Перейти до змісту

Нахріна взагалі той мінет?

Political

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ОЙ! А можно вопрос, ТС а тебе не было противно с девушкой то беседу потом проводить? Или ты её в ванную зубы чистить отправил перед этим? :_07:

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а може він хотів порадити дівчині як краще))) навчити, підрозказати, провести практичні заняття з дорослим дядею...а то йому точно щось в процесі не сподобалось)

П.С. а взагалі йому треба подарувати книжку правила етичної поведінки в гостях і не заглядати в кімнату дочки свого знайомого))

Опубліковано

Я тут провела дослідження "на досуге"... А наш ТС гуру аказуєццо :) практично в усіх сферах життя))) як то спортивне харчування і красиві хлопці, закономірності ціноутворення в нерухомості та бувших у вжитку автомобілів. А також любитель дайвінга. Ну і не забуваєм ще одну мега-тему.

Після перегляду цих постів картина стає яснішою - хронічний недо..об. \Прастітє мой французскій....\ От і доводиться шаритись по чужих будинках....

Опубліковано

По моєму він коли цю картину побачив просто перелякався. Бо ж звик таке на ноуті дивитись, а тут перший раз в реальності)

тоді в мене напрошується питання, коли він з нею потім спілкував, замість того щоб питати "нащо ти це зробила" треба було спитати "може і мені зробиш?" не кожна дівчина може похвалитися володінням техніки "глибока глотка"

За так глобально підняту тему він їй тепер має лизьнути!

Опубліковано
а може він хотів порадити дівчині як краще))) навчити, підрозказати, провести практичні заняття з дорослим дядею...а то йому точно щось в процесі не сподобалось)

П.С. а взагалі йому треба подарувати книжку правила етичної поведінки в гостях і не заглядати в кімнату дочки свого знайомого))

так і бачу картину як в багатьох офісах Луцька, прокатується волна істеричного сміху :_07: :_07:

Опубліковано

По моєму він коли цю картину побачив просто перелякався. Бо ж звик таке на ноуті дивитись, а тут перший раз в реальності)

тоді в мене напрошується питання, коли він з нею потім спілкував, замість того щоб питати "нащо ти це зробила" треба було спитати "може і мені зробиш?" не кожна дівчина може похвалитися володінням техніки "глибока глотка"

За так глобально підняту тему він їй має лизьнути!

Тут просто лизнути реально мало...там ж була "глибока глотка" :_16:

Опубліковано

Тут просто лизнути реально мало...

от так і уявив, як це каже Поночка в мультику про "Качині історії" :_07:

Опубліковано

і після слів таке довольне "Кря!".

З.І. Все я не можу працювати. і сміх стримувати теж вже не можу

Опубліковано

якби дивився на ноуті, то, по сценарію, мав би приєднатись...

Опубліковано

Поночка - це гарне прикриття, але звук кря-кря - це супер!!! Ось так кря - у мене вийшло!!!! Я супер качка))))))))))))

Опубліковано

нужно брать отгул, брать бойфренда, мужа чи якогось знайомого і гнать в центр, там де є вайфай, брать з собой ноута, заказувать в завіденіїї піво, ракі, (шо кому душа бажає) і читать вместе даний "мемуар" :_42::_16::_07:

ібо тема реально добру четверту частину а той і половину офісних робітників Луцька, перетворила в тимчасово непрацездатних)

Поночка - це гарне прикриття, але звук кря-кря - це супер!!! Ось так кря - у мене вийшло!!!! Я супер качка))))))))))))

ох ці рольові ігри ))))))))))

Опубліковано

от так і уявив, як це каже Поночка в мультику про "Качині історії"

Вдохновила тема? Вже і фантазія розгулялась...)))

Опубліковано

ТС ти де? Куди пропав? Давай в студію свіжу порцію філософії на тему

"Мені тринадцятий минало... Я бачив як сестра смоктала... Однокласники підкажіть як і мені розкрутити її на мінет? Чи можу я тепер без стуку заходити в її кімнату?"

Опубліковано

нужно брать отгул, брать бойфренда, мужа чи якогось знайомого і гнать в центр, там де є вайфай, брать з собой ноута, заказувать в завіденіїї піво, ракі, (шо кому душа бажає) і читать

так, бойфренда - нема, мужа - нема, якийсь знайомий - не завжди понятно. висновок - подругу треба брати. і в заведеніє.

але робота то є. я вже 5-ий раз перевіряю те що зробила, і ніяк до толку з роботою дійти не можу.)))

Опубліковано

"і побачив я картину " глубокая глотка" "...

цікаво...якже ТС побачив таку картину...?

тут 2 варіанта:

1.) - або він вже знав можливості дівчини..виміряв максимальне "погруженія" предмета..заранєє

2.) - або побачивши таке кино - підійшов "незаметно" і ручним способом, за допомогою лінійки це все діло виміряв..

якщо жоден варіант не підходить, то стверджувати що там було максимальне занурення не варто...

Опубліковано

"Мені тринадцятий минало... Я бачив як сестра смоктала... Однокласники підкажіть як і мені розкрутити її на мінет? Чи можу я тепер без стуку заходити в її кімнату?"

*тихенько поповзла і забилась в куточок від сміху*

поет!!!ліричні вірші про юнацькі проблеми - твоє призваніє))

Опубліковано

Мені тринадцятий минало

я йшов на другом етаже...

Я убачив як сестра смоктала

у відкриту хфіртку, на столе,

чи то шось в штанях, забуяло

Чи то мені чого було?

я Вас перефразував) ви Не проти?)))

Опубліковано

Вдохновила тема? Вже і фантазія розгулялась...)))

Ага, а це ще за 1год 10хв до кінця робочого дня.

ТС зі своєї теми виявив для себе, що цим люди ще й займаються... Та ще й в Луцьку!

Старий анекдот:

цирк, повна зала людей і після оголошення "дебютного номера" просять всіх сидіти в мовчки, без жодного звуку. Після цього вимикають світло.

Темнота виходить чоловік зі свічкою і посеред арени поченає дрочити, тут одне дівчисько не витримує і поченає дико ржати... Мужик з арени налякано - "ХТО ТУТ :_09: "

Так і тут

Опубліковано

Хто порадить що робити, теж на днях маю провідати знайомих, хоча є низка складностей: нема другого поверху, не мають ноутбуку та нема 17-річної доньки.... шо делать, може не йти?????

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...