Перейти до змісту

Нахріна взагалі той мінет?

Political

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А какое дело ТС до этого миньета? Если б я попал в такую ситуацию, ну я б точно не спрашивал бы у той девушки что да как и откуда она узнала про это и как она это делала и др. вопросы. Само собой, напрашивается мысль, что ТС, когда это увидел, может и сам захотел, поэтому подошел и завел разговор про это, иначе не вижу причин.

З.Ы. первый пост очень похож на пересказанный эротический отрывок из книжки или из интернета. А если это на самом деле, то лучше закройте тему, если та девушка или ее родители прочитают эту тему, будет неприятно, и ТС, и той семье.

З.Ы. минет это чертовски приятно ))))))

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Скільки треба заплатити щоб мене взяли в модератори борди? Досить дивний форум, як пости видаляти, то махом як і не було, а як оставляти теми для тролінгу, який починає переходити в безглузді ляпи, то без проблем :)

Опубліковано

Перефразуючи доктора Бикова, ТС, купи себе мозги, или книгу по сексуальным отношениям. Лучше книгу! Боюсь мозг твой организм отторгнет!

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 13:32, Alexandrex сказав:

Мінєт від дружини чи дівчини яку любиш інша справа

А коли старший дядько пхає неповнолітній дівчині ніби за це їй допомагає чимось....

це вже вибачте занадто

Побачимо, що ти скажеш, коли станеш старшим дядьком. Чи може ти тьотка?

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 16:43, charlie сказав:

Скільки треба заплатити щоб мене взяли в модератори борди? Досить дивний форум, як пости видаляти, то махом як і не було, а як оставляти теми для тролінгу, який починає переходити в безглузді ляпи, то без проблем :)

я знаю, що це буде доволі жорсткий жарт, але скажу:

читай пост 1...

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 16:43, charlie сказав:

Був би ти кобітою.... Всьо би рішилось простіше )))

Опубліковано
  Цитата

я знаю, що це буде доволі жорсткий жарт, але скажу: читай пост 1...

та трохи прочитав, тут дві речі: або чувак тупо на приколі або не знаю в якому світі він живе.

Цитата
Хм, а сколько чтоб в президенты?

президента має народ обирати :D Хоча ...

Цитата
Був би ти кобітою.... Всьо би рішилось простіше )))

ага, певно як в пості #1, хоча адміністрації цього певно було б замало.

Ех не буду перетворюватись на всіх інших в цьому топіку, всім дякую за увагу, приємного вам тролінгу.

Опубліковано

Все таки треба дати відповідь - нахіра той мінет????

це страшенно приємно обом...І як взагалі без нього? А оральні ласки - це неодмінна запорука приємного і задоволеного сексу!!!

Опубліковано

А топікстартер вже десь дівся, мабуть засцяв, що і його вирахують. А може вже вирахували і дали в глаз

Опубліковано
  Цитата

Цитата Був би ти кобітою.... Всьо би рішилось простіше ))) ага, певно як в пості #1, хоча адміністрації цього певно було б замало.

Нє-нє, ви шо???!!!! Казали на борді і не дають і не беруть

Опубліковано

Дивно природа зробила, в 17 років в дівчини вже є фігура, але зовсім відсутні мозги. Причому за моїми спостереженнями вони з'являються далі за 20 років. Звичайно, що хтось скористається таким секс-комплектом, якщо батьки втратять з певних причин контроль над вихованням. Ранній статевий досвід не несе в собі нічого доброго, як для дівчини так і для хлопця, бо вони просто втрачають здатність закохуватись, любити. Все зводиться до траху, почуття відсутні, в стосунках постійна пустота і бажання нових партнерів. Обоє ламають своє майбутнє: дівчина-шалава одружиться хіба з якимось лохом і все життя буде це собі усвідомлювати, час від часу ставлячи роги своїй половині під час п'янок-гулянок, а той їй. З хлопцями, які любили по блядях проїхатись, також не все позитивно. В більшості випадків одруження для таких персонажів не є перепоною для нових статевих стосунків. На виході маємо розлучення, затравлені діти з поламаним дитинством. І пам'ятайте, що в особливо затятих трахунів в шлюбі народжуються дочки, а що ви їм зможете розказати?:)

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 17:09, romaxa11 сказав:

Дивно природа зробила, в 17 років в дівчини вже є фігура, але зовсім відсутні мозги. Причому за моїми спостереженнями вони з'являються далі за 20 років. Звичайно, що хтось скористається таким секс-комплектом, якщо батьки втратять з певних причин контроль над вихованням. Ранній статевий досвід не несе в собі нічого доброго, як для дівчини так і для хлопця, бо вони просто втрачають здатність закохуватись, любити. Все зводиться до траху, почуття відсутні, в стосунках постійна пустота і бажання нових партнерів. Обоє ламають своє майбутнє: дівчина-шалава одружиться хіба з якимось лохом і все життя буде це собі усвідомлювати, час від часу ставлячи роги своїй половині під час п'янок-гулянок, а той їй. З хлопцями, які любили по блядях проїхатись, також не все позитивно. В більшості випадків одруження для таких персонажів не є перепоною для нових статевих стосунків. На виході маємо розлучення, затравлені діти з поламаним дитинством. І пам'ятайте, що в особливо затятих трахунів в шлюбі народжуються дочки, а що ви їм зможете розказати? :)

Вибачте, що за маячня...якщо немає в 17 не буде і в 30))) Як в 17 років може бути потреба в нових знайомствах і чому одразу "шалава"... Звідки такі штампи???? Ніхто не знає їх ситуації...От одне не розумію, ЧОМУ МИ ТАК ЛЮБИМО СТАВИТИ ЯРЛИКИ!!! Зробила мінет точно шалава, не зробила - закомплексована монашка!!! Хлопці зверніть увагу трішки на себе. По-моєму у вас комплексів не менше... А може у них кохання (принаймні зараз вони це відчувають) і по справжньому щасливі... Для них це задоволення - от і не спішіть зі своєю критикою... Хто=хто не заслуговує поваги, це людина, яка за цим підглядає і просвітлює у цьому половину Луцька

Опубліковано

Я просто перший пост читав, а в ньому в 17 років дівчинка робить міньєт - це нормальна така собі путьовка в жізнь. Є й сильніші види задоволень, колись наркоман розповідав якого рівня кайф він отримує, коли адекватну дозу заганяє, хай всі міньєти Волині почекають.

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 17:09, romaxa11 сказав:

Дивно природа зробила, в 17 років в дівчини вже є фігура, але зовсім відсутні мозги. Причому за моїми спостереженнями вони з'являються далі за 20 років. Звичайно, що хтось скористається таким секс-комплектом, якщо батьки втратять з певних причин контроль над вихованням. Ранній статевий досвід не несе в собі нічого доброго, як для дівчини так і для хлопця, бо вони просто втрачають здатність закохуватись, любити. Все зводиться до траху, почуття відсутні, в стосунках постійна пустота і бажання нових партнерів. Обоє ламають своє майбутнє: дівчина-шалава одружиться хіба з якимось лохом і все життя буде це собі усвідомлювати, час від часу ставлячи роги своїй половині під час п'янок-гулянок, а той їй. З хлопцями, які любили по блядях проїхатись, також не все позитивно. В більшості випадків одруження для таких персонажів не є перепоною для нових статевих стосунків. На виході маємо розлучення, затравлені діти з поламаним дитинством. І пам'ятайте, що в особливо затятих трахунів в шлюбі народжуються дочки, а що ви їм зможете розказати? :)

та причому тут секс ? головне вiдношення до партнера, навiть до незнайомого партнера можна вiдноситись з нiжнiстю, й об дружину(чоловiка) в шлюбi витирати ноги. Людина або гамно, або не гамно, або гамно в певному станi (опьянiння й т.п)

ЗЫ апогеем ( блiн слово ж яке двозначне :) ) даноi теми стане приход ТСа й вiшання лапши, що мол то все еправа й вiн (ТС) проводив психологiчний експеримент, бо пише якусь там роботу :) Такий собi класичний способ *задньоi* :) Або ще щось на кшталт цього

Опубліковано

Як би на борді за кількість постів за короткий термін давали бонуси, то автор цієї мильної опери отримав їх точно.))))

яка велика сила і наука цей - секс!!!

Опубліковано

ТС сказав, шо побачів як вона делає міньєт, а вполне возможно шо він (кому делали міньєт) робив їй перед міньєтом куні чи пообіцяв після...

от мене цікавить, як би називалась тема якби ТС побачів як їй делають куні? :D :D :D

Опубліковано
  В 20.08.2013 в 09:36, Political сказав:

....нах#я то все писати якшо це може прочитати кожен, навіть і дитина ще...

....Бо це якраз таки наше діло бо ми створюєм теми...

....А це все читають такі ще молоді дівчата і псують своє життя...

я навіть не знаю, що тут додати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...