке, але мене цікавить куди дивиться штаб місцевої опозиції, висуваючи кандидата, якого знає дві з половиною людини? Ніякого піару - ні чорного, ні білого. Чи може він весь час тільки тим і зайнятий, що дбає про своїх виборців, а на саморекламу часу нема? Про Калахана не чув тільки вже дуже прибитий полішук, а багато людей і відчули плоди його депутатської роботи, а тут... Микола, відізвись - є ж всякі фейсбуки-твітери на худий кінець.

Опубліковано

Також цікаво було б почитати його програму. Що він хоче зробити, а не тільки фотки його дивитись. На цих вулицях які будуть можливо доручені йому, наприклад вул. Степова( паралельна до вул. Львівська) - дороги там майже немає, а цього року на неї, сам бачив на сайті міськради було виділено 80 тис. грн. на ямковий ремонт асфальтного покриття. Виходить дорога фантом, асфальту немає, а його ремонтують. І депутати що по даному округу навіть на це не звертають уваги. Не подумайте що нічого не робив. Писав і в міськраду ...і депутату по округу Калахану ( хай спочиває з миром ), і депутату обл.ради Гузю. Реакція нульова . Тому треба вибирати навіть не по фото, а тих хто реально щось зробить, а не просто буде ставлеником однієї з сил влади чи опозиції. Реклама його є , а програми я так думаю ніхто й не бачив.

Опубліковано

Так пишіть на чат питання, якраз завтра. Якби балотувався по моєму округу, то запитав би якісь конкретні речі. В будь-якому випадку, ми принаймні дізналися про вибори і ще не чули, а хто ж буде його опонентом від ПР, ну чи там "незалежним" :)

Чат з Миколою Федіком

Завтра о 10:00

Гостем чат-конференції інтернет-видання ВолиньPost стане голова Секретаріату Волинської обласної організації ВО "Свобода", кандидат в депутати Луцької міської радиМикола Федік

На розмову з читачами видання політик прийде у пятницю, 27 грудня. Початок чату – о 10:00

Опубліковано

Яийсь він...проміжний... Шо лі...

ага - закабанілий трошки... В порівнянні із фото, що було вище (не з виборчого плакату) .

Опубліковано

Яийсь він...проміжний... Шо лі...

ага - закабанілий трошки... В порівнянні із фото, що було вище (не з виборчого плакату) .

вибачте, але не розумію, як можна писати такі речі про людину, з якою ви навіть незнайомі... Часто перечитую в інтернет-виданнях коментарі до новин, і дивуюся: скільки ж злості у наших людей... Будьмо трішки добріші

Опубліковано
вибачте, але не розумію, як можна писати такі речі про людину, з якою ви навіть незнайомі... Часто перечитую в інтернет-виданнях коментарі до новин, і дивуюся: скільки ж злості у наших людей... Будьмо трішки добріші

Не цікавитись життям людини, яка балотується в депутати?

Ви забули, хто такий "народний депутат" і чому він називається "народний"? Тому що це представник народу в керуванні (в даному випадку) містом. Тобто громада обирає з-поміж себе самого гідного. Пані, та йому всі кості потрібно перемити, а не добрішими бути.

Вже он маємо, наобирали <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...