Перейти до змісту

Вкрали велосипед Comanche Tomahawk

PTRo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора, 04.11.13 в 15год.20хв., приблизно, вкрали велосипед Comanche при в'їзді на Варшавський ринок, навпроти ринку автозапчастин "Формула". Поставив біля сходів перукарні і ломбарду. Це по адресу проспект Соборності 42А.

Був не пристібнутий нічим, відійшов на пару хвилин, вийшов а його вже його не застав.

Свідків не знайшов, ларькі були закриті бо був понеділок. Викликав міліцію, написав заяву, і все. Але вже надії мало що знайдуть, шкода велосипеда. Вже не пам'ятаю коли на маршутках їздив коли велосипед був, а тут...

Допоможіть знайти будьласка!

Може хто побать де по Луцьку - повідодомте будьласка!

Велосипед Comanche Tomahawk FS 22'', чорний (номер рами G110911743)

На рамі біля напису Tomahawk трошки здерта фарба, на рулі на правому перемикачі вибитий циферблат з циферками пластиковий, там залишилась дірка. (так і не встиг приклеїти назад). Під цепом на рамі прив'язана ризінова прокладка.

Велосипед вкрали разом з болотніками, переднім з заднім фонарями, на велосипеді залишилось ще кріплення до спідометра і кріплення до троса.

Мої номера life:) 063-406-28-21, МТС 099-430-56-67, звати Петро

IMG_6489.JPG

IMG_6490.JPG

IMG_6499.JPG

IMG_6500.JPG

IMG_20130620_143523.jpg

Опубліковано

практично завжди прив'язував, носив з собою, а тут з наївності залишив, не міг і подумати що зімною може таке статись. Ні з крадіжками ні міліцією раніше не стикався. Сам зразу сто раз пошкодував що так оставив

Опубліковано

Це по адресу проспект Соборності 42А.

Був не пристібнутий нічим, відійшов на пару хвилин,

1. То напевне Кравчука 42А, а не Соборності.

2. Щиро співчуваю, але отак залишати без нагляду на вулиці 3000 грн, які можуть швидко пересуватися, м"яко кажучи, нерозумно. То навіть не вкрали, а взяли нікому непотрібний велосипед. Вкрали - це коли байк прив"язаний замком, з гаража, чи з подвір"я, а тут стоїть собі нічий ровер, бери хто хоче, акція!!!

Дуже хочу щоб його знайшли і винних покарали, але винен тут в першу чергу сам власник, імхо.

Опубліковано

Це по адресу проспект Соборності 42А.

Був не пристібнутий нічим, відійшов на пару хвилин,

1. То напевне Кравчука 42А, а не Соборності.

2. Щиро співчуваю, але отак залишати без нагляду на вулиці 3000 грн, які можуть швидко пересуватися, м"яко кажучи, нерозумно. То навіть не вкрали, а взяли нікому непотрібний велосипед. Вкрали - це коли байк прив"язаний замком, з гаража, чи з подвір"я, а тут стоїть собі нічий ровер, бери хто хоче, акція!!!

Дуже хочу щоб його знайшли і винних покарали, але винен тут в першу чергу сам власник, імхо.

вже не перший пост про крадіжку вела...

транспорту немає (тому що не знайшли мабуть жодного) - а наказати то когось все рівно хочеться )))...

пропозиція зловити злодія на гарячому..

поставити вел десь в центрі..і зловити падлюку..хай відповідає за всі втрачені вели..

Опубліковано

пропозиція зловити злодія на гарячому..

поставити вел десь в центрі..і зловити падлюку..хай відповідає за всі втрачені вели..

та ні, то не варіант, і зовсім не смішно. Одне діло, коли випасають і крадуть байк пристебнутий замком, ріжуть трос спеціальним інструментом, тобто це спланована крадіжка. І зовсім інше, коли стоїть собі байк нікому не потрібний на безлюдній вулиці, могли якісь підлітки з сусіднього двора взяти по дурості, не варто вішати на них все, що вони робили і не робили. Але піндюлей дати треба, і ровер знйти теж.

Опубліковано

Ащо якщо виловлювати професійних крадіїв ну напр. вмонтувати в байк ГПС датчик, а потім відслідкувати і накрити всю лавочку та повернути, по можливості, інші раніше врадені байки? Як вам така ідея?

Опубліковано

Ащо якщо виловлювати професійних крадіїв ну напр. вмонтувати в байк ГПС датчик, а потім відслідкувати і накрити всю лавочку та повернути, по можливості, інші раніше врадені байки? Як вам така ідея?

Боюсь це не організована банда а якесь тупе школото, такі у кожному районі є.

Опубліковано

Боюсь це не організована банда а якесь тупе школото, такі у кожному районі є.

Ну то дуже везуче школото, бо ніколи не ловлять, ніяких свідків як завжди.

Опубліковано

Я певно параноїк :D, але навіть коли в "ювант" крайній відділ заходжу, то на 2 замки пристьогую свій "кубик" (ланцюгом раму до чогось "фундаментального" і тросом переднє колесо до рами), в магазини і подавна! Та все одно дуже скоро роблю покупки, бо переживаю за обвіску.

а тут....

Опубліковано

Думаю, навряд чи хтось погодиться жертвувати своїм велосипедом навіть для такої благої цілі. А раптом датчик не спрацює, батарея сяде тощо, або викрадач розумнішим виявиться, і пильно огляне вел як тільки від"їде на безпечну відстань від місця крадіжки..?

А ідея справді хороша.

Опубліковано
Боюсь це не організована банда а якесь тупе школото

Так школото саме ж його не продає, а тягне на точку. Де й інші можуть бути.

Опубліковано

Вот, у меня точно фобия. Я не оставляю свой велосипед, вообще. Он должен быть всегда, как маленький ребенок, в поле моего зрения. Тогда я буду спокойна. На работе он со мной, дома рядом с кроватью, отдых, само собой, тоже с ним. Даже если оставляю иногда дома, то там он под двумя замками и под присмотром.

Только в горах я абсолютно за него спокойна, даже не всегда пристегиваю на ночь. Там, кроме нас таких, идиотов, которые захотят добровольно таскать железо по горам, обычно не бывает.

Опубліковано

Привіт. Сьогодні бачив вашого велосипеда біля "Кедема" на вул. Теремнівській. Був там по роботі о 10.25 (час по GPS авто). Зробив кілька фото (якість не дуже, бо знімав телефоном). На вигляд ніби все співпадає.post-23953-0-51442700-1383758754_thumb.jpost-23953-0-79718500-1383758764_thumb.jpost-23953-0-11061900-1383758772_thumb.jpost-23953-0-99263800-1383758780_thumb.j Ще я звернув увагу на те, що, хоч на вулиці було мокро, але мокрих слідів від коліс біля велосипеда не було. Мабуть, він стояв там досить довго.

Опубліковано

да це мій вел там стояв. Я там зранку був в 11.10 і велосипеда вже забрали. Камери дивився, але не вгадав по часу зйомки. Завтра знову туди поїду передивлятись відео...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...