Перейти до змісту

Новый троллейбус. А так же автобус.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На даний момент в тролейбусному депо проходить сертифікацію нова модель 10-ти метрового тролейбуса "Богдан" Т501.

Десь через місяць після оформлення всіх документів він стане на баланс підприємства.

post-3682-1212606555.jpg

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Симпотная машинка. Очень понравились светящиеся табло спереди, сзади и сбоку. А ещё - огромное... эээ... остекленение :)

post-419-1221426336.jpg

Опубліковано

Тралік прикольний. В п'ятницю їхав ним на роботу. От тільки один недолік - двері, механізм відкриття не доведений як слід. Зупиняється на зупинці і доводиться довго чекати. Поступово починають відкриватись задні дверцята, а потім зі швидкістю кулі "вистрілюють" середні. Якщо десь необережно взятись руками, то повідбиває. А загалом, враження позитивні.

Опубліковано

Нарешті Луцьк має сучасний тролейбус. Ззовні виглядає досить навість сучасно. Сподобалося табло, велика площа заскління. Прокатаюсь при нагоді.

Опубліковано

2DeeDee

Ага, где-то так. По exif-у - в 16:37, но часы в аппарате, как оказалось, спешат на минут семь... поэтому примерно в 16:30 :)

А что, ты был за рулём сего агрегата? :)

Опубліковано

Бачив цей тралік коли він робив перший рейс(бо живу не далеко від автозаводу),вразила тихість роботи і електронне табло...на мою думку побільше б таких..в Луцьку..але на скільки це можливо..

Опубліковано

тролейбус конечно позитивный :)

в середине когда сидиш то ваще какимто маленьким и игрушечным кажеться :)

сегодня на остановке пытался визуально его сравнить по габаритам со старыми нашими траликами, но не успел моя маршрутка пришла :(

а, так, посмотрим, хай пару годиков побегают по нашим дорогам, с нашим климатом и с нашими людьми :)

Опубліковано

Так то воно так, але.... 1.2 млн. грн (!).

За цы ж грошы можна було б купити 7 Богданів-маршуток :) ...я б так і зробив. З тролейбуіс економічно толку ніякого, а шоб возити старушок то хватило би і старих! Там комфорт і швидкість не сильно важно.

От купили декілька таких новий "рогатих" луцьке ДЕПО, скажіть чесно, раніше ви не їздили на тролейбусах, то чи пересядете зараз?? - Сумніваюся! Ажіотаж пройде і знову навіть ТАКІ тролейбуси будуть і дальше вважати за "лоховозів"... бо так воно є. Стереотипи не зламаєш! :)

Опубліковано

Знаешь, я с 1-го класса любил ездить на троллейбусах и сейчас мне это нравится не меньше :)

А стереотипы "лоховозы для лохов" - идиотизм и пылепускание :)

Опубліковано
Ажіотаж пройде і знову навіть ТАКІ тролейбуси будуть і дальше вважати за "лоховозів"... бо так воно є. Стереотипи не зламаєш! :)

мдя...

как по мне если стоит выбор ехать на тралике или на маршрутке, время есть, то конечно же тралик. идёт плано, не прыгаеш в нём как дурак на каждой кочке, даже если сидиш сзади. поездил на новых траликах, доволен. конечно до ощущений от старого (шкоды, вроде) двух дверного им далековато :)

больше места. дешевле стоит.

если тралики будут ходить примерно так же как маршрутки, ну маршрутки к бесу. единственный плюс маршутки, они ездят чаще, всё, по городу некоторые водители траликов носяться и побыстрее большинства маршрутчиков.

и чем мне больше нравиться тралики, так тем, что отъезжая от вокзала он едет, а не как маршрутка тащиться как убитая черепаха, что бы к моменту подъезда к обласной подсобрать больше пассажиров.

а лохи хай се дальше ездят на лоховозах, а я буду пользоваться услугами общественного транспорта. :)

Опубліковано
2DeeDee

Ага, где-то так. По exif-у - в 16:37, но часы в аппарате, как оказалось, спешат на минут семь... поэтому примерно в 16:30 :)

А что, ты был за рулём сего агрегата? ;)

За кермом нажаль небув, але в середині агрегата був і бачив коли ти фоткав. :huh:

P.S. Прикольний фотік (бачив, що професійний. )Що за модель? ;)

Опубліковано

В нашому місті зараз працюють 2 нових 10-ти метрових (нормальні тролейбуси 12 м) сучасних тролейбуси "Богдан" Т-501.10. Дані машини є унікальними, оскільки аналогічних "карапузів" більш ніде немає, і якщо вірити планам ЛуАЗу виробництво більш не планується. Нові машини відповідають всім сучасним європейським вимогам, порівняно з попередніми Е-231 якісно зібрані, але конструктори могли б краще попрацювати, забравши або сходи в салоні або ящик взаді.

Опубліковано

Особисто я за тролейбуси! Все рівно маршрутки зупиняються тільки на зупинках, а в тролейбусі дешевше і немає дурнуватої музики типу Круга. А в новому їздити одне задоволення: тихенький, комфортабельний. Тай взагалі в тролейбусі спокійніше, вони не "літають" як ті богдани, за рулями яких сидять шумахери доморощені.

Опубліковано
вони не "літають" як ті богдани, за рулями яких сидять шумахери доморощені.

как когда, просто отличие тролейбусников от маршрутчиков в том, что первые плавнее разгоняються и плавнее тормозят. а не как маршрутчики, которые в последний момнет замечают махающие 1,5грн на ножках и давай по тормозам. как говориться "кто не спрятался (не схватился) я не виноват" и ему, кажеться, пофигу, кто в салоне сидит, кто стоит.

Опубліковано

Мені в ньому не сподобались поручні -- занадто вже високо. Відчуття що не тримаєшся, а висиш. Та і в принципі коли їхав, то шум мотора (як в ЗІУ, тільки тихіше) було добре чути. 15-ти метровий тихіший набагато.

Решта в ньому все класно, особливо око радує, машинка симпатична :lol:

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Новий продукт від автозаводу - тролейбус Богдан Т601.11

http://trolleylutsk.at.ua/t601_2.jpg

інформація на сайті : вся інфа тут!

Окрім моїх фоток на сайті я не побачив ніякої інфи.

Якщо комусь цікаво: тролейбус "Богдан" Т601.11 має довжину кузова 10,6 м, місць для сидіння 23, загальна пасажиромісткість 93. Цей тролейбус відповідає всім сучасним технічним вимогам та має 100% низький рівень підлоги. На даний момент ця машина проходить сертифікацію і через кілька місяців працюватиме в нашому місті. В "ЛуАЗа" наміри налагодити серійний випуск цієї моделі та постачати у інші міста України.

Опубліковано

Здається два таких вже їздить містом. Мені особливо їхні табло подобаються. Треба на маршрутках щось подібне робити. Можливо не такі великі, щось простіше, але щоб добре номер маршруту було видно.

Опубліковано
Здається два таких вже їздить містом. Мені особливо їхні табло подобаються. Треба на маршрутках щось подібне робити. Можливо не такі великі, щось простіше, але щоб добре номер маршруту було видно.

Містом їздять 2 трохи не таких тролейбуса, які мають довжину 10 м та сходи в салоні. Вони прибули літом і більше виготовлятись не будуть. А електронне табло з бігучим текстом через довгі назви наших кінцевих зупинок (на маршруті 12).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...