Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну чого незрозуміла? і раніше НБУ виходив на ринок для викупу надлишків долара з ринку. свого часу таким чином прирощували резерви і заодно регулювали ліквідність системи.

Опубліковано

але вони раніше не купували долар в момент падіння його курсу. Останні дні НБ купував по курсу вищому, ніж його продавали... спеціально таким чином його піднімаючи

Опубліковано

Купували якраз коли падав, під час руху з 5.05 до 4 з копійками. Не виключено, що враховують інтереси великих експортерів при курсі викупу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це просто повна жопа, в країні всі життєво необхідні речі здорожчали на 34% за 3 місяці. Українська економіка неспроможна обходитись без імпорту. Якщо не готові товари імпортується то їх складові (сировина).

• +1 3
  • -1 2
Опубліковано

Zalepok44, не перебільшуйте, 15-20 відсотків (будматеріали), більше тільки в тих, хто рахує наперед по завищеному курсу щоб мати собі певний "люфт", типу "Розетка".

Опубліковано

Zalepok44, не перебільшуйте, 15-20 відсотків (будматеріали), більше тільки в тих, хто рахує наперед по завищеному курсу щоб мати собі певний "люфт", типу "Розетка".

Я займаюся дитячими товарами, 80% всього чим торгуєю купляю в валюті. На початку січня був курс долара 8,2, сьогодні 11 грн. Ітого: 11/8,2 =1,34. Відповідно вхідна ціна для мене зрісла на 34%. При невеликій націнці, я не можу пускати курс валюти собі в націнку. Відповідно роздрібні ніци зросли мінімум на 34%.

Впринципі можливо в когось є ще старі залишки по курсу 8.2-9, тому ще ціни невстигли піднятися на 35%. Якщо ситуація не поліпшиться то через 1-2 місяця ви побачите ціни на імпорт...

Опубліковано

Це просто повна жопа, в країні всі життєво необхідні речі здорожчали на 34% за 3 місяці. Українська економіка неспроможна обходитись без імпорту. Якщо не готові товари імпортується то їх складові (сировина).

От в Японії нема ні газу, ні нафти, ні вугілля , ні золота, ні лісів.І чудово живуть.Якщо хочеш сьогодні імпортувати- знижуй заробіток.Весь базар вже давно так зробив.

Або виробляй , чи шукай українських виробників.

Опубліковано (змінено)

Якщо ситуація не поліпшиться то через 1-2 місяця ви побачите ціни на імпорт...

Під "ситуація поліпшиться" Ви маєте на увазі повернення $ до 8,30? Є ще оптимісти в нашій країні :_07:. Я думаю, що пора звикати до стабільної цифри "11", а в недалекому майбутньому, можливо і вище. В нашій країні "покращення" працює тільки в одну сторону незалежно від типу влади, на жаль.

Змінено користувачем NetSerpent
  • +1 2
Опубліковано

Це не падіння гривні, це процес стабілізації реального курса гривні відносно інших валют. Насправді гривня впала вже давно - роки три назад, - говорить аналітик Міжнародного центра перспективних досліджень Олександр Жолудь, - під час правління Партії регіонів курс гривні штучно стримували.

Опубліковано

Курс завжди стримують 4 роки до виборів, а перед виборами обвалюють різко. Чому ведуть таку політику, а не плавно спускають курс, це звичайно питання... Політика НБУ - це не стабільна міцна гривня, а утримування мінімальної заробітної плати на рівні 100 доларів.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано (змінено)

http://kurs.com.ua/luck

потихеньку, стабільно йдем до верху.

"міняйли" сьогодні прогнозували 13 на наступному тижні.

Змінено користувачем Onil
  • +1 1
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...