yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:19 Автор #101 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:19 А за ловлю))А за лупу)))http://board.lutsk.ua/files/thКРАССАВА )))))А за ловлю))А за лупу)))http://board.lutsk.ua/files/thЯ бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!
vampirich Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:23 #102 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:23 Я бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!а ті срані дєлки орендарі якщо їх постійно посилатимуть і не платитимуть повідмовляються від оренди, не зариблюватимуть, не ганятимуть "мє-є-є-є-є-сних" з сітками і електровудочками, і тоді на тих ставках хіба що жабів буде змога ловити
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:24 Автор #103 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:24 Я бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!а ті срані дєлки орендарі якщо їх постійно посилатимуть і не платитимуть повідмовляються від оренди, не зариблюватимуть, не ганятимуть "мє-є-є-є-є-сних" з сітками і електровудочками, і тоді на тих ставках хіба що жабів буде змога ловитиСпорить не буду бо доля правди є.
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:36 Автор #104 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:36 Я бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!а ті срані дєлки орендарі якщо їх постійно посилатимуть і не платитимуть повідмовляються від оренди, не зариблюватимуть, не ганятимуть "мє-є-є-є-є-сних" з сітками і електровудочками, і тоді на тих ставках хіба що жабів буде змога ловитиВони все рівно не зариблюють а тільки роблять вигляд, це все пізд.ш! Останні рази зариблювали колхози в 60х-70х по "настоящому" а зараз той нещасний орендарь як що все буде робити як книжка пише то стане банкрутом і бомжом "бізнес по Українськи" Но такі реалії і всі викручуються як можуть. І всерівно їхні знайомі і місцеві Б"ЮТЬ,БИЛИ,І БУДУТЬ бити електоудочками а сіткі самі хозяева "срані" і ставлять щоб коли приїде пузатий дядечко(прокурор,лікар модний,міліціонер) було що в пакет насипати тіпа він з рибалкі наловив.Хочь я і умнічаю але пойміть не з кім не спорю)))Ми всі праві і не барани, ми все прекрасно бачимо.
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:44 Автор #105 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 13:44 Хтось хоть раз бачив як зариблюють в нас на Волині ставки. Особисто я за років так 25 НІ РАЗУ не бачив!
vampirich Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 14:22 #106 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 14:22 на Волині не скажу, а в рівенській області брат особисто возив власнику і малька і личинку білого амура, товстолоба, карпа.Є різні власники. Є такі які хочуть викачати побільше, вклавши мінімум коштів, а є такі, які таки стараються щоб риба водилася, і щоб браконьєри не шкоднічаливсе таки продаж риби на базарі це теж прибуток, а не зарибивши ставки не особо буде щось везти продавати
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 14:50 Автор #107 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 14:50 на Волині не скажу, а в рівенській області брат особисто возив власнику і малька і личинку білого амура, товстолоба, карпа.Є різні власники. Є такі які хочуть викачати побільше, вклавши мінімум коштів, а є такі, які таки стараються щоб риба водилася, і щоб браконьєри не шкоднічаливсе таки продаж риби на базарі це теж прибуток, а не зарибивши ставки не особо буде щось везти продаватиЗгоден. Я теж чув що в Рівненський області цим більше займаються. Я два місяці тому їздив в село Студині (приблизно 60-70км. в нас на вол.)мені один мужик "насовєтував" ну і "конєчно" я нічого не зловив))))))))0 а по дорозі до дому проїзджав повздовш гарних водойм і зупинився.Зустрів мєстного дядька за 50років то добре побалакали.Він сам особисто зариблював ці водойми в "совкове врємя" а за рибою їздив як думаеш куди? правильно, у Рівненську область.казав що газонами возили,як саме я не допитувався,але ще раз пишу що рибу вони брали там тонами і ось тоді її каже було що до цих пір ще його, прикідаеш(розказує чуть не плаче)його амурів б"ють електро вудками.Но я не затверджую його слова просто переказую і доказувати я не маю права бо сам цього не бачив.Ось така історія.
RomaL Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 15:10 #108 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 15:10 Та навіть якщо орендар зариблює став, то в нього повинні бути документи, які засвідчують коли, скільки і якого віку і виду рибу він запустив, і з цими документами і гордо піднятою бородою він би цілком законно збирав-би бабло. Кому небуть коли небуть пред'являли такі документи??? Вооо. А якщо документів немає, то і зарибнення не було.І не треба забувати, що є аборигенні види риб, які заборонити виловлювати ніхто не має права, а це і карась і карп і щука і окунь і лин і тд. І навіть якщо орендар теж запускав таку рибу, то по документах буде ясно де його, а де НАША. І НАШУ вибирати і продавати він не має права. Наприклад: 1 серпня запустив 1т піврічного карпа грам по 100 штука. Через 3 роки забрав 5т кілограмового, свого. А той кабан, на 5 кіло, то НАШ. І той шо півкіля тоже наш. Він його повинен випускати, бо прапрапрапрапрадід того карпа ше у 1945 німцю на гачок насрав, а орендодавця в ті часи і в проекті не було навіть. А вони думають, як взяли в оренду, то то їхнє.... Нєєє. І поки будемо як лохі, платити, то і доти будуть нас дурити.
Andriy_L Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 16:10 #109 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 16:10 Ну йолкі-палкі ну шо ніхто не пише (де? скількі і на шо?)Сьогодні проїзжав через прилуцьке, там сидів дідок,УХ ЩЕ ТОЙ! в сачку два карася(хороших грам по 300) ну але за пів дня то я рахую (( бо різних закідушок і вудок до єбені-матері ну дуже багато, но я так поняв що він просто "балдєв"(коньяк проглядовувався біля нього) дай Бог йому здоров"я.В деда БАРХАТНИЙ СЕЗОН!!!
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 17:34 Автор #110 Опубліковано 15 Жовтня, 2013 в 17:34 Ну йолкі-палкі ну шо ніхто не пише (де? скількі і на шо?)Сьогодні проїзжав через прилуцьке, там сидів дідок,УХ ЩЕ ТОЙ! в сачку два карася(хороших грам по 300) ну але за пів дня то я рахую (( бо різних закідушок і вудок до єбені-матері ну дуже багато, но я так поняв що він просто "балдєв"(коньяк проглядовувався біля нього) дай Бог йому здоров"я.В деда БАРХАТНИЙ СЕЗОН!!!Ах))) да-да-да,бо він вже так кайфував,як якийсь "Дірєктор пляжа")))))))))))))Та навіть якщо орендар зариблює став, то в нього повинні бути документи, які засвідчують коли, скільки і якого віку і виду рибу він запустив, і з цими документами і гордо піднятою бородою він би цілком законно збирав-би бабло. Кому небуть коли небуть пред'являли такі документи??? Вооо. А якщо документів немає, то і зарибнення не було.І не треба забувати, що є аборигенні види риб, які заборонити виловлювати ніхто не має права, а це і карась і карп і щука і окунь і лин і тд. І навіть якщо орендар теж запускав таку рибу, то по документах буде ясно де його, а де НАША. І НАШУ вибирати і продавати він не має права. Наприклад: 1 серпня запустив 1т піврічного карпа грам по 100 штука. Через 3 роки забрав 5т кілограмового, свого. А той кабан, на 5 кіло, то НАШ. І той шо півкіля тоже наш. Він його повинен випускати, бо прапрапрапрапрадід того карпа ше у 1945 німцю на гачок насрав, а орендодавця в ті часи і в проекті не було навіть. А вони думають, як взяли в оренду, то то їхнє.... Нєєє. І поки будемо як лохі, платити, то і доти будуть нас дурити.Ти хоть знаєш на скіль ти правий))))))))))))))))))))))))
Саша Иванов Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:13 #111 Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:13 Хтось розкаже де ловив і які успіхи?
yura-patriot Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:33 Автор #112 Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:33 Хтось розкаже де ловив і які успіхи?Ніде не був,да і взагалі всі мало куди їздять і кажуть що глухо. Але я так хочу на карася що напевно на вихідних кудись подамся, але кажуть з 1числа похолодання (( Ну побачим може хтось щось підскаже.
Саша Иванов Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:53 #113 Опубліковано 28 Жовтня, 2013 в 20:53 Підкажу, на Чебенях - щука, окунь, судак. Знайомі ловили з берега.
neznakomec Опубліковано 2 Листопада, 2013 в 09:26 #114 Опубліковано 2 Листопада, 2013 в 09:26 І куди поїхати на карася? Про Ставище ніхто не знає як там ситуація?
Shade Опубліковано 3 Листопада, 2013 в 15:51 #115 Опубліковано 3 Листопада, 2013 в 15:51 І куди поїхати на карася? Про Ставище ніхто не знає як там ситуація?знайомий вчора їздив в Гараджу . зловив біля 20 карасиків
Сновида Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 11:56 #116 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 11:56 Хочу з'їздити на рибалку - карп, карась. Клює зараз, чи надто холодно?
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 12:22 #117 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 12:22 їздив з legolas_soi в Мирне, з 06:00 до 09:00 зловили по 1 карасю, а вже потім до 11 зловили ще по 8-9 в середньому на лодонь. Але там власник як помідор, пропоную купити йому презент якийсь (у вигляді пива) щоб спокійно рибалити.
Сновида Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 12:37 #118 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 12:37 Ну, я, мабуть, в якусь Гаразджу рвану. Чи в "Адреналін". Так, щоб на маршрутці не в напряг.
Antiphase Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 19:51 #119 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 19:51 Вже другі вихідні впусту катаю ніц не ловиться
legolas_soi Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 06:52 #120 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 06:52 Були в Чарукові на вихідних - Глухо взагалі.Переїхали в Мирне, то власник(чи орендар) дуже наполегливо просив щоб більше не приїздили.
yura-patriot Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 07:29 Автор #121 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 07:29 Всім привіт!!. Ось я їздив по роботі в гараджу, був біля ставка що напроти лагеря де безплатно пенсіонери бичків інколи ловлять,кажуть і карасік інколи попадається, але то таке, бо потім поїхав далі а там такі гарнющі водойми, одна а потім ще одна,походив побачив як пару карпіків викинулося.Замітив гарні будиночки над водою може там орендарі знаходяться, але нажаль нікого з людей не бачив щоб розпитати"Шо по чьом" на другому березі замітив гарні бесітки, там що відпочивати можна? Так ось хто вкурсі що там за водойми і чи дають ловити?
w7emn Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 08:10 #122 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 08:10 Хтось розкаже де ловив і які успіхи? Ніде не був,да і взагалі всі мало куди їздять і кажуть що глухо. Але я так хочу на карася що напевно на вихідних кудись подамся, але кажуть з 1числа похолодання (( Ну побачим може хтось щось підскаже. я на карася полюбляю їхати у Вільхівку, на берег зі сторони самого села, там є гарні місця, такі собі "вікна" в камиші, беру махову вудку ну і деколи ставлю ще пружину, поряд з "вікном". Приманка: рідке тісто аля манка, ну і мастирка на пружину. Був тиждень тому: майже 4кг карася. карась хороший там, зважив пару штук більших 180, 200 150. Ціна : 40грн. П.С. будуть бажаючі можна поїхати буде якось, маю самохода або можу впасти комусь на хвіст близько 40км в одну сторону.
Grekus Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 18:07 #123 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 18:07 Тесть в неділю в Прилуцьку на тому шо ближче до жд дороги на убійцу наживка пластилін та кук зловив 7кг карасів було 40 шт. Сидів біля високих дерев.
Slavco Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 11:01 #124 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 11:01 Всім привіт! Маю кілька днів відпустки, можу в будень поганяти рибів. Порадьте, куди б то закотитися. Маю пепелаца. Дякую за інфу
legolas_soi Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 14:21 #125 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 14:21 Був в чебенях в неділю. Повний нуль. ні 1ї покльовки ні на фідер, ні на поплавок ні на убійцу карася
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.