Перейти до змісту

Liberta, вітаю з новим званням! :)

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні, 18 грудня 2013 року, приблизно о 17 годині на моїх очах наша чарівна бордівчанка Liberta стала... ні, не женщіною. На жаль, це було/буде без моєї присутності.

Гірше - Liberta стала АДВОКАТОМ!!! :)

Так що вітаю чарівну женщіну-адвоката з новою іпостассю, і нехай в ній працюється краще, ніж працювалося досі! :)

Опубліковано
Liberta стала АДВОКАТОМ!!! :)
І оце, Наташка, ти була в мене і мовчала??? Я образилась(.

Тим не менше щиро вітаю - ти ж хотіла цього. З тебе сто грам і пончик))) Одна ціль досягнута. Тепер, сподіваюсь, ти почнеш активніше працювати над іншими, важливішими в житті, моментами! Цьомки.

Опубліковано

Молодчинка! Вітаю! Поважаю твою цілеспрямованість!

Бажаю прихильності Феміди, морального і матеріально задоволення від своєї професії!

Ну і по статусу уже годиться мати на столі для розрядки :_04:

bokal-s-podogrevom-credan-armagnac.jpg

Опубліковано

Вітаю! (Адвокат - человек, способный найти тринадцать лазеек в десяти заповедях. (Юмор))

ПС. А ще пам"ятаю, з унівєра, - два юриста - три думки)))))))

Опубліковано

Уряяя!! Наташка, признайся, по хаті в мантії нарізаєш?))))))))))

цілую тебе, умнічка!

Адвокати поки що без мантій. Це їхні честі в мантіях :)

Опубліковано

Сьогодні, 18 грудня 2013 року, приблизно о 17 годині на моїх очах наша чарівна бордівчанка Liberta стала... ні, не женщіною. На жаль, це було/буде без моєї присутності.

Ярчик, ти мені анекдот нагадав, як три старушки одна перед одною вихвалялися:

одна каже: а мені вже 70, а в мене всі зуби свої, друга каже: а мені 75 - а мене ще сивини немає,а третя каже: а мені вже 80, а я тьху-тьху-тьху, ще дівчина! :) ех, мені так не похвастацца :_08:

І оце, Наташка, ти була в мене і мовчала??? Я образилась(.

Ксюха, а ну не ображайся! чи ти хотіла наперед відсвяткувати? :_04:

Ну і по статусу уже годиться мати на столі для розрядки

така розрядка мені сьогодні б не завадила, бо Andrew_Best правий, в Україна, да, то ми)))

Щиро вітаю і бажаю побільше грошовитих клієнтів з великими проблемами

ах, обожнюю! :g15:

Подивіться яка скромниця і не признавалась)))

ну я ж іспит рік назад ще здала, вроді, признавалася))

Дякую-дякую-дякую всім за привітання, доброзичливі жарти і щедрі побажання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Поздравляю со вторым рождением. Да прибудет с тобой сила *сдесь должно быть название любимого кодекса* кодекса

Ну и толика творчества на тему

joyreactor-%D0%BC%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D1%8B-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-936456.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...