Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А за ловлю))

А за лупу)))

http://board.lutsk.ua/files/th

КРАССАВА )))))

А за ловлю))

А за лупу)))

http://board.lutsk.ua/files/th

Я бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я бы тих сраних "дєлків" орендарів, послав би сам знаєш куда,но є проблєма я не їзджу на платні ставки!

а ті срані дєлки орендарі якщо їх постійно посилатимуть і не платитимуть повідмовляються від оренди, не зариблюватимуть, не ганятимуть "мє-є-є-є-є-сних" з сітками і електровудочками, і тоді на тих ставках хіба що жабів буде змога ловити

Опубліковано

а ті срані дєлки орендарі якщо їх постійно посилатимуть і не платитимуть повідмовляються від оренди, не зариблюватимуть, не ганятимуть "мє-є-є-є-є-сних" з сітками і електровудочками, і тоді на тих ставках хіба що жабів буде змога ловити

Спорить не буду бо доля правди є.

Опубліковано

Вони все рівно не зариблюють а тільки роблять вигляд, це все пізд.ш! Останні рази зариблювали колхози в 60х-70х по "настоящому" а зараз той нещасний орендарь як що все буде робити як книжка пише то стане банкрутом і бомжом "бізнес по Українськи" Но такі реалії і всі викручуються як можуть. І всерівно їхні знайомі і місцеві Б"ЮТЬ,БИЛИ,І БУДУТЬ бити електоудочками а сіткі самі хозяева "срані" і ставлять щоб коли приїде пузатий дядечко(прокурор,лікар модний,міліціонер) було що в пакет насипати тіпа він з рибалкі наловив.

Хочь я і умнічаю але пойміть не з кім не спорю)))Ми всі праві і не барани, ми все прекрасно бачимо.

Опубліковано

на Волині не скажу, а в рівенській області брат особисто возив власнику і малька і личинку білого амура, товстолоба, карпа.

Є різні власники. Є такі які хочуть викачати побільше, вклавши мінімум коштів, а є такі, які таки стараються щоб риба водилася, і щоб браконьєри не шкоднічали

все таки продаж риби на базарі це теж прибуток, а не зарибивши ставки не особо буде щось везти продавати

Опубліковано

на Волині не скажу, а в рівенській області брат особисто возив власнику і малька і личинку білого амура, товстолоба, карпа.

Є різні власники. Є такі які хочуть викачати побільше, вклавши мінімум коштів, а є такі, які таки стараються щоб риба водилася, і щоб браконьєри не шкоднічали

все таки продаж риби на базарі це теж прибуток, а не зарибивши ставки не особо буде щось везти продавати

Згоден. Я теж чув що в Рівненський області цим більше займаються. Я два місяці тому їздив в село Студині (приблизно 60-70км. в нас на вол.)мені один мужик "насовєтував" ну і "конєчно" я нічого не зловив))))))))0 а по дорозі до дому проїзджав повздовш гарних водойм і зупинився.Зустрів мєстного дядька за 50років то добре побалакали.Він сам особисто зариблював ці водойми в "совкове врємя" а за рибою їздив як думаеш куди? правильно, у Рівненську область.казав що газонами возили,як саме я не допитувався,але ще раз пишу що рибу вони брали там тонами і ось тоді її каже було що до цих пір ще його, прикідаеш(розказує чуть не плаче)його амурів б"ють електро вудками.

Но я не затверджую його слова просто переказую і доказувати я не маю права бо сам цього не бачив.Ось така історія.

Опубліковано

Та навіть якщо орендар зариблює став, то в нього повинні бути документи, які засвідчують коли, скільки і якого віку і виду рибу він запустив, і з цими документами і гордо піднятою бородою він би цілком законно збирав-би бабло. Кому небуть коли небуть пред'являли такі документи??? Вооо. А якщо документів немає, то і зарибнення не було.

І не треба забувати, що є аборигенні види риб, які заборонити виловлювати ніхто не має права, а це і карась і карп і щука і окунь і лин і тд. І навіть якщо орендар теж запускав таку рибу, то по документах буде ясно де його, а де НАША. І НАШУ вибирати і продавати він не має права. Наприклад: 1 серпня запустив 1т піврічного карпа грам по 100 штука. Через 3 роки забрав 5т кілограмового, свого. А той кабан, на 5 кіло, то НАШ. І той шо півкіля тоже наш. Він його повинен випускати, бо прапрапрапрапрадід того карпа ше у 1945 німцю на гачок насрав, а орендодавця в ті часи і в проекті не було навіть. А вони думають, як взяли в оренду, то то їхнє.... Нєєє. І поки будемо як лохі, платити, то і доти будуть нас дурити.

Опубліковано

Ну йолкі-палкі ну шо ніхто не пише (де? скількі і на шо?)

Сьогодні проїзжав через прилуцьке, там сидів дідок,УХ ЩЕ ТОЙ! в сачку два карася(хороших грам по 300) ну але за пів дня то я рахую (( бо різних закідушок і вудок до єбені-матері ну дуже багато, но я так поняв що він просто "балдєв"(коньяк проглядовувався біля нього) дай Бог йому здоров"я.

В деда БАРХАТНИЙ СЕЗОН!!!

Опубліковано

Ну йолкі-палкі ну шо ніхто не пише (де? скількі і на шо?)

Сьогодні проїзжав через прилуцьке, там сидів дідок,УХ ЩЕ ТОЙ! в сачку два карася(хороших грам по 300) ну але за пів дня то я рахую (( бо різних закідушок і вудок до єбені-матері ну дуже багато, но я так поняв що він просто "балдєв"(коньяк проглядовувався біля нього) дай Бог йому здоров"я.

В деда БАРХАТНИЙ СЕЗОН!!!

Ах))) да-да-да,бо він вже так кайфував,як якийсь "Дірєктор пляжа")))))))))))))

Та навіть якщо орендар зариблює став, то в нього повинні бути документи, які засвідчують коли, скільки і якого віку і виду рибу він запустив, і з цими документами і гордо піднятою бородою він би цілком законно збирав-би бабло. Кому небуть коли небуть пред'являли такі документи??? Вооо. А якщо документів немає, то і зарибнення не було.

І не треба забувати, що є аборигенні види риб, які заборонити виловлювати ніхто не має права, а це і карась і карп і щука і окунь і лин і тд. І навіть якщо орендар теж запускав таку рибу, то по документах буде ясно де його, а де НАША. І НАШУ вибирати і продавати він не має права. Наприклад: 1 серпня запустив 1т піврічного карпа грам по 100 штука. Через 3 роки забрав 5т кілограмового, свого. А той кабан, на 5 кіло, то НАШ. І той шо півкіля тоже наш. Він його повинен випускати, бо прапрапрапрапрадід того карпа ше у 1945 німцю на гачок насрав, а орендодавця в ті часи і в проекті не було навіть. А вони думають, як взяли в оренду, то то їхнє.... Нєєє. І поки будемо як лохі, платити, то і доти будуть нас дурити.

Ти хоть знаєш на скіль ти правий))))))))))))))))))))))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хтось розкаже де ловив і які успіхи?

Ніде не був,да і взагалі всі мало куди їздять і кажуть що глухо. Але я так хочу на карася що напевно на вихідних кудись подамся, але кажуть з 1числа похолодання (( Ну побачим може хтось щось підскаже.

Опубліковано

І куди поїхати на карася? Про Ставище ніхто не знає як там ситуація?

знайомий вчора їздив в Гараджу . зловив біля 20 карасиків

• 10 місяців потому...
Опубліковано

їздив з legolas_soi в Мирне, з 06:00 до 09:00 зловили по 1 карасю, а вже потім до 11 зловили ще по 8-9 в середньому на лодонь. Але там власник як помідор, пропоную купити йому презент якийсь (у вигляді пива) щоб спокійно рибалити.

Опубліковано

Були в Чарукові на вихідних - Глухо взагалі.

Переїхали в Мирне, то власник(чи орендар) дуже наполегливо просив щоб більше не приїздили.

Опубліковано

Всім привіт!!. Ось я їздив по роботі в гараджу, був біля ставка що напроти лагеря де безплатно пенсіонери бичків інколи ловлять,кажуть і карасік інколи попадається, але то таке, бо потім поїхав далі а там такі гарнющі водойми, одна а потім ще одна,походив побачив як пару карпіків викинулося.Замітив гарні будиночки над водою може там орендарі знаходяться, але нажаль нікого з людей не бачив щоб розпитати"Шо по чьом" на другому березі замітив гарні бесітки, там що відпочивати можна? Так ось хто вкурсі що там за водойми і чи дають ловити?

Опубліковано

Хтось розкаже де ловив і які успіхи?

Ніде не був,да і взагалі всі мало куди їздять і кажуть що глухо. Але я так хочу на карася що напевно на вихідних кудись подамся, але кажуть з 1числа похолодання (( Ну побачим може хтось щось підскаже.

я на карася полюбляю їхати у Вільхівку, на берег зі сторони самого села, там є гарні місця, такі собі "вікна" в камиші, беру махову вудку ну і деколи ставлю ще пружину, поряд з "вікном".

Приманка: рідке тісто аля манка, ну і мастирка на пружину.

Був тиждень тому: майже 4кг карася. карась хороший там, зважив пару штук більших 180, 200 150.

Ціна : 40грн.

П.С. будуть бажаючі можна поїхати буде якось, маю самохода або можу впасти комусь на хвіст :) близько 40км в одну сторону.

Опубліковано

Тесть в неділю в Прилуцьку на тому шо ближче до жд дороги на убійцу наживка пластилін та кук зловив 7кг карасів було 40 шт. Сидів біля високих дерев.

Опубліковано

Всім привіт! Маю кілька днів відпустки, можу в будень поганяти рибів. Порадьте, куди б то закотитися. Маю пепелаца. Дякую за інфу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...