Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

По чутках з вуст луцьких страйкарів, сьогодні на 18 год. готується автопробіг з символікою України та ЄС по місту на підтримку страйкуючих. Хтось з бордівців приєднується ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

По чутках з вуст луцьких страйкарів, сьогодні на 18 год. готується автопробіг з символікою України та ЄС по місту на підтримку страйкуючих. Хтось з бордівців приєднується ?

Приєднуємося обов'язково, де будемо збиратися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зібралася лише молодь (студенти), всі інші, всетаки, розбіглися по робочих місцях. ПРИЄДНУЙТЕСЯ !!! ЗА НАМИ МАЙБУТНЄ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів

А Клімчук і Башкаленко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную збір, як завжди, біля Бім-Бома (символіку збирайте хто яку має). СЛАВА УКРАЇНІ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную збір, як завжди, біля Бім-Бома (символіку збирайте хто яку має). СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА!!! Значить зараз будемо організовуватись)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запорпонували завтра на 7 годину ранку блокувати облраду, щоб Клімчук та рядові службовці не змогли попасти на робочі місця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я то думав що візи відмінять для країн ЄС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Асоціація і країна ЄС це не те саме. Хоча асоціація це старт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не працює веб-камера на театральній площі ??? якщо хтось знає сайт де можна подивитись площу онлайн, будь ласка поділіться ссилкою =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Асоціація і країна ЄС це не те саме. Хоча асоціація це старт

Це перший крок у Европу, I ми повиннI його зробити, бо наш горе-президент не може, тому, що розумiе, що вiдразу прикриються його "кормушки". ГЕТЬ ПРЕЗИДЕНТА!!!! СЛАВА УКРАIНI !!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін всі обговорюють те що не читали ... (признаюсь всю байду на 300 сторінок я теж не читав але прочитав що саме цікавить мене ... ) росія по орт показала явні мінуси ... але є й + і дуже великі .... незнаю чому але всі говорять дискутують перзказують що в останньому зпотворюється але чому не знімуть маленьке відео (текст як видно ніхто читати не хоче) плюси і мінуси Євро ітеграції .... асоціації з Євро союзом ... і проінформувати народ ... бо як показує практика 50-70 людей нічого незнають за що стоять ... Вітьку зкинути Вітальку взяти ... мабуть 70 відсотків людей які почули про євро інтеграцію то думають що ми війдем на правах як італія англія швеція і ...тд ... молдова теж мала асоціацію але їй дали шенген ... =) ... ВСЕ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ... .

PS кстаті про митний союз теж можна зробити відео ...

але не коверкати це все під свої інтереси а донести правду народу ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DPAKOH, погугли "асоціація з ЄС інфографіка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітьку зкинути Вітальку взяти

"Вітьку зкинути Вітальку взяти" почалося після пролиття рові на майдані. Давай, друже, інформуйся спершу сам. Акція протесту була без партійної символіки взагалі.

Особисто я готовий затянути паска на 2-3 роки, аби мій син потім сказав "Татку, дякую за те, що стояв на майдані, дякую, що катався з друзями на велопробігах"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це сьогодні 2 грудня таке було на майдані)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynpost.com/news/23752-diznaietesia-koly-ia-vyrishu--klimchuk-opozycioneram-video

«Дізнаєтеся, коли я вирішу», – Клімчук опозиціонерам.

приняв, вислухав, сказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось завтра на 7 ранку іде пікетувати облдержадміністрацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колона пройшла від Київського майдану до Театрального хресною ходою з ось такими "іконами" :)

post-94-0-98278400-1385985754_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось завтра на 7 ранку іде пікетувати облдержадміністрацію?

А це вже прийняте рішення? Якщо так - робим на борді публічне оголошення, робим закріплену закриту тему, у яку постять тільки команда форуму. Щоб усі були у курсі тактичних планів!

PS зараз Ванус точно взнає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де купити прапорці?? заходив у Сільпо(в Слоні) - ніяких прапорців там нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де купити прапорці??

А самому зробити? Кольорові олівці, аркуш а3 і широкий скотч. Від душі, так би мовити ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Робимо бордовку перед адміністрацією. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де купити прапорці??

А самому зробити? Кольорові олівці, аркуш а3 і широкий скотч. Від душі, так би мовити ^_^

хочу закупити на всю фірму... а паперові якісь недовговічні, та й 20 штук поки зроблю, то дуже багато часу пройде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щойно з майдану,незрозуміло що далі.які дії?буде автопробіг сьогодні?з радістю приєднався б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...