MACCEN Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 08:58 #51 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 08:58 Так, для этого его присутствие необязательно.Поки збирався відповісти, мої підозри підтвердились. Він сюди не з одним питанням завітав а з цілим багажем. Ще треба вирішувати за яку руку триматись і на якому побаченні можна буде цілуватись.Чому так саркастично, не всі ж мають наглість і впевненість з дівчатами знайомитись, деякі ждуть "медляка" всю дискотеку щоб познайомитись з дівчиною, а деякі зразу підходять і знайомляться.Нічого тут екстраординарного немає, і хто захоче той поділиться досвідом, щоб другий не наступив на граблі.
Thorgalll Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:00 #52 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:00 В любом случае всё закончится трагично. У тебя есть возможность отрегулировать степень трагизма. Если прервешь все отношения сейчас то будет проще потом, а если продолжишь то, ты должен понимать, что любая среднестатистическая женщина в её ситуации ищет надёжного человека. Мужа для себя и отца для ребёнка. Ты в свои 22-25 или сколько бы эти отношения не длились, готов стать отцом чужого ребёнка, и мужем для женщины которая старше тебя на 4 года (в 22 это огромная разница). Если нет то, учти ты покалечишь жизнь и без того разведённой женщине и её ребёнку и себе тоже. Возможно слишком много трагизма...
Zheny@ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:02 #53 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:02 в неї мама тато є? де вона живе (адресу не потрібно , з татом... з мамою... сама... свій будинок... гуртожиток і т.д.)? скільки вона прожила в шлюбі? скільки дитині? вважаєш знайшла малолітнього лоха "цікавий варіант" зачепитися в місті і гарно обустроїтися в його квартирі?
Sanver Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:02 #54 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:02 Зберися духом! Наберись сил, і поговори з нею, сходи в кіно, зїжте пару піц разом, може вона не така й хороша як на перший погляд, хто зна по чиїй вині розійшлася з першим чоловіком...
odna Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:04 #55 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:04 Так, для этого его присутствие необязательно.Поки збирався відповісти, мої підозри підтвердились. Він сюди не з одним питанням завітав а з цілим багажем. Ще треба вирішувати за яку руку триматись і на якому побаченні можна буде цілуватись.Чому так саркастично, не всі ж мають наглість і впевненість з дівчатами знайомитись, деякі ждуть "медляка" всю дискотеку щоб познайомитись з дівчиною, а деякі зразу підходять і знайомляться.Нічого тут екстраординарного немає, і хто захоче той поділиться досвідом, щоб другий не наступив на граблі.А сарказм от того, что мужик бы не создал такой темы, и давно бы сам все решил. Независимо от того, сколько ему лет. Знаю одного мужчину, ему сейчас 16 лет. А сыну два года. Жене 15 лет. Это крайность, конечно, но он сам отвечает за свою жизнь, семью, зарабатывает с 13 лет, насколько я знаю, если не раньше. Заработал уже не только на еду, а на машину, скромную, конечно, но ему только 16. Это не пример, конечно, но очень показательно. Если парень - мужик, то он и в 5 лет - мужик. А если нет, то советами ему не поможешь.
solnishko Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:08 #56 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:08 Встретились две подружки. “Ну как твоя семейная жизнь?” — интересуется одна.“Да какая там жизнь, — вздыхает другая.— У него один свет в окошке — его мамочка, только вокруг нее и танцует...”— “А ты посмотри на себя, — говорит подружка, — нечесаная, в мятом халате.Попробуй встретить мужа надушенной, в шикарном белье, увидишь; он и не вспомнит про свою мамочку”.В тот же день молодая жена купила дорогое французское черное белье и вечером встречает своего мужа “во всеоружии”, но он в ужасе шарахается от нее: “Боже, ты вся в черном — что с мамой?..”А Ваша 25- річна подруга тут не зареєстрована? Вона би в осад випала від цих тєрзаній і самнєній.
jack74 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:15 #57 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:15 в неї мама тато є? де вона живе (адресу не потрібно , з татом... з мамою... сама... свій будинок... гуртожиток і т.д.)? скільки вона прожила в шлюбі? скільки дитині? вважаєш знайшла малолітнього лоха "цікавий варіант" зачепитися в місті і гарно обустроїтися в його квартирі? Zheny@, ні, не зовсім так шкурно. Але побут дуже сильно впливає на наші дії, думки, бажання, на наші дії, тобто на нас самих... змінює нас на рівні підсвідомості...Та я й не тільки про житловий бік запитав. Щоб розвивати тему, давати якісь поради, потрібно більше знати, правда ж Наприклад, якщо вона забезпечена, прожила з чоловіком роки хоч зо два, дитині теж ще рік-два, то шансів на гарне продовження багато. На неї, значить, не душать "шкурні" проблеми, вона вже спробувала і трішки пізнала смак сімейного життя і звичайного побуту (а не тільки "мєдовий" період), вона вже більш-меньш знає, що вона від нього хоче і чекає, навіть коли він ще сам це все не повністю розуміє... А якщо вона живе десь в гуртожитку, тата-мами нема, з бувшим жийнула тільки місяці два-три - то шансів, що в неї повториться історія, дуже багато. Це буде казати про те, що вона сама ще нічого не знає, не вміє, не розуміє і т.д
ZLOvSmetane Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:15 #58 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:15 To manjak..краще б справжній нік виложив замість наказанія бана..більше стресу для автора - може краще думатись почне..З.І. може це знов автор political ?
MACCEN Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:20 #59 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:20 А сарказм от того, что мужик бы не создал такой темы, и давно бы сам все решил. Независимо от того, сколько ему лет. Знаю одного мужчину, ему сейчас 16 лет. А сыну два года. Жене 15 лет. Это крайность, конечно, но он сам отвечает за свою жизнь, семью, зарабатывает с 13 лет, насколько я знаю, если не раньше. Заработал уже не только на еду, а на машину, скромную, конечно, но ему только 16. Это не пример, конечно, но очень показательно. Если парень - мужик, то он и в 5 лет - мужик. А если нет, то советами ему не поможешь.Мужик?? Так чем он думал, каким местом тогда? Мужик с вашего позволения сказать думает всегда о последствиях, и если бы он думал что может быть "залет" так что дальше будет делать с дитем. А так нифига он не думал, хорошо когда предки помогут и все остальные то можно вообще ни о чем не задумываться.Не нужно тут рассказывать что он вот какой он молодец, я уверен ему помагают все родственники вместе взятые и так дальше...
Kusya Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:51 #60 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:51 я зрозуміла, десь так:Мам, як же ти не зрозумієш, що я виросла і мені байдуже, що ти мене караєш А НІ ЗАЧЕКАЙ МАМУЛЯ не відключай інтернет ВИБАЧ МЕНЕ дуру!
yurkkkin Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:57 #61 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 09:57 Хлопче в 22 , роби як знаеш , як хочеш , як відчуваєш .Тобі тут почнуть радити як зробити ,но в кінці всеодно буде 50%50 Ти не прийдеш до кінечного результату.Поки не спробуєш не взнаеш , а якщо відмовишся то будеш дуже довго себе мучити питанням а як би то було .....
Zheny@ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:03 #62 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:03 Хлопче в 22 , роби як знаеш , як хочеш , як відчуваєш .ЩОб потім казати "Чому я старших не послухав?"
yurkkkin Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:05 #63 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:05 Хлопче в 22 , роби як знаеш , як хочеш , як відчуваєш .ЩОб потім казати "Чому я старших не послухав?"А що, старші завжди розумніші ?Он скільки старших одиночок ходить по місті.... і толку?
Zheny@ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:11 #64 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:11 А що, старші завжди розумніші ?Ні. Просто є досвідченіші. Якщо 100 чоловік старших по віку скажуть - не женися. А 30 чоловік таких самих по віку скажуть - женися.Жениться. ЩОсь складеться не так. І скаже...
yurkkkin Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:13 #65 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:13 А що, старші завжди розумніші ?Ні. Просто є досвідченіші. Якщо 100 чоловік старших по віку скажуть - не женися. А 30 чоловік таких самих по віку скажуть - женися.Жениться. ЩОсь складеться не так. І скаже...Підтримую!!!Але вже ці досвідченіші люди починають просто *обси*ати* хлопця , а не радити .
drap Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:14 #66 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:14 Хлопче в 22 , роби як знаеш , як хочеш , як відчуваєш .ЩОб потім казати "Чому я старших не послухав?"или зачем я дурак их послушал.
Zheny@ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:15 #67 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:15 досвідченіші люди починають просто *обсирати* хлопця , а не радити .Це сарказмом зветься. Або жорсткою критикою.Ще поки не обіс*ав ніхто.
drap Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:21 #68 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:21 В таких ситуациях нужно самому принимать решения, чтобы потом в случае чего не начинался поиск крайних.
odna Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:21 #69 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:21 А сарказм от того, что мужик бы не создал такой темы, и давно бы сам все решил. Независимо от того, сколько ему лет. Знаю одного мужчину, ему сейчас 16 лет. А сыну два года. Жене 15 лет. Это крайность, конечно, но он сам отвечает за свою жизнь, семью, зарабатывает с 13 лет, насколько я знаю, если не раньше. Заработал уже не только на еду, а на машину, скромную, конечно, но ему только 16. Это не пример, конечно, но очень показательно. Если парень - мужик, то он и в 5 лет - мужик. А если нет, то советами ему не поможешь.Мужик?? Так чем он думал, каким местом тогда? Мужик с вашего позволения сказать думает всегда о последствиях, и если бы он думал что может быть "залет" так что дальше будет делать с дитем. А так нифига он не думал, хорошо когда предки помогут и все остальные то можно вообще ни о чем не задумываться.Не нужно тут рассказывать что он вот какой он молодец, я уверен ему помагают все родственники вместе взятые и так дальше...Если б ему помогали родственники, или он думал одним местом, зачем бы я о нем писала? Потому и написала, что он, как раз, исключение, нетипичный случай. Но хорошо иллюстрирует мою мысль. Которая до вас, всеравно, не дошла, извините.
Antarius Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:25 #70 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:25 Не знаю що дальше робити це любов чи можливо через декілька днів минеться, просто в мене до цього ніколи нідокого не було такого відчуття, була одна але ми з нею тільки по парку гуляли навіть за ручку не тримались я вже мовчу про більше...Это не любовь, - это влюблённость, первая стадия отношений, но такая замечательная)) почитай для общего развития http://psispace.ru/relationship/lyubovnaya-lodka-razbilas-o-byt-stadii-razvitiya-otnoshenij.html
Dima4s Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:52 #71 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:52 эх, где мои 16 лет Що ж тут знати) Скоро вихідні. Готуйся) «Детям — мороженое, бабе — цветы, и смотри, не перепутай!..»
Nikitamega Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:23 #72 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:23 блін згадую себе, точно така ж ситуація, тільки мені було 19, а їй 26 і малому 4,.. АЛе мене тоді через місяць в армію забрали, і вона кричала що любить і буде чекати, а через півроку вискочила заміж і все.... Ось така вона любов.А був тоді великий +, що хоч перед армією начпокався що то піпець.... Вона таке вироблялла, аж зараз згадую мороз по шкірі :0155: І думаю, як добре, що в армію забрали.... Головне тут не спішити, хай саме все іде свої шляхом, час покаже що і до чого, і памятати, що все що не робиться, то все робиться на краще, і рано чи пізно закінчиться... А може було би зараз і непогано з нею... фіг тут вгадаєш...
KILLER Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:35 #73 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:35 Як в 22 роки можна думати серцем? У мене ніразу не виходило.як в 22 роки можна бути незайманим? в місті, де стільки красунь...
Thorgalll Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:38 #74 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:38 Як в 22 роки можна думати серцем? У мене ніразу не виходило.як в 22 роки можна бути незайманим? в місті, де стільки красунь...70% этих красавиц тусит в Операх и охотится за "кошелками". Так что не сложно, я так думаю.
St@S_ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:46 #75 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 11:46 як в 22 роки можна бути незайманим? в місті, де стільки красунь...тож думав що такого не може бути...а тут є...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.