Перейти до змісту

Допоможіть віднайти крадіїв.

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне сталась халепа, хтось "обчистив" гаража. Вчора в обід віддав машину і пішов до дому, сьогодні об 11 прийшов- замка ніц нема( замість нього затягнутий хомут) замка як і не було. Сторожа як завше нічого не бачили- не чули. Гараж в районі авторинку.

Вкрали : велосипед(( товариша) є підозра, що їхали в сторону Ліпін-Теремно)), електросварка, 2 латри, елктроінструмент- шуруповерт einhell(жовтого кольору, з однією батарейкою без зарядного), електродрель DWT зеленого кольору, таку ж болгарку, паяльник. Рюкзак чорний Nike( в ньому платіжка ПБ, ELM 327, ліхтарик Bailong, коробка з під ліхтаря Maglite з скальпелями стеками пінцетами, односторонній брелок до сигналізації Sherif.). коробку з кусачками, страйпером, пасатижами, викрутками, мультиметром. Набір інструмента( зелена коробка, набір з великої та малої тріщьоткі, та головок)

RaDWK.jpg

HTNd3.jpg

8s5ZB.jpg

Коробка з реманентом- такого типу

PatH.jpg

ylDGH.jpg

zLb5.jpg

DIsu.jpg

TCzyr.jpg

ikJuM.jpg

Опубліковано

Правильно... Вони не хочуть займатись, бо в кожного по кілька сотень кримінальних проваджень на розслідуванні.... Навіщо їм ще одне? Це ж і по ньому треба їбаш працювати, проводити слідчі дії...................... Так що пиши заяву, не встидайся..... Ну, і так як кажуть шукай. Байк не голка, думаю скоро вспливе. Я допоможу чим зможу...

Опубліковано

а як щодо розклейки фото велосипеда та ін. по місту? тим більше студентів зараз багато, чи навіть сам проїдься по місту...

Опубліковано

Треба бути повним ідіотом, щоб збувати такі речі через оголошення, а от на базар понести можуть, не зволікайте, пройдіться по обох ринках, для початку почніть з того, що найближче...

Опубліковано

а як щодо розклейки фото велосипеда та ін. по місту?

я так зрозумів, що велосипед - це найдешевше, що там було. Хоча для орієнтиру - саме помітне.
Опубліковано

а як щодо розклейки фото велосипеда та ін. по місту?

я так зрозумів, що велосипед - це найдешевше, що там було. Хоча для орієнтиру - саме помітне.

угу

Опубліковано

я не думаю що вони завтра понесуть щось на базар, не придурки вониж останны , сьогодны вкрасти завтра рподавати. я думаю якщо ы зявится на продажі то це зерез пару днів мінімум.

п.с треба добре контролити старий ринок, там таке діло скуповлюють

Опубліковано

Який сенс здійснювати самостійні пошуки якщо не буде заяви у міліції?

Тому заяву обов"язково. Якщо не хочуть приймати - надіслати поштою.

Далі спробувати прикинутися наївним дядьком, який шукає "електродрель DWT зеленого кольору, таку ж болгарку," бо мав таку, вона була класна, але впала, побилася.....

Купуєте її зі свідком і далі розкручуєте продавця разом з міліцією.

Удачі.

Опубліковано

Якщо не хочуть приймати - надіслати поштою.

Невмотивована відмова у прийнятті заяви - і можна влаштувати величезний скандал. Прийняти приймуть, можуть лише відговорювати її подавати :)

Опубліковано

Якщо не хочуть приймати - надіслати поштою.

Невмотивована відмова у прийнятті заяви - і можна влаштувати величезний скандал. Прийняти приймуть, можуть лише відговорювати її подавати :)

Та приймають, то вони без проблем, але ефективність нашої міліції знають всі. Заява пишеться однозначно...

Опубліковано

Та приймають, то вони без проблем, але ефективність нашої міліції знають всі

в мого товариша колись вкрали рюкзак з цифровим фотоапаратом (звичайна мильничка не дуже дорога), написав заяву, вказав серійний номер, через 2 місяці знайшли. йому коли з міліції подзвонили, він спочатку подумав, що це жартує хтось...

так що, не все так сумно у наших органів

Опубліковано

электроинструмент стоит поискать у "барахольщиков" на старом рынке. месяца два назад знакомый "нашёл" там дрель DeWalt , которую у него украли со двора. чуть поднял шум – хозяин дрель вернул и рассказал, что принесли какие-то мутные ребята, отдали за копейки. разумеется, он никого не запомнил. но вещь вернул – факт. так, что не поленись, пробегись по "антикварам"

Опубліковано

электроинструмент стоит поискать у "барахольщиков" на старом рынке. месяца два назад знакомый "нашёл" там дрель DeWalt , которую у него украли со двора. чуть поднял шум – хозяин дрель вернул и рассказал, что принесли какие-то мутные ребята, отдали за копейки. разумеется, он никого не запомнил. но вещь вернул – факт. так, что не поленись, пробегись по "антикварам"

і не сам, а зі свідком (що б річ раптом безслідно не зникла) або з камерою

Опубліковано

і не сам, а зі свідком (що б річ раптом безслідно не зникла) або з камерою

і, думаю, як було вище вказано, з зареєстрованою заявою в міліції

Опубліковано

І на варшавці є декілька точок, на яких ремонтують і купують-продають б.в. електроінструмент, і пару дядьків таких мутноватих, які барижнічають всякими ретро-ЛАТР-ами, зарядними пристроями і зварювальними апаратами кастомними, так що варто і там провести екскурсію.

p.s. Розвелось же паразитів, хоч на кожен гараж по відеореєстратору став. Зловити б гадів, під"єднати до того ЛАТРа, і плавно піднімати напругу, щоб надовго запам"ятали, що не можна брати те, що їм не належить.

Опубліковано

Той, хто йшов на злочин - добре знав, що саме у вас в гаражі є куча добра, з продажу якого можна "срубить бабла".

Це було зроблено або по наводці - згадуйте кому задолжали, напакостили, недобросовісно зробили якусь роботу, в душу наплювали, на ногу велосипедом наїхали і т.п. Або хтось був у вас в гаражі протягом останнього місяця і бачив де і що лежить. Це може бути людина, яка просто заглянула привітатися і пішла собі далі. Якщо є люди, які вам винні грошей і не повертають - вони в першій групі ризику. Проблеми з грошима і психологія (я ему и так много должен - он еще и не такое стерпит) основні фактори, що штовхають до такого.

Опубліковано

Кілька років тому, ми всією сім'єю поїхали відзначати Новий рік у гості. По приїзду застали відкриті двері, розбиті вікна і недорахувались значної кількості речей (телевізор, комп, і т.д). Викликали міліцію. Блін, в будинку і так все було перевернуто, то ці товариші зробили повний безлад, плюс повимазували все червоним порошком (відбитки шукали). Проте зробивши повний опис того, що пропало і що ми помітили, вони досить швидко вийшли на злочинця і до Водохрестя повернули нам значну частину викраденого. Виявилось, що чоловік зробив аж 6 рейдів у наш будинок за новорічну річ, а прогорів на старенькій мобілці (М320) у яку вставив свою картку. Так що моя порада: пишіть заяву. Ловлять злочинців на дрібницях, яким ні ми, ні вони увагу не приділяють.

Опубліковано
Якщо є люди, які вам винні грошей і не повертають - вони в першій групі ризику. Проблеми з грошима і психологія (я ему и так много должен - он еще и не такое стерпит) основні фактори, що штовхають до такого.

Скоріше навпаки. Я би дивився в напрямку тих, кому сам винен і хто бував в гаражику і знав що там можна взяти.

З.І. Бог не фраер...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...