Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні на фідерок посидів в районі с. Малево, зранку о сьомій почав на поплавочок як завжди,але верховодка заіпала, не дає нікому того мотиля/опариша,за півтори години я дістав фідерну( добре,що є чим кормушку набивати,завжди на рибу вожу якийсь самий дешевий корм для фідера,навсяк) ну карочь, стало трішки веселіше як почав на серединку кидати,верховодка  майже не попадалася, пішла плотвичка і густерка, також маленькі, але на перший разок сайдьот. Пару непоганих густерок зійшло і дуже багато нереалізованих покльовок, певно я тормозив(або рано, або пізно підсікав) мож гачки не такі фіг його зна,давно на фідер не ловив, да і бере вона якось слабовато, тяжкувато оприділится та настроїтися щоб почати човпти на фідер)) але відпочив я кльово да і 25 штучок було у відрі більш-менш нормальних, погода суперова посидів до 16години.

IMG_1538.JPG

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ура , відкрив сезон по фідеру, пішов на стир на дві годинки.

подадувала ріка букетом риб)

спочатку була верховодка, потім пішла густера, один підлящик, пара плотвічок, і голавлік.

все не бульше лодоні.

на рибалці жодна риба не постраждала) росте далі.

IMG_20170410_191322.jpg

IMG_20170410_180132.jpg

IMG_20170410_183959.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано

З суботи на неділю рибачив на Рованцях, на двох впіймали приблизно 2 кг рибки (густірка, верховодка, плотвиця). Закорм відро вареної пшениці з ароматизатором. Прикормка Трапер динамік. Наживка опариш із підсадкою черв`ячка або пінопласту. Кльову з вечора не було зовсім, рибка прокинулась в годині восьмій і клювала до початку зливи. Трофейні екземпляри не попадались =)

Опубліковано
7 хвилин тому, Slavco сказано:

Ганьба ставковим карасям! :)

Ееее!!! карасюки фореве)) а я ще у цьому році на карасика ніде і не був :( не знаю куди їхати, в Радянському ніколи не був і як туди добратися поняття немаю.

Опубліковано

Та їхати в Радянське - елементарно: порядка 25 км, 5 з них по бруківці убитій-ямовитій, треба бути готовим. Ідемо на Дубно, повертаємо на Острожець, в Острожці в центрі направо, виїжджаємо на бруківку і клацаєм зубами до самого става,шукати його не треба, він буде ліворуч від "траси".

Отак

Опубліковано

Куди вже брати 30-грамову плотичку та густерку? Було б навіть соромно фотографувати...

Опубліковано
1 година тому, Lubart сказано:

Куди вже брати 30-грамову плотичку та густерку? Було б навіть соромно фотографувати...

Їздимо троє,я, брат і батько,десь по 15-20 штучок ловить кожен,серед них у кожного десь приблизно по п'ять ну як коли мож і більше,але не багато маленьких ,у мене батя старший чоловік на пенсії,обожнює вдома ввечері похрумстіти зажареною маленькою рибкою,я завжди в нього питаю,чи буде забирати і їсти,і мені про сором навіть немає що думати,ловлю на поплавочок,або на один фідер,щей кормлю відрами і ловиться не завжди,50/50 і я ще буду шкодувати батькові 15-20 рибинок які млять місцеві за день виловлюють сітками стільки, що я може за рік,два,три аби зловив,перестаньте.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Порадьте новенькому, куди можна на Стир сходити в межах 20 км, щоб течія по слабіша була та річка по ширше. Якщо покажете на карті буду дуже вдячний.

П.С. На "залів" не хочу.

Опубліковано
51 хвилин тому, duke1975 сказано:

Порадьте новенькому, куди можна на Стир сходити в межах 20 км, щоб течія по слабіша була та річка по ширше. Якщо покажете на карті буду дуже вдячний.

П.С. На "залів" не хочу.

в межах 20 км течія більш-менш однакова і місць типу Луцької заплави немає (Чебені не варіант...)

Опубліковано
25 минут назад, veter сказал:

в межах 20 км течія більш-менш однакова і місць типу Луцької заплави немає (Чебені не варіант...)

а тут на Конопельці як?

Опубліковано
Щойно, duke1975 сказано:

ну... так, але від нашої великої ріки.

останній раз там був років 4 тому, бачив верховодку, плотву, щуку і окуня, сітки

Опубліковано

На яку снасть плануєте ловити?. ( А, тю тема ж про фідер :) ). Тоді кормушка 40-60 грам і на течії можна комфортно ловити. Район Боратина, Милуш, Маяків. Місць багато

Опубліковано

@duke1975 на течії з кормушками 40-80 грамів просто суперово можна ловити. Дарма не впираєтесь у течію, там чимало трофеїв попадає. В мене, наприклад: Лящ 2,5; Мирон 3,2; Плотва близько 0,5; Головень 2,2; Язь 1,2 кг, сазана не втримав, який мені ледве батога не зламав, сомики, карасі, йоржі, червонопірка, верхівка і ще багато інших риб. Краса одним словом =)

Опубліковано
22 минуты назад, veter сказал:

@duke1975 на течії з кормушками 40-80 грамів просто суперово можна ловити. Дарма не впираєтесь у течію, там чимало трофеїв попадає. В мене, наприклад: Лящ 2,5; Мирон 3,2; Плотва близько 0,5; Головень 2,2; Язь 1,2 кг, сазана не втримав, який мені ледве батога не зламав, сомики, карасі, йоржі, червонопірка, верхівка і ще багато інших риб. Краса одним словом =)

та я ш тне проти течії, це ж річка, просто не хочеться щоб 100 гр. кормухі зносило, так яке місце порадете?

Опубліковано
5 хвилин тому, duke1975 сказано:

та я ш тне проти течії, це ж річка, просто не хочеться щоб 100 гр. кормухі зносило, так яке місце порадете?

Виберіть місце із обраточкою, або в карманчику, таких вистачає і зносити нічого не буде. На прямих ділянках із стрімчаком моститись не варто =) Від Малева до Липлян містечок уйма. А взагалі я люблю ловити в межах міста, бо часу на роз'їзди не вистачає

Опубліковано
1 час назад, Slavco сказал:

Останнього разу був тут (здаю точку :) ). За 2 год 7 плотиць і густер, ще 4 втопив по малолєтству. ;)

Дуже дякую, якщо в Коршів на ніч не поїду, то в неділю туди скочу.

Опубліковано
8 годин тому, yura-patriot сказано:

А я вчора втримав, правда не на фідер, а на донку, горох, 4,5 кг ))  Стирь то всьо!

Адреналінчику підкинів під коліна :ok::D:smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...