Перейти до змісту

знову дощик, знову затопило Луцьк

Георгий

Рекомендовані повідомлення

5 годин тому, jack74 сказано:

Кому не подобається - щасливо.

Да-да-да!!!ось тут ващє не так!

Як би ось так нашальники  говорили б з роботягами,то б ті начальники самі б той мул відрами вигрібали,навпаки,вони їм брешуть,щоб вони залєпки не вникали у ситуацію,бо йому брешуть його начальство і він тримається свого місця. Тема яка, ви сьогодні повигрібайте трохи ,а там розберемося,а ті бахнуть зранку чикуню і їбашать,як би взяв би начальника за яйця і сказав йух!! я буду вигрібати,сам вигрібай,ото би він би передав своєму начальству і "може", задумалась ця б "цепочка", а так,з пустого у порожнє!В першу чергу,люди не поважають самі себе,дали те відро,скажи йому іди накуй я не буду вигрібати,95% його не вижинуть,а скоріш за все знову щось зберешуть,аби він знову вигрібав відром((але вже потім задумається,хто буде це робити,а не відразу-щасливо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 793
  • Створено
  • Остання відповідь
35 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Да-да-да!!!ось тут ващє не так!

так так. саме так. Нема йому там сенсу брехати. По-перше, там не "вчорашні", щоб наївно вірити в байки, по-друге, там такі "кваліфіковані" посади, що на їх місце валом "спеціалістів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, vaz75 сказано:

Бляя! "Чого бідні, бо дурні. Чого дурні, бо бідні."

незнаю які вони там по статках і розумовому рівню, але раз вартість їх часу дозвроляє витрачати декілька днів на черпання болота, то ЗП явно невисока :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 28.08.2016 at 15:13, keepo сказал:

яка ЗП, така і робота

в якості оффтопу

поясніть, чому коли сантехнік чи жековець х@йово виконуэ свою роботу, кажуть про малу зп, а коли лікар чи витель, то всі починають кричати про зраду, хапуг, і що вони повинні @башити, бо вони зп отримують, і х@р їм, а не подяка, бо вони зп отримують. а сантехніку чи електрику в той же час сунуть 20ку чи 50ку, хоч він і прийшов по ордеру з жеку і отримав за цей виклик зп.

і жаліють їх, мол викопали яму в дворі і засипають її місяць, але то нічого, вони ж втомлюються і яка зп, така і робота.

хоа отримують вони однаково.

реально совок і ще та залежність.

Сразу после того, как цена бутылки водки подскочила с четырёх рублей до десяти, приезжает Михаил Сергеевич на один из московских заводов с визитом. Заходит в цех, подходит к рабочему. Тот на токарном станке точит деталь.
- Вот, товарищ рабочий, Партия и Правительство подняли цены на ликёро-водочные изделия на 250%. Пьёте? -
- (Токарь, не отрываясь от детали) Пьём, Михаил Сергеевич. -
-А если поднимем цену бутылки водки до ста рублей, будете пить? -
- (не отрываясь от детали) Будем, Михаил Сергеевич. -
- А если до тысячи? -
Рабочий, наконец, поворачивается к Горбачёву.
- Видите, Михаил Сергеевич, я деталь точу? -
- Да. -
- Так вот, она как стоила бутылку водки, так и будет стоить.

але забувають, що зп в бюджетників ніх@ра не піднялася.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Saddy сказано:

поясніть, чому коли сантехнік чи жековець х@йово виконуэ свою роботу, кажуть про малу зп, а коли лікар чи витель, то всі починають кричати про зраду, хапуг, і що вони повинні @башити, бо вони зп отримують, і х@р їм, а не подяка, бо вони зп отримують. а сантехніку чи електрику в той же час сунуть 20ку чи 50ку, хоч він і прийшов по ордеру з жеку і отримав за цей виклик зп.

хто лікар в родині?

я знаю доволі багато лікарів, ніхто не бідує, причому отримують офіційно доволі малу ЗП.

А колгоспно-радянський жеківський працівник і буде робити через коліно - у нього ЗП низька і від якості праці нічого не залежить. І фраза "яка ЗП, така і робота" означає тільки те, що тих товаришів можна було і ложками заставити те багно черпати - їх праця вартує копійки, оскільки малопродуктивна.

І якби ви трохи відірвались від совка, то знали, що сантехніки не тільки з жеку ходять і ЗП мають від виробітку, тому намагаюця зробити швидко і якісно (щоб потім не переробляти за власний рахунок). А є ще такі лікарі, як стоматологи - у них прейскурант фіксований на роботу ;) і матеріальна відповідальність за ту ж роботу. І ніхто їм нічого не "дякує".

А всім іншим лікарям я б порадив вивісити офіційний прейскурант і давати нормальні чеки, а не в кишеню собі кидати "продяки". Теж мені бідових знайшли. Якщо сантехнік погано робить - його посилають в далеку і еротичну подорож, якщо лікар погано робить - в Гараджі виростає ще один хрестик, так що не путайте палець і діторобний орган.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, keepo сказано:

Якщо сантехнік погано робить - його посилають в далеку і еротичну подорож, якщо лікар погано робить - в Гараджі виростає ще один хрестик, так що не путайте палець і діторобний орган.

і ще одне,

сантехніків в нас також з бюджету фінансують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

сантехніків в нас також з бюджету фінансують?

тобі можуть сказати, що "так", оскільки в структурі ЖКК чорт ногу зломить поки знайде що і куди йде з оплати від народу, а що дотуєця державою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, keepo сказал:

Якщо сантехнік погано робить - його посилають в далеку і еротичну подорож, якщо лікар погано робить - в Гараджі виростає ще один хрестик, так що не путайте палець і діторобний орган.

ось суть - зп має бути пропорційна відповідальності та наслідків.

лікарі в родині є.

не уподоблюйтесь мєдвєдєву в плані зп та способів заробітку бюджетників.

більше оффтопити не буду. 

якщо щось цікавить - в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Saddy сказал:

ось суть - зп має бути пропорційна відповідальності та наслідків.

лікарі в родині є.

не уподоблюйтесь мєдвєдєву в плані зп та способів заробітку бюджетників.

більше оффтопити не буду. 

якщо щось цікавить - в ПП

Про яку відповідальність мова? Хтось, хоча б один випадок мені назве, коли медика визнали винним у діяльності/бездіяльності яка призвела до плачевних наслідків? Да жодного випадку не відомо. Проте знаю не один і не два випадки коли реально людину угробили.
(щоб не звинуваили в упередженості : Мама медик на пенсії по вислузі років, дві сестри медики, одна із них в США із американським дипломом,  і ці випадки не від них і не з їхньої практики)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

*під веселу рекламну музику*

Погодою оголошено день відкритих дверей у відділенні травматології!

Запускаємо івент "доберись до роботи і нічого собі не зламай по дорозі"

Підписуйся за тегами #серединкапройдіть #піднімітьсявище #назупинцівиходять #вільнихмашиннемає

p.s. Зізнавайтесь, хто загадав бажання залити каток? Воно ж збулось. Буквально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Ko3bMa сказал:

Запускаємо івент "доберись до роботи і нічого собі не зламай по дорозі"

Від Київської до набережної пішки - 35 хвилин))) а стан, що в спорт залі побував :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Гроші оприходувані, а "віз і понині там", бнять

20170521_151422.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із циклу: вгадай вулицю по калюжищу:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yura-patriot і вже й Романюка не покритикуєш, правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, yura-patriot сказал:

IMG_1848.JPG

Конякіна 25?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, vaz75 сказано:

@yura-patriot і вже й Романюка не покритикуєш, правда?

:blink: не поняв, я ж вродь не критикан.

2 годин тому, AnimaNoir сказано:

Конякіна 25?)

Неа)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Грушевського біля дому  почистив решітки від сміття - тепер не топить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчорашній дощ показав як втопили 8 млн грн минулі і теперішні керманичі з міської ради, вул. Л.Українки (фото з фейсбук)

14861_LfUbfB76NN1C_w_687.jpg

14861_CNcWVAUl7NIB_w_687.jpg

14861_856oEGDJVNzi_w_687.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

що це таке за вікном ? O_o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@charlie  якщо коротко, то @#$%@#%№"% - якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дощ, дощем, наземні рекламні щити літали як папір 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Щось надто часто такі рясні дощики в Луцьку цьогоріч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...