Перейти до змісту

Новий веломагазин в Луцьку СІТІ БАЙК.

Andruha_gpz28

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я просто залишу це тут.

"Чим більше зусиль має докласти клієнт, щоб його обслужили, тим нижчі шанси на його лояльність" © Джеффрі Хенінг

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну я, звичайно, розумію, що у них кожен день купують вели по декілька тисяч дол.... тому клієнтами можна і знехтувати))), але ще надіюсь)

І смайлики це не для краси!!! Те, що мені не приділили достатньо уваги - не є для мене особистою трагедією. Факт констатую) Але бачу, що своїм зауваженням я когось ображаю! Вибачте мене, за моє нахабство))))

Опубліковано

Ну я, звичайно, розумію, що у них кожен день купують вели по декілька тисяч дол.... тому клієнтами можна і знехтувати))), але ще надіюсь)

І смайлики це не для краси!!! Те, що мені не приділили достатньо уваги - не є для мене особистою трагедією. Факт констатую) Але бачу, що своїм зауваженням я когось ображаю! Вибачте мене, за моє нахабство))))

Извиняюсь. Мне и в правду в последнее время не до иронии и шуток. Смайлы не заметила. У нас, если совсем откровенно, на Московской есть определенные проблемы, связанные с "человеческим фактором", но вы же упоминаете просто Велозону, а значит и ко мне относится. Потому и реакция. Вы бы описали в подробности, что, кому говорили, кто записывал. Надо же разбираться. Но только не тут. Не в этой теме, пожалуйста.

Опубліковано

Шановні велолюбителі, велике прохання до вас. Створіть собі нову тему про магазин велозона і обговорюєте там проблеми обслуговування клієнтів в данному магазині. А то це вже просто почався срач в чужій темі не по темі. Дякую.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я особисто користуюсь послугами Сітібайку, і мої кенти з добрий десяток теж обслуговуються саме там. Плюс те, що різні велосипели можуть настроїти, а не як більшість гавно вело точок коли заїзджаєш на них на свому байку то половина пофоткатись біля нього продавців стає, бо торгують одним лайном і нічого путьового запропонувати не можуть і в очі не бачили такого товару(я кажу про банальні розхідники, педалі , покришки, камери, рульові і тд.)

Опубліковано

Я особисто користуюсь послугами Сітібайку, і мої кенти з добрий десяток теж обслуговуються саме там. Плюс те, що різні велосипели можуть настроїти, а не як більшість гавно вело точок коли заїзджаєш на них на свому байку то половина пофоткатись біля нього продавців стає, бо торгують одним лайном і нічого путьового запропонувати не можуть і в очі не бачили такого товару(я кажу про банальні розхідники, педалі , покришки, камери, рульові і тд.)

а ну-ка дайте фотку крутого байка, проти якого всі велоточки гамном стають. чи може ви не по тих точках їздите?

Опубліковано
а ну-ка дайте фотку крутого байка, проти якого всі велоточки гамном стають.

Тільки "Україна", тільки хардкор!

Опубліковано

а ну-ка дайте фотку крутого байка, проти якого всі велоточки гамном стають. чи може ви не по тих точках їздите?

Я не мав на увазі що всі велоточки гамном стають - тут напевно базарні ашано точки можна розглядати яких ц нас навалом. Но реально крім Сітібайка і Велозони в Луцьку нічого нема толкового де купити. Приходиться все з нету брати. А вел в мене не те щоб крутий но жодної завчастини що на ньому, окрім гуми і підсиділа який взяв у Ярика, на Луцьких теренах не купиш. та й гуму важко знайти.

FkmVnzzNVfM.jpg

Опубліковано

ХА! срач назріває.

ІМХО. Якщо хоч називати всі точки де ремонтують вели гамном - навчись все ремонтувати сам (на даний момент сам займаюсь цим)

Опубліковано

ХА! срач назріває.

ІМХО. Якщо хоч називати всі точки де ремонтують вели гамном - навчись все ремонтувати сам (на даний момент сам займаюсь цим)

Я сам все і ремонтую. Но поміняти наприклад масло у аморті -вилці з настройками повітря-високо низько скоросної компресії - відскоку-блокування-флудгейта і тд - це не так просто як здається. Прокачати гальма? - купляти набори для прокачки - простіше паро рублів кинути і щоб це зробив той хто шарить. Порівняти колеса?

Якщо для вас ремонт це перекидку поставити чи винос прикрутити - то ремонтуйте самі. А залізти кривими руками в аморт чи вилку і не зібрати назад - це не для мене.

Кожна людина має робити те що добре вміє - а те що важко або погано робить - довірити професіоналам. Тут вже виступає совєтскій підхід - не вмієш не мужик. Ну реально якщо розібратись людина не може вміти робити все ну крім Лукашенка бацька.

Опубліковано

Нічого каляска за пивом їздити ;) А це в тебе рейсфейс турбін?

Дякую. Дійсно за пивом і раз в рік в Карпати. Шатуни Рейс Фейс Атлас. Турбіни по моєму для крос кантрі і довжини 165мм там нема.

Опубліковано
ХА! срач назріває. ІМХО. Якщо хоч називати всі точки де ремонтують вели гамном - навчись все ремонтувати сам (на даний момент сам займаюсь цим)
Якщо для вас ремонт це перекидку поставити чи винос прикрутити - то ремонтуйте самі.

та я і сам практично не ремонтую нічого (мені простіше пару грн закинути спеціально обученій людині) просто сказав, якщо когось не влаштовують сервіси, що в нас в Луцьку то треба вчитись ремонтувати самому (ІМХО). до когось особосто я претензій не маю і ні на що не вказую. Сам зараз вчусь все ремонтувати власними силами (благо мануалів в інтрнеті та відео, як це робити, на ютубі "як гною").

головне бажання і більш мені прямі руки )

Опубліковано

Но реально крім Сітібайка і Велозони в Луцьку нічого нема толкового де купити.

А хіба то мало для нашого мегаполісу?

Опубліковано

Но реально крім Сітібайка і Велозони в Луцьку нічого нема толкового де купити.

А хіба то мало для нашого мегаполісу?

Цілком достатньо.

• 9 місяців потому...
  • 1 рік потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

класний магазин.

заїзджала до них своїм великом літом.

вислухали всі мої дурнуваті питання від людини, яка вперше нормальний вел в руки взяла. пояснили все що тільки можна. обдивилися вела. відрегулювали, змазали, підкрутили.

взяли якихось символічних 50грн.

на літо хочу трошки велика обновити. звертатимуся до них.

Опубліковано
10 часов назад, Vitaliy L сказал:

Скористався акційною пропозицією і залишився дуже вдоволеним. Респект!

А що за акція?

• 1 місяць потому...
  • 9 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...