Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Постою, послухаю :_06: Теж цікаво...

Ага, я вже з 10год.55хв.стою "слухаю" відтоді як Slavco написав,вже аж заслухався :_07:, певне усі на рибалці,ждем вечора,або завтра.А мож взагалі п"ють, нафіг їм та риба)).

Опубліковано

Ага, я вже з 10год.55хв.стою "слухаю" відтоді як Slavco написав,вже аж заслухався :_07:, певне усі на рибалці,ждем вечора,або завтра.А мож взагалі п"ють, нафіг їм та риба)).

да-да :_07:

Опубліковано

да-да :_07:

Друже! вуха хоч не болять?)))))))))))))

Опубліковано

на скільки я розумію потрібно ловити невеличкі потепління на карасіка на карпіка, такі от як в суботу-неділю будуть,

блін, тоже стоїть вибір куда їхати чи на хріни щуку впрошувати чи може в торостянець катнути по поплавку сезон закрить.

Опубліковано

на скільки я розумію потрібно ловити невеличкі потепління на карасіка на карпіка

це точно, ще й молода луна і тиск плюс мінус сталий :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Привіт народ! Як думаєте,на карася реально десь зараз(вихідні) податися,чи навіть не рипатися,а купити на базарі,насмажити і залитися пивом :) Я розумію що це різні речі,але хоч так,бажано всетаки десь податися і хоч з пару штук злапати,ніхто нічого не чув?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...