Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Краще почекати вихідних, або хотяби п'ятницю по прогнозу має бути потепління, думаю карась повинен брати, ато на цих вихідних геть глухо було.

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був у неділю на одному із рибгоспних ставків, повний 0. За 4 години, ні однієї покльовки не бачив на 6 фідерів. Хоча риба там є, не одного бачив як викидувався. Холодно вже, і напевно пора ховати вудки на наступний рік...

Опубліковано

і напевно пора ховати вудки на наступний рік...

Рано, рано ще.

А куди, хлопці!! куди податися, бо також хочу на карася,

Писали про Вільхівку. Як варіант на вихідні.

ПС. Співпадіння в мене получається! Відкривав сезон у Вільхівці Закривати там же буду?! Хто зна...

Опубліковано

Був в суботу в Терешковцях, окунь брав файно.

Коропи та амури кіль по п'ять ,ставали вертикально на хвости, коли стихав вітер. Чи клювали, не скажу, бо рибакі були далеко від мене.

Опубліковано

Рано, рано ще.

ПС. Співпадіння в мене получається! Відкривав сезон у Вільхівці http://board.lutsk.u...ntry1053031637. Закривати там же буду?! Хто зна...

Мля......... мож тоже туди попертися.Сам там не був, але не проти, дай і кілометраж туди не малий самому якось " крутовато" виходить. Може згрупуватися.

Я нічого не обіцяю, але їхати хочу, хто ще?

PS: якщо батьки не попросять з дачею допомогти,взнаю десь у четверг,п"ятницю. Було б добре якби той хто там був(доїзд,місця,ну все таке)

Опубліковано

Рано, рано ще.

ПС. Співпадіння в мене получається! Відкривав сезон у Вільхівці http://board.lutsk.u...ntry1053031637. Закривати там же буду?! Хто зна...

Мля......... мож тоже туди попертися.Сам там не був, але не проти, дай і кілометраж туди не малий самому якось " крутовато" виходить. Може згрупуватися.

Я нічого не обіцяю, але їхати хочу, хто ще?

PS: якщо батьки не попросять з дачею допомогти,взнаю десь у четверг,п"ятницю. Було б добре якби той хто там був(доїзд,місця,ну все таке)

в мене виходить 40 км в одну сторону, від району Львівська до самого ставка. якщо їхати туди то краще в п"ятницю зранку, так як на вихідних завжди багато рибалок, та й в п"ятницю теж вистачає, ну принаймі так було влітку. Доїзд нормальний до ставка. Я б, можливо, теж поїхав, якщо на п"ятницю надумаєте.

Опубліковано

12:00-16:30, Угринів, стограмовий стогривневий став, на всьошоможна, штири палки з двома придурками (я і Патрік) :) - півпокльовки. Біда-біда-пічаль...Вирішили наступного разу брати дрова, грильові ковбаски і водітєля ;).

На счот вудок - може і візьмемо. :)

А! навіть хазяїну було ліньки прийти рублі взяти - патаму халява :).

Опубліковано

12:00-16:30, Угринів, стограмовий стогривневий став, на всьошоможна, штири палки з двома придурками (я і Патрік) :) - півпокльовки. Біда-біда-пічаль...Вирішили наступного разу брати дрова, грильові ковбаски і водітєля ;).

На счот вудок - може і візьмемо. :)

А! навіть хазяїну було ліньки прийти рублі взяти - патаму халява :).

Водія 100% вудки ну так 50 на 50 ))). Щось скрізь не клює(( блін, а на рибу ще в цьому році полюбому хочь раз но треба, для "укольчіка" на "последок".

Опубліковано

півпокльовки. Біда-біда-пічаль...

Ікать калатіть, аж страшно щось на вихідні планувати!!! ет шо получається??? кобАска кобаскою, а на юшку , шо, тра з собою брати риб??? :_09:

Опубліковано

Вчора, 11:00-18:0-0, Угринів, стограмовий стогривневий став, був сам, домовисвя за 70 грн, - 12 корасів, 2 карпика (карпики до 300 грамів, випустив), корасі - 200-400 грамей приблизно.

Клювало з 12 до 16, в остальний час ліниві тики в наживку. Ловив на два фідери та пружину, фідер працював краще. Що ще? Та нічо. Не сидіть вдома ;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Цікавить думка завзятих рибаків. Думаю на ці вихідні піти на осіннього карася погода вроді сприяє , але дивлячись прогнози показує що фаза місяця несприятлива. Вот думаю чи варто вірити цим прогнозам? І на що краще зараз пробувати зацепити карася на мотиль , чер'як чи на щось інше попробувати?

Опубліковано

Якщо є час то варто піти, ну зазвичай осінню крась більш любить живі насадки, типу черв'яка і мотиля, але часто може ловитись і на тісто чи перловку ігноруючи червякі з мотилем, то як йому заманеться і від водойми залежить.

Опубліковано

Вдома не клюне - перевірено :). На водоймі - треба шукати, з наживок думаю так, мяса він хоче. Хоча в статтях про рибалку пізньої осені пишуть різне.

Якщо матиму у вихідні час - десь поїду.

Опубліковано

Хто підкаже що робиться в Терешківцях і Шельвові по карасю? Є кльов?

Може хтось і краще місце підкаже до 50 грн?

Мене цікавить Вільхівка чи Марянівка, можливо там щось злапається

Опубліковано

Привіт, рибацюги та співчуваючі. Адчод з Вільхівки. Був сьогодні, з 10 до 14, (хотів раніше, але поки то-сьо, заїхав ще в Угринів на розвідку, одним словом пізно палки закинув). Два фідера, один убійца корася. На фідерах бутік опариш-мотиль, на 3д-пружину куки часник, мьод і на нижній гак той же бутер. Карась вялий, за весь час взяв 4 шт (нормальні покльовки), працювало тільки мясо, було ще 2 сходи. Остальний час - тички в гачок, які дуже дратують, ібо не мона підсікти. Кидав подалі у воду, на поплавок не ловив. Був на ставі, що далі, сторожу віддав 20 грн. Рибаків було много. Місця майже всі зайняті. Хто не пив горіляки, говорили по-французьки і змотувались в обід. Іншій категорії було "сіравно" :).

На одному фідері повідок 0,12 і 6 гачок червоний під мотиля (на ній найкраще клювало); інший фідер 0,16 та гачок товстий під опариша-черва - гірий кльов. Пружина майже не работала. Одним словом риб лінивий і полохливий, треба реверанси роздавати і умоляти ловитися.

Пізно, однако.

Ну, коротко - все.

ЗІ! Забув, рибаки казали що вранці покльовувало краще, так що не спіть, хто надумає їхати, ну і надвечір можливо був би кльов, просто мені потрібно було домів повертатись раніше.

Опубліковано

А в Угринові що?

Сидів мужик, казав що ще з вечора там о_О, взяв кілька пліток, 2 корасі грам по 200 і одного карпика в кільо. (Рибів не бачив, але то з його слів). Там і оплата суровіша, тому я вирішив накострити карасів у Вільхівці :). А не вийшло :)

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...