Перейти до змісту

ВІДЬМИ Луцька

Plutos

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У фольклорі мітла вважалася основним засобом пересування відьом; сидячи верхи на мітлі, відьма злітає в повітря з неймовірною швидкістю. Але я не про це!

Багато хто не повірить, так як я сам не можу уявити реальність цієї картинки, коли люди бачать відьом в Луцьку. Два знайомих, в словах яких сумніватися я не можу, розповіли, що бачили як понад деревами бачили жінку на швабрі чи то на метлі, від такого побаченого, вони запевняють, холоне кров, віднімає мову, серце вискакує з грудей, одним словом переляк страшний. Ці люди, які мені розказали цю історію один одного не знають і не бачили, ну і в надприроднє ніколи не вірили. В той момент не вживали алкоголю ні інших препаратів.

Цікаво хтось ще бачив таке в Луцьку. Якщо так, то де?

Приблизно схожа картинка

Опубліковано

Мені таке теж розказували коли я проходив біля заборів Ліпінської псих-лікарні

Опубліковано

Автор Plutos, Сегодня, 19:22

Цікаво:сьогоднішня реєстрація, і щей таке питання.

Може ти і є ота відьма, і вишукуєш тих свідків :0100:

Опубліковано

В чьом проблема? є відьма значіть скоро з"являться мисливці на відьом!

П.С. пішов рубати осину, виточувати осинові кілки, заливати срібні кулі і запасатись святою водою :)

а якшо серйозно то бред це все!

Опубліковано

Ой,які ми ніжні і вразливі. Ну політали ми з подружкою трошки. І неправда, що страх. Вельми симпатичні відьмочки. А будете ображати - перетворимо на борова. ))

Опубліковано

Та ніяка поважаюча себе відьма сьогодні на мітлі не літає! 9ef6be8a4db3.gif

Всі вже давно пересіли на пилососи - швидкість більша, маневреність краща! :_07:

Опубліковано

Колись я кидав на форумі статтю " АНАЛІЗ НАРОДНИХ УЯВЛЕНЬ ПРО ПОЄДИНОК З ВІДЬМОЮ (НА ОСНОВІ ПОЛІСЬКИХ ВІРУВАНЬ) "

http://board.lutsk.ua/topic/76888-stattja-podinok-z-vdmoju/page__hl__%D0%BF%D0%BE%D1%94%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA+%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%8C%D0%BC%D0%BE%D1%8E

Опубліковано

Немає нічого страшного, якщо трішки політати після важкого трудового дня - зняти стрес, розслабитись - як то кажуть відпочити душею)...

МЕНІ ЛИШЕ ЦІКАВО. НЕВЖЕ В ЦЕ ХТОСЬ ВІРИТЬ???

Опубліковано

«Коли люди перестають вірити в Бога, вони починають вірити в усе інше»

Г. К. Честертон

Опубліковано

«Коли люди перестають вірити в Бога, вони починають вірити в усе інше»

Г. К. Честертон

"Как же, как же, - отозвался Воланд, - я имел удовольствие встретиться с этим молодым человеком на Патриарших прудах. Он едва самого меня не свел с ума, доказывая мне, что меня нету! "

М. Булгаков

Опубліковано
О! Зараз, зараз... щось в мене з життя тут було по темі...

Вони не на медичному вчились? ;)

Ой, ні... то фурії, свят, свят, свят...

Опубліковано

...

Саломон Самсонович. Щас врем'я таке дурне, у всіх нерви, всі лікуються, якіхось прізраків та фантомів бачать, а я от скіки живу - жодного не бачив. А ви, діду?

Свирид Опанасович. Один раз, як малий був і на леваді кози пас, то з лісу виїзжають четверо, всі на конях, худі і голі. Всі з косами, а в одного ще вєси магазинні. Мабуть, шо по сіно поїхали, тіки от віси нах*я?

Валька. А сіно взвєшивать.

Саломон Самсонович. Та! Та хіба це фантоми, то х*йня, а не фантоми. Якісь казли з дурдому втекли, або ви, діду, десь чарку й*бнули, чи укололись харашо...

Свирид Опанасович. Тада цим не увлєкалісь, тада порядок був!..

Лесь Подерв'янський.

Казка про рєпку, або Х*лі не ясно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...