Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я якраз у Києві. завтра на 12 напевно що піду на майдан. можливо, трохи раніше або пізніше буду, але заїду в будь-якому випадку.

шкода, що в понеділок на роботу.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Завтра , тобто сьогодні обовязково буду біля бім-бома о 13,00 Україна вже давно заслужила ЄС!!!

вже мова не про ЄС. Вже мова про капітуляцію. Про капітуляцію влади на чолі з Януковичем. Повну і беззастережну.
Опубліковано

Сьогодні знаковий день.В цей день на референдумі ми послали Совок НАХ. Через 22 роки потрібно зробити те саме з ПартієюРайонів і його плебеєм царем-Борискою.Всі на площу!

Опубліковано

http://www.camera.lutsk.ua/ в мене одного не працює?

та сама муть.... різнокольорові квадратики

Може бути просто перевантаження сервісу... хоча

http://www.volynnews.com/webcams/1/ тут норм выдкриваеться

Опубліковано

Лучан, які їхали до столиці, на виїзді з міста побили київські даішники

http://www.volynnews.com/news/city/luchan-iaki-yikhaly-do-stolytsi-pobyly-na-vyyizdi-z-mista/

Автобус з луцькими активістами перепинили на виїзді з міста люди у формі правоохоронців. Подія сталася сьогодні, 1 грудня, близько 9 ранку, поблизу села Гаразджа Луцького району.

Дівчина, яка не захотіла назватися, повідомила на майдані, що активістів, які їхали на протести до столиці, побили, і вони в синцях повернулися додому.

«Подзвонила моя сестра і сказала: будьте акуратніші. ЇЇ чоловік виїхав о 8 годині автобусом на Київ, а о 9 годині вже був удома – весь у синцях», - розповідає дівчина.

З її слів, автобус зупинили правоохоронці, попросили людей вийти та побили гумовими кийками. До слова, як каже дівчина, кийки були зверху покриті гумою, а всередині – дерев’яні. Від серйозніших травм людей врятував зимовий одяг.

Цю інформацію підвердили координатори луцького євро майдану. Зокрема, Володимир Бут-Гусаїм розповів, що у тому автобусі їхало чимало знайомих. Зараз починає надходити від них інформація.

«О 8 ранку з Луцька на Київ виїхав автобус, у якому було близько 20 людей. При виїзді з Луцька стояло декілька машин ДАІ з київськими номерами. Люди в формі правоохоронців зупинили автобус і наказали людям вийти. По тому побили їх кийками. Дехто з постраждалих у тяжкому стані, а дехто відбувся синцями. Постраждалі вже вдома»,- повідомив активіст євро майдану.

До, слова, він не вірить, що до цієї події причетні волинські правоохоронці. Адже керівник волинських міліціонерів офіційно запевнив, що до протестувальників не будуть застосовувати силові методи.

У травмпункті міської лікарні повідомили, що поки що до них постраждалі не зверталися. Волинські правоохоронці також поки що не надають офіційних коментарів. Кажуть, що поки не володіють жодною інформацією з приводу інциденту.

Опубліковано

інтернет airbites глючить приходиться перепідключати, на мтс додзвонився з 4 разу...

перевантаження чи як?

8c9e1af7ad98.jpg

Опубліковано

Бордівці які прийшли на віче у Луцьку підтягуйтесь до помаранчевого прапору біля новорічних ялинок

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...