Перейти до змісту

Двадцать восемь панфиловцев

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

що я можу сказати після перегляду, кіно нормальне, моментами гри акторів трохи не вистачало, але це придирання - в цілому подивитись можна.

Опубліковано

От як жваво обговорюють сруть фільми з расєї, творіння холівуду... як це по українські :) Свого не маємо - то краще чуже обго... обісремо :) 

Опубліковано

Видимо, нужно пояснить. Исходя из статьи, никто не поднимал свои задницы и шёл спасать "рядового Райана", ценою своей жизни, как это показали в фильме. 

-----

PS/ буду благодарен, если бы в дальнейшем, обращаясь ко мне, ты бы больше мне не хамил. Не то чтобы я неженка, но я верю в то, что культура начинается с уважения к друг другу, без употребления слов "дебильный", в адрес человека, и их подобных. Европа начинается с нас!

Опубліковано
Цитувати

без употребления слов "дебильный", в адрес человека, и их подобных

Маніяк11 такий собі талісман форуму, особисто я його лєпєт всерйоз не сприймаю ) А от до вас є питання гражданін Ватнік :) 

Опубліковано

Хочете хорошого кіно про війну - гляньте екранізацію Ремарка  "На західному фронті без змін" 1930 року. А ці ваші раяни і панфіловци то уровєнь call of duty

Опубліковано

я фігею без баяна; цілу тему створили заради другосортного фільму, який я ледве додивився.

І до чого тут "Спасіння рядового Райяна"? То з точки зору видовищності, цікавості, ефктності, сюжетної лінії, тощо, як різні планети. А історичність мене мало цікавила, я його додивився із захватом, декілька разів, і ще подивлюся, на відміну від "28 панфіловцев". Ось суть кінематографу.

Опубліковано
6 часов назад, MANJAK11 сказал:

ти хоч сам прочитав, що там пише ? Щоб такий дибільний заголовок ліпити ?

Нормальна стаття.

Опубліковано
6 часов назад, gen552 сказал:

PS/ буду благодарен, если бы в дальнейшем, обращаясь ко мне, ты бы больше мне не хамил. Не то чтобы я неженка, но я верю в то, что культура начинается с уважения к друг другу, без употребления слов "дебильный", в адрес человека, и их подобных. Европа начинается с нас!

в даному випадку згідний. Вибачаюсь. Після бані розслабився занадто

5 часов назад, snouden сказал:

особисто я його лєпєт всерйоз не сприймаю )

та ти багато чого не сприймаєш, та то таке

Опубліковано
11 час назад, HWman сказал:

Хоча із останніх мене більше всього Fury вразив, якщо вже річ зайшла за фільми про війну

Fury? Це там, де стріляють лазерами, танкові снаряди рикошетять об землю, а в кінці фільму 40 хвилин показують як 1000 німців кидаються на один танк? Дійсно, є чим вражати.

"28 панфиловцев" і "Fury" - одного поля ягоди, тільки зняті для різних аудиторій.

Опубліковано
52 минуты назад, Savage сказал:

Fury? Це там, де стріляють лазерами, танкові снаряди рикошетять об землю, а в кінці фільму 40 хвилин показують як 1000 німців кидаються на один танк? Дійсно, є чим вражати.

"28 панфиловцев" і "Fury" - одного поля ягоди, тільки зняті для різних аудиторій.

З нетерпінням чекаю, які твої фаворити в кіно.

Опубліковано
3 минуты назад, vaz75 сказал:

З нетерпінням чекаю, які твої фаворити в кіно.

На тему WW2: "Band of Brothers" і "В бой идут одни старики". Можливо, це не найкращі фільми в своєму жанрі, зате точно на голову вищі за гівно, зняте для школоти, типу "Fury", "Сталинград", "28 панфиловцев" і т.д..

Опубліковано
18 минут назад, Savage сказал:

На тему WW2: "Band of Brothers" і "В бой идут одни старики". Можливо, це не найкращі фільми в своєму жанрі, зате точно на голову вищі за гівно, зняте для школоти, типу "Fury", "Сталинград", "28 панфиловцев" і т.д..

Ну не знаю, я б "Fury" не ставив поруч з "Сталинград", "28 панфиловцев", "а зори здесь тихие 2"... він видовищніший, гарна сюжетна лінія, спецефекти, чудові актори, звісно ж не тарантіновське "Безславні виродки", але не погане так точно, на мій смак, звісно.

Але тема не про це.

Опубліковано

Для мене будь-який кацапський фільм про другу світову війну - шлак. Взагалі про другу світову війну фільмів не дивлюсь через кацапську пропаганду. Ну може Дюнкерк подивлюсь, бо Нолан :)

Опубліковано
3 hours ago, Savage said:

"Братья по оружию" - той же Райан, тільки розтягнутий на 10 серій. Епічність, страшні тупняки німців і трагічні смерті з обов'язковими криками про табори. Історичності там майже немає, а анотація "знято на основі реальних подій" та інтерв'ю ветеранів ще не означає, що фільм робили не для гарних кадрів та емоційних накалів.

Опубліковано
1 час назад, Ko3bMa сказал:

"Братья по оружию" - той же Райан, тільки розтягнутий на 10 серій. Епічність, страшні тупняки німців і трагічні смерті з обов'язковими криками про табори. Історичності там майже немає, а анотація "знято на основі реальних подій" та інтерв'ю ветеранів ще не означає, що фільм робили не для гарних кадрів та емоційних накалів.

Особисто я в художніх фільмах ніколи і не шукаю історичності. Для цього існує документальне кіно чи хроніка. Мене більше цікавить сама атмосфера фільму: наскільки гра героїв, діалоги чи картинка на екрані так би мовити "затягують і тримають до останньої хвилини". Серіалу "Band of Brothers" це вдалося зробити, а ось червоно-зелені лазери, дибільна фізика і занадто пафосна гра Бреда Піта у "Fury" геть вбили серйозність сприйняття того, що відбувається на екрані. Було таке враження, що дивлюся "Зоряні війни" в декораціях WW2. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...