Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

1474609_552828798126188_37432465_n.jpg

А якщо мусите йти на роботу, то підтримайте тих хто на вулицях, зробивши ЯПОНСЬКИЙ СТРАЙК. Це означає прийти на роботу з символікою, з плакатом, з транспорантом, зібратися трудовим колективом, прикрасити робочі місця нашими вимогами, обговорити розгін #Євромайдан, початок ЄВРОреволюції або зробіть інші мирні кроки. Нас насправді, людей які хочуть іншу країну, мільйони. Покажіть позицію та закличте друзів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшов з майдану в луцьку.переглядаючи викинуті тут відео як б`ють журналістів,як б`ють простих людей у дворі АП,ЯК ВЗАГАЛІ МОЖНА СИДІТИ ДОМА І НЕ ВИХОДИТИ?Цим С**ам я плачу податки і вони з цих податків отримують ЗП.Ганьба!!!не знаю хто мене зможе переконати не плювати в морду цим уродам які дійсно мусора!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім бордівцям за сьогоднішню зустріч, радий був усіх бачити, кого знаю, кого ні.

2 kudrom

Сьогодні ще розмовляв з Шибою ввечері, казав що завтра буде пікет ОДА з вимогою написати заяву про відставку Клімчуком і Войтовичем. Хоча я щось сумніваюсь, що вони добровільно підуть, особливо Клім - то ще той фрукт, його важко буде викурити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо повторюсь, не встигаю читати усі вітки про майдан. Пам"ятки мітингуючим:

Коли ви йдете на Майдан пам'ятайте , що:

1. Лише один сухий гірчичник в кожній шкарпетці дозволить помаленьку зігрівати ноги протягом приблизно 12 годин стояння на холоді.

2. Синтетична білизна на тілі прискорює потіння, згодом віддачу тепла і охолодження тіла -в синтетиці ви скорше змерзнете! Якщо ви одягнете під верхній одяг щось бавовняне або шерстяне, то ризик отримати запалення легенів або бронхіт зменшиться.

3. Вживання алкоголю дає швидке розширення судин і прискорює віддачу тепла на зовні. Відбувається дуже короткотривалий ефект зігрівання з подальшим вихолодженням. Ті хто алкоголю не вживають, зберегають тепло тіла значно довше.

4. Через дружні тривалі обійми навіть з незнайомими людьми, ви не тільки віддаєте тепло іншому, а ще його отримуєте, суммуєте і накопичуєте. Бажано, обнявшись, деякий час просто не ворушитися. Якщо при обіймах ви не будете цілуватися, то ризику передачі інфекційних хвороб не виникне!

5. Середньої сили постукування спини вашого сусіда в ділянці між лопатками протягом 1-2 хвилин боковою поверхнею вашого кулака - буде стимулювати формування активного відчуття тепла в центрі спини і його розходження по всьому тілу і поступового зігрівання. Після процедури бажано обняти товариша зі спини, щоб тепло довше зберігалося. Якщо вам все вдасться добре і товариш не розгнівається - ви згодом зможете відчути таке постукування і на собі!

6. Тих хто носить окуляри або лінзи бажано не ставити в першу лінію при очікуванні силового протистояння - розбиті шкельця скляних окулярів або лінзи при ударі в око можуть сильно травмувати роговицю і порушити зір.

7. Якщо хтось у натовпі втратив свідомість- його потрібно підняти на руки і по руках, над головами, поверх натовпу передавати до краю юрби - там йому зможуть надати допомогу, або передати в швидку допомогу. Лікарі не мають змоги пробитися у юрбі до того, хто втратив свідомість. Тож надія тільки на тих свідомих, хто в середині.

8. Якщо ви відчуваєте, що падаєте від натиску або ударів - згрупуйтеся на підлозі в ембріональній позі - голову закрийте руками і максимально зведіть разом зігнути коліна і лікті - це дозволить захистити деякі життєвоважливі органи (печінку, підшлункову залозу, серце) від ударів чи травм.

9. Якщо у вас є шарф - відразу зануртеся у нього ротом, носом і очима, якщо ви бачите використання отруйних або сльозогінних балончиків. Краще виконують фільтрацію шарфи не крупного плетення, я з щільною вовняноі тканини. Один шарф це добре, а два - краще. Не забувайте шарфи вдома, коли ідете на майдан!

10. Звичайна літаюча тарілка, яку ви можете розташувати під верхнім одягом з лівої сторони грудей- стане вам в пригоді при нанесенні прямого удару резиновою палицею нападаючим в ділянку серця. Пластикова тарілка - частково амортизує силу удару і розподілить її по всій поверхні тарілки. Таким чином буде значно зменшено ризик зупинки серця, утворення гематоми або порушення ритму серця при травмі.

11. Круглі дитячі пластикові санчата чудово виконують функцію щита і зменшать ризик від отримання удару гумовою палицею по голові. А потім ви їх зможете використати за прямим призначенням!

12. Категорично небезпечно сидіти взимку на бетоні чи граніті або розстелених на них картоні, газетах, журналах! Тепло завжди рухається від теплого в бік холодного! Холодне каміння відбирає тепло від важливих для вашого здоров'я органів і значно збільшує ризик розвитку або загострення аднексіту, цистіту, простатиту, пієлонефріту. Не виморожуйте майбутнє України - воно ще нам знадобиться! Для сидіння можуть підійти на крайній випадок товсті підручники та енциклопедії, а найкраще сидіти на дереві чи дровах, застеливши їх ковдрою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

klikl,

Данная страница временно недоступна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

певно тільки зареєстровані в ФБ можуть дивитися, залив ще на сюди

https://plus.google.com/photos/108581137690411238466/albums/5952577664279576913

https://plus.google.com/photos/108581137690411238466/albums/5952576290911737233

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як побачив по новинах, що навіть Луганськ, Донецьк, Суми, Одеса, Дніпропетровськ негодують Яником, а в Запоріжжі взагалі вигукують "Слава Україні - Героям Слава!" на мітингу, і перед тим пройшовся нашим містом, то просто жахнувся. Річ у тому що проходячи вулицями випадково на зупинці, біля вокзалу і на базарі почув розмови людей приблизно такого змісту -- "... і ше й премєрка їхня приїхала, руки їй цілували... тіпа - нате українці, цілуйте мої європейські руки"; "... а нашо тобі той євросоюз, шо, тобі так багато живеться, що хочеш в злидні податись?..."; "... двацать лєт жилі мірна, ругаемса тєпєрь ізза нєнужнай бездуховнай аморальной європи... ".

Це Луцьк... Західна Україна, в переважній більшості свідоме патріотично налаштоване населення міста. Звідки така кількість протилежно налаштованих настроїв? Я спершу подумав, що може то просто випадково так склалось, але ж я просто йшов містом пішки, не шукав таких сторонніх розмов, виходить такі розмови точаться по всьому місту? І коли я збагнув, що це таке насправді, то стало моторошно. В Луцьку працює організована потужна скрита агентурна мережа. отакі випадкові ненавязливі репліки, розмови розраховані на несвідомих, мягких духом людей, і вони охоче ведуться на провокації і переманювання. Будьте уважні і спостережливі. Виявивши людей які поширюють такі розмови підійдіть і скажіть їм, що їх викрито і їхні розмови марні. Розсекречений шпигун -- безсилий і бездіяльний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біля вокзалу і на базарі

в привокзальному районі найбільша концентрація "мережі" , білів мі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та, то є правда. томущо саме там найбільша концентрація приїжджих і селян. А останні надзвичайно довірливі і наївні, їм легко зажурити голови і переконати в будь-чому. і це прикро. їх треба захистити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б добре ще Романюка і Климчука в відставку відправити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучани на 9 годину збір на Театральному майдані. Всі, хто не байдужі - приходьте відстоювати: Україну, наше майбутнє і майбутнє наших дітей. ВЛАДУ ГЕТЬ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як побачив по новинах, що навіть Луганськ, Донецьк, Суми, Одеса, Дніпропетровськ негодують Яником, а в Запоріжжі взагалі вигукують "Слава Україні - Героям Слава!" на мітингу, і перед тим пройшовся нашим містом, то просто жахнувся. Річ у тому що проходячи вулицями випадково на зупинці, біля вокзалу і на базарі почув розмови людей приблизно такого змісту -- "... і ше й премєрка їхня приїхала, руки їй цілували... тіпа - нате українці, цілуйте мої європейські руки"; "... а нашо тобі той євросоюз, шо, тобі так багато живеться, що хочеш в злидні податись?..."; "... двацать лєт жилі мірна, ругаемса тєпєрь ізза нєнужнай бездуховнай аморальной європи... ".

Це Луцьк... Західна Україна, в переважній більшості свідоме патріотично налаштоване населення міста. Звідки така кількість протилежно налаштованих настроїв? Я спершу подумав, що може то просто випадково так склалось, але ж я просто йшов містом пішки, не шукав таких сторонніх розмов, виходить такі розмови точаться по всьому місту? І коли я збагнув, що це таке насправді, то стало моторошно. В Луцьку працює організована потужна скрита агентурна мережа. отакі випадкові ненавязливі репліки, розмови розраховані на несвідомих, мягких духом людей, і вони охоче ведуться на провокації і переманювання. Будьте уважні і спостережливі. Виявивши людей які поширюють такі розмови підійдіть і скажіть їм, що їх викрито і їхні розмови марні. Розсекречений шпигун -- безсилий і бездіяльний

Нє ну оце ти канєшна дав про шпигунів! ) Шпигуни в Луцьку формують громадську думку. ХАха.

Все, насправді, просто - у БГ є фраза: На хрена мне враги, когда у меня есть такие друзья. Людям зручно в тій шкарлупі, в якій вони є психологічно. Вони просто бояться змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Привлкзальному районі найбільша концентрація росіян, бувших військовослужбовців та їх родин.

Деяка частина з них відкрито ненавидить все українське, є і законспіровані агенти Кремля. Полюбе в Луцьку є резидент Путлєра, котрий стежить за ситуацію та координує дії агентів спецслужб.

Нам сьогодні треба вимагати , щоб організація ПР саморозпустилася, як це роблять на Львівщині.

Миколаївська райорганізація Партії регіонів у Львівській області планує оголосити про свій розпуск.

Про це повідомляє "Радіо "Свобода" з посиланням на представників цієї політичної сили.

Партійці привселюдно планують розірвати свої членські квитки і мандати депутатів районної ради і оголосили про припинення існування Партії регіонів у Миколаївському районі.

Таке рішення підтримують на сьогодні всі члени партії, окрім однієї людини. Ключ від партійного офісу здадуть у міську раду.

Таке попереднє рішення райорганізації спричинене подіями у Києві, зокрема, наказом побити молодь. Миколаївські регіонали приєднались до акцій громадянської непокори і вимог Майдану.

У Миколаєві зранку люди вийдуть на страйк, де вимагатимуть відправити у відставку уряд, президента і парламент.

За останні дні про вихід з лав Партії регіонів оголосили четверо депутатів – Інна Богословська , Давид Жванія, Микола Рудьковський та Володимир Мельниченко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що зраза на театралььній площі?хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Привлкзальному районі найбільша концентрація росіян, бувших військовослужбовців та їх родин.

Деяка частина з них відкрито ненавидить все українське, є і законспіровані агенти Кремля. Полюбе в Луцьку є резидент Путлєра, котрий стежить за ситуацію та координує дії агентів спецслужб.

так и есть :(

местное население вывозили в Сибирь, свободные места заселяли проверенными элементами из центральных губерний

и так по всему бывшему СССР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з театрального колона рушила на київський майдан, людей трохи є.

Лучани, приєднутесь, не будьте байдужими!

2dqe8k5knu9u.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зняли портрети Яника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз я буду... почекайте мене не йдіть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зняли портрети Яника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працює жодна із луцьких веб-камер... в мене одного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зняли портрети Яника

Магія вуду, український варіант:

- Хлопці, посипте його крейдою і дайте сюди мою булаву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працює жодна із луцьких веб-камер... в мене одного?

ти не один :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів

http://www.0332.ua/article/429541

11:0202.12.2013

partiia_raionov_138596531571.jpg

Голова Луцької міської первинної (№ 21) організації Партії регіонів Олег Хітров заявив, що має намір зранку понеділка, 2 грудня, здати партійний квиток. З його слів, разом з ним з Партії регіонів вийде більше сотні членів його «первинки».

«Я маю намір покинути ряди Партії регіонів на знак незгоди і обурення. Я різко засуджую дії вищого керівництва держави, яке допустило силове протистояння під час мирної демонстрації в столиці України. Події у Києві підштовхнули мене до такого рішення – вийти з партії».

Вже у понеділок зранку партійці мають намір прийти до офісу Луцької міської організації Партії регіонів і написати заяву про вихід з партії.

Тікають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...