Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

то ж долар вже падає! до 16,00 долар купували на говерлі (біля пано) по 13,20, а після 16,00 знизився аж на 50 коп. і вже коштує 12,70! Чи це так на вихідні зробили))?

Потрібно дивитися не на курс продажу, а на курс купівля валюти банками... і якщо вилка різко збільшується, значить відкотиться назад...

Опубліковано

якщо вилка різко збільшується - то це треба побільше бабла збрити з людей, які готуються до святкування Пасхи і здають прислані родичами євро

хоча на вихідні курс завжди опускають щоб купити дешевше

Опубліковано

якщо вилка різко збільшується - то це треба побільше бабла збрити з людей, які готуються до святкування Пасхи і здають прислані родичами євро

останні два три тижні на вихідні не опускався ні на грам, а подекуди навіть чуть підростав (мается на увазі купля-продажа валютчиками)

Опубліковано

останні два три тижні на вихідні не опускався ні на грам, а подекуди навіть чуть підростав (мается на увазі купля-продажа валютчиками)

може навіть і більше як два, бо валютчики (принаймні частина) розуміють що відбувається. Гривню треба купувати коли вона дешева, що зараз і зробить НБ. З такими оленями в державі навіть станок можна не вмикати - просто міняй бакси на купу гривень і потім корегуй курс.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

ніхіло курс євро в пано впав на сьогодні 16.80 в порівнянні з вчорашнім курсом 17.80. :0159:

Змінено користувачем BeON
Опубліковано (змінено)

ніхіло курс євро в пано впав на сьогодні 16.80 в порівнянні з вчорашнім курсом 17.80. :0159:

цікаво чи можна в них купити долари по їхньому курсу 12,90, якщо хтось там буде спитайте тисяч так п"ять!

П.С. вчора з іншої сторони Пано євро купували по 18,25!!!

Змінено користувачем BodyLife
  • Адміністратори
Опубліковано

Падає, куплю 1К по 12

Мені треба сьогодні а комусь завтра вже не получиться здати дорожче 12 грн.

Опубліковано

Є проста схема, для тих, хто не в тємі. Наприклад є група людей, яка хоче росту долара до певної межі (це може бути й банківська стркутура "своя", чи навіть так може "кидати" НацБанк, щоб накосити грошей на коливанні курсу, вони ж то знають, коли будуть продавати долари).

Наприклад ціль щоб долар коштував 15 гривень, свтрюють ажіотаж, потрібним людям з готівкою, дають команду, скуповувати долари, от вони ходять по обмінникам й скуповують долари під чисту, ті хто на касі, чи поряд стоять це бачать, і думають, ну все хана треба купувати і то срочно, касири звонять своїм, і кажуть мол так і так вже пару днів як скуповують люди бакси, значить вони щось знають, і почався ажіотаж, долари починають притримувати, значить їх стає мало на ринку, люди в розпачі, готові купувати по завищеному курсу, аби тіпа хоть щось зберегти, от так курс і росте.

Далі дається команда розпродати всі бакси якомога швидше, поки курс не обвалився, тоді люди в паніці скидають бакси, бакс падає, але ті хто продав за 15 грн. вже рахують прибуткі, от потім вони знову скуплять наприклад по 9 грн. в тіхаря, от і вся арифметика, так наша держава наповнює бюджет.

Опубліковано

Теорія вселенського заговору в ділі :)

Підозрюю що корекція курсу на міжбанку через підставних покупців біля обмінників - то не найкращий варіант :) но ідея кльова

• +1 1
Опубліковано

Когда кто-то руки нагреет хорошенько, тогда может и закончится. Хотя я сколько помню, после стабилизации ситуации курс не сильно то и падал, как правило просто оставался на достигнутом уровне, соответственно и цены. Сейчас таким образом наполняют бюджет, дороже валюта - дороже топливо и энергоресурсы, дороже топливо и энергоресурсы - выше цены практически на все товары и услуги, а повышение цен приводит к более высокому налогу при том же проценте.

Так что я думаю, в лучшем случае стоит ждать индексацию уровня зарплат и пенсий, но не падения цены на валюту.

• +1 1
Опубліковано

Якщо курс гривні не піднімати тепер, то навіщо було його штучно опускати ? Вигода в підняті цін - то як диверсанти в обмінниках. Наша влада завжди віддавала перевагу швидкому заробітку на малограмотному населенні.

Опубліковано

Якщо курс гривні не піднімати тепер, то навіщо було його штучно опускати ? Вигода в підняті цін - то як диверсанти в обмінниках. Наша влада завжди віддавала перевагу швидкому заробітку на малограмотному населенні.

долари купляють ті, хто закуповує товар за валюту і жадібні олені, які тримають гривні на депозитах за 24% річних, а потім хочуть зняти їх і купити долари, їх їм не віддають відразу і піднімають долар на 60% за місяць )))))))))))))

Опубліковано

це я грубо пояснив суть, це робиться на рівні банків

Це робиться на рівні держави. Із підтримкою і схваленням її найвищих керівників.

Опубліковано

Так что я думаю, в лучшем случае стоит ждать индексацию уровня зарплат и пенсий

Цього не буде, принаймні в 2014 році. В нас режим "жорсткої економії", але він лише у простих людей.

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...