Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

на перехресті Стрілецької та Ківерцівської

з Набережної на Хюндай Акцент не пропустив 6 ку ВАЗ що їхала по головній з вишкова (жаль сфоткати не зміг )

попандос водія Хюндай 100% :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, близько 17-ї години в центрі сталася ДТП, з-за якої майже паралізувало рух на півтори години. "Богдан" заїхав в якийсь легковик - інфа зі слів, тому нічого не можу уточнити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, близько 17-ї години в центрі сталася ДТП, з-за якої майже паралізувало рух на півтори години. "Богдан" заїхав в якийсь легковик - інфа зі слів, тому нічого не можу уточнити

http://www.volynnews.com/news/cp/7459/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ж сталася ще одна ДТП, біля "Променя" - ліпше б про неї написали в новинах. Рейсовий автобус ПАЗ заїхав джипу "в зад", причому так, що запаска залізла в салон. Оскільки ПАЗик був з пасажирами - без потерпілих не обійшлося. На місце пригоди приїхало кілька екіпажів "швидкої", а також слідчо-оперативна группа. Інші подробиці мені невідомі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так бачу що ситуація не поміняється, поки одного-двох маршрутчиків просто не пристрелять прямо на дорозі :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звязківців

мерс не пропустив део

post-4550-1243971103.jpgpost-4550-1243971070.jpg

post-4550-1243971335.jpgpost-4550-1243971386.jpgpost-4550-1243971419.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на Соборності біля Аверсу ДТП близько 21 год. Хто знає подробиці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку їхав тут, на перехресті Воїнів-інтернаціоналістів і Соборності повно битого скла і кусків пластмаси. Мабуть, серйозна аварія була...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ж сталася ще одна ДТП, біля "Променя" - ліпше б про неї написали в новинах. Рейсовий автобус ПАЗ заїхав джипу "в зад", причому так, що запаска залізла в салон. Оскільки ПАЗик був з пасажирами - без потерпілих не обійшлося. На місце пригоди приїхало кілька екіпажів "швидкої", а також слідчо-оперативна группа. Інші подробиці мені невідомі.

За неофіційними даними, у водія автобуса в той момент був приступ епілепсії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь о 12 біля Лучеська на переході від базарчика. Догнав на Пасаті Китайця. Пошкодження є но не значні. певно кредитна і ждуть ДАЇ.

post-155-1244113397.jpg

post-155-1244113339.jpg

post-155-1244113309.jpg

Далі на кругу біля Променя о 12.30 Богдан зустрів тролейбус ) Пошкодження є але не бачив які...

post-155-1244113268.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що Опель завалив Джилі в зад (марки машин не точно).Кажуть в однієї машини немає передка а у іншої задка відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, десь приблизно о 14-ій годині батя попав в ДТП.

Значить рухався він із вул. Конякіна по кільцю виїжав на пр. Карпенка-Карого. Вже на кільці, різко перед ним робить маневр "копійка" і підрізає батька. Встиг зупинитись, а в заду його наздогнала Шкода. На моє здивування у нас в Пріорі лише царапина на бампері, а от Шкода постраждала значніше. Крило вігнуте, бампер поцарапаний, поворотник розбитий.

Міліціянтів чекали приблизно 2 години, потім все оформили, а в середу потрібно їхати до страховиків.

Я тільки одного не зрозумів. Машини будуть ремонтувати за рахунок власника Шкоди, тобто страхової компанії, а суд по справі відбудеться через 2 неділі. Як це? Винним визнали у міліції, а судити будуть водія за що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз страховики "бідні". Так що я попадив би по ремонтувати за рахунок власника шкоди, а то від страховиків довго чекатимете відшкодування :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховики оказується знайомі батька, думаю допоможуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, десь приблизно о 14-ій годині батя попав в ДТП.

Значить рухався він із вул. Конякіна по кільцю виїжав на пр. Карпенка-Карого. Вже на кільці, різко перед ним робить маневр "копійка" і підрізає батька. Встиг зупинитись, а в заду його наздогнала Шкода. На моє здивування у нас в Пріорі лише царапина на бампері, а от Шкода постраждала значніше. Крило вігнуте, бампер поцарапаний, поворотник розбитий.

и метров 40 до этой аварии... на светфоре возле тц"Варшавский" ещё одна шкода догнала Таврию. С темиже последствиями!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні відбулося дві ДТП. На Дубнівській, за переїздом, виїжджаючи з провулку, Форд Кур"єр не пропустив Шкода (ніби Октавія). Наслідки - прим"ятий передок, ліва фара та крило у Форда і повністтю "обдертий" по всій довжині бік у Шкоди.

За якусь годину, біля газової АЗС, що на об"їздній між Дубнівською та Рівненською, "водій" скутера робив обгон ПАЗа,через суцільну - само собою...Автобус же повертав на АЗС....Чи є постраждалі у цій ДТП я не знаю, але скутер був під чималеньким "пазівським" колесом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рівненській на переході навпроти "Стіл і стілець" 8-тонник Ман збив пішохода. Можливо хтось щось чув? Живий чи ні лишився пішохід?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на перехресті Відродження - Рівненська став свідком дивної роботи світлофорів :ohmy: . За кілька хвилин, що я був на перехресті світлофори двічі переставали працювати. При цьому машини котрі почали їхали на зелене попадали в конфлікт з тими котрі почали їхати на мигаюче жовте світло. Я повертав з Відродження наліво в реально аварійній ситуації. Цікаво, що якраз в цей момент на перехресті учасниками руху було дві машини ДАІ-шників які попали в таку саму ситуацію. Можливо людину було збито саме із за такої роботи світлофорів :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наверно чёто с електроникой происходит... тоже замечал такую работу светофоров,во время жары!

Мужчину насмерть (на сколько я знаю)!Мальчик который переходил дорогу рядом(с мущиной) успел отскочить! Мальчик в "шоковом" состоянии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні відбулося дві ДТП. На Дубнівській, за переїздом, виїжджаючи з провулку, Форд Кур"єр не пропустив Шкода (ніби Октавія). Наслідки - прим"ятий передок, ліва фара та крило у Форда і повністтю "обдертий" по всій довжині бік у Шкоди.

Це був не форд а Фольцваген Кадді. Водій якого не прорустив службову Шкоду Фабію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був не форд а Фольцваген Кадді. Водій якого не прорустив службову Шкоду Фабію.

Можливо що і попутав))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня на мосту между 5-й школой и Там-Тамом сразу две аварии. В одной две машины, во второй три. Я ехал около 14-00 стояли с гайцами разбирались, на обратном пути (через полчаса) уже разъехались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30-40 хвилин тому... Чувачок на "дев"ятці" з вул.Гончарівки чомусь вирішив, що він крутіше Львівської... Продер бік бусіку... (Це майже навпроти ТехУніверу)

\(вибачайте фото робилось практично "на-ходу"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера в 12:40 в Житомирской области на 106-м километре автодороги Киев - Чоп на мокрой трассе перевернулся микроавтобус Mercedes-Benz Sprint.

Как сообщили в пресс-службе Департамента ГАИ МВД Украины, на момент аварии в салоне микроавтобуса находились 14 пассажиров. В результате ДТП один пассажир погиб на месте происшествия, а еще один пассажир получил телесные повреждения.

Коли ж ті маршрутчики зрозуміють, що вони не дрова возять?! :(

Два тижні тому їздив в Київ, то при моїй швидкості 100-110 км/год маршрутка мені моргала фарами щоб пропустив. При тому що на тій ділянці йшли ремонтні роботи, стояв знак "обгін заборонено" і зустрічні машини їхали по тій же дорозі що і я, одна полоса в один бік. Тобто щоб пропустити я мав прижатись до обочини. Це нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю, що на міжміські маршрути можна випускати автобуси тільки з тахографами, які б реєстрували швидкість маршрутки на протязі всього маршруту, а також в кожній маршрутці має стояти камера для фіксації дорожньої ситуації і поведінки самої маршрутки в транспортному потоці. І за найменше порушення правил водія штрафувати на тисячі гривень і звільняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...