Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на перехресті Стрілецької та Ківерцівської

з Набережної на Хюндай Акцент не пропустив 6 ку ВАЗ що їхала по головній з вишкова (жаль сфоткати не зміг )

попандос водія Хюндай 100% :(

Опубліковано

Сьогодні, близько 17-ї години в центрі сталася ДТП, з-за якої майже паралізувало рух на півтори години. "Богдан" заїхав в якийсь легковик - інфа зі слів, тому нічого не можу уточнити.

Опубліковано
Сьогодні, близько 17-ї години в центрі сталася ДТП, з-за якої майже паралізувало рух на півтори години. "Богдан" заїхав в якийсь легковик - інфа зі слів, тому нічого не можу уточнити

http://www.volynnews.com/news/cp/7459/

Опубліковано

Вчора ж сталася ще одна ДТП, біля "Променя" - ліпше б про неї написали в новинах. Рейсовий автобус ПАЗ заїхав джипу "в зад", причому так, що запаска залізла в салон. Оскільки ПАЗик був з пасажирами - без потерпілих не обійшлося. На місце пригоди приїхало кілька екіпажів "швидкої", а також слідчо-оперативна группа. Інші подробиці мені невідомі.

Опубліковано

я так бачу що ситуація не поміняється, поки одного-двох маршрутчиків просто не пристрелять прямо на дорозі :angry:

Опубліковано
Сьогодні на Соборності біля Аверсу ДТП близько 21 год. Хто знає подробиці?

Сьогодні зранку їхав тут, на перехресті Воїнів-інтернаціоналістів і Соборності повно битого скла і кусків пластмаси. Мабуть, серйозна аварія була...

Опубліковано
Вчора ж сталася ще одна ДТП, біля "Променя" - ліпше б про неї написали в новинах. Рейсовий автобус ПАЗ заїхав джипу "в зад", причому так, що запаска залізла в салон. Оскільки ПАЗик був з пасажирами - без потерпілих не обійшлося. На місце пригоди приїхало кілька екіпажів "швидкої", а також слідчо-оперативна группа. Інші подробиці мені невідомі.

За неофіційними даними, у водія автобуса в той момент був приступ епілепсії.

Опубліковано

Десь о 12 біля Лучеська на переході від базарчика. Догнав на Пасаті Китайця. Пошкодження є но не значні. певно кредитна і ждуть ДАЇ.

post-155-1244113397.jpg

post-155-1244113339.jpg

post-155-1244113309.jpg

Далі на кругу біля Променя о 12.30 Богдан зустрів тролейбус ) Пошкодження є але не бачив які...

post-155-1244113268.jpg

Опубліковано
Сьогодні на Соборності біля Аверсу ДТП близько 21 год. Хто знає подробиці?

Кажуть що Опель завалив Джилі в зад (марки машин не точно).Кажуть в однієї машини немає передка а у іншої задка відповідно

Опубліковано

Вчора, десь приблизно о 14-ій годині батя попав в ДТП.

Значить рухався він із вул. Конякіна по кільцю виїжав на пр. Карпенка-Карого. Вже на кільці, різко перед ним робить маневр "копійка" і підрізає батька. Встиг зупинитись, а в заду його наздогнала Шкода. На моє здивування у нас в Пріорі лише царапина на бампері, а от Шкода постраждала значніше. Крило вігнуте, бампер поцарапаний, поворотник розбитий.

Міліціянтів чекали приблизно 2 години, потім все оформили, а в середу потрібно їхати до страховиків.

Я тільки одного не зрозумів. Машини будуть ремонтувати за рахунок власника Шкоди, тобто страхової компанії, а суд по справі відбудеться через 2 неділі. Як це? Винним визнали у міліції, а судити будуть водія за що?

Опубліковано

зараз страховики "бідні". Так що я попадив би по ремонтувати за рахунок власника шкоди, а то від страховиків довго чекатимете відшкодування :(

Опубліковано
Вчора, десь приблизно о 14-ій годині батя попав в ДТП.

Значить рухався він із вул. Конякіна по кільцю виїжав на пр. Карпенка-Карого. Вже на кільці, різко перед ним робить маневр "копійка" і підрізає батька. Встиг зупинитись, а в заду його наздогнала Шкода. На моє здивування у нас в Пріорі лише царапина на бампері, а от Шкода постраждала значніше. Крило вігнуте, бампер поцарапаний, поворотник розбитий.

и метров 40 до этой аварии... на светфоре возле тц"Варшавский" ещё одна шкода догнала Таврию. С темиже последствиями!

Опубліковано

Сьогодні відбулося дві ДТП. На Дубнівській, за переїздом, виїжджаючи з провулку, Форд Кур"єр не пропустив Шкода (ніби Октавія). Наслідки - прим"ятий передок, ліва фара та крило у Форда і повністтю "обдертий" по всій довжині бік у Шкоди.

За якусь годину, біля газової АЗС, що на об"їздній між Дубнівською та Рівненською, "водій" скутера робив обгон ПАЗа,через суцільну - само собою...Автобус же повертав на АЗС....Чи є постраждалі у цій ДТП я не знаю, але скутер був під чималеньким "пазівським" колесом

Опубліковано

На Рівненській на переході навпроти "Стіл і стілець" 8-тонник Ман збив пішохода. Можливо хтось щось чув? Живий чи ні лишився пішохід?

Опубліковано

Сьогодні на перехресті Відродження - Рівненська став свідком дивної роботи світлофорів :ohmy: . За кілька хвилин, що я був на перехресті світлофори двічі переставали працювати. При цьому машини котрі почали їхали на зелене попадали в конфлікт з тими котрі почали їхати на мигаюче жовте світло. Я повертав з Відродження наліво в реально аварійній ситуації. Цікаво, що якраз в цей момент на перехресті учасниками руху було дві машини ДАІ-шників які попали в таку саму ситуацію. Можливо людину було збито саме із за такої роботи світлофорів :(

Опубліковано

наверно чёто с електроникой происходит... тоже замечал такую работу светофоров,во время жары!

Мужчину насмерть (на сколько я знаю)!Мальчик который переходил дорогу рядом(с мущиной) успел отскочить! Мальчик в "шоковом" состоянии.

Опубліковано

Сьогодні відбулося дві ДТП. На Дубнівській, за переїздом, виїжджаючи з провулку, Форд Кур"єр не пропустив Шкода (ніби Октавія). Наслідки - прим"ятий передок, ліва фара та крило у Форда і повністтю "обдертий" по всій довжині бік у Шкоди.

Це був не форд а Фольцваген Кадді. Водій якого не прорустив службову Шкоду Фабію.

Опубліковано

Це був не форд а Фольцваген Кадді. Водій якого не прорустив службову Шкоду Фабію.

Можливо що і попутав))

Опубліковано

Сегодня на мосту между 5-й школой и Там-Тамом сразу две аварии. В одной две машины, во второй три. Я ехал около 14-00 стояли с гайцами разбирались, на обратном пути (через полчаса) уже разъехались.

Опубліковано

30-40 хвилин тому... Чувачок на "дев"ятці" з вул.Гончарівки чомусь вирішив, що він крутіше Львівської... Продер бік бусіку... (Це майже навпроти ТехУніверу)

\(вибачайте фото робилось практично "на-ходу"...

Опубліковано
Вчера в 12:40 в Житомирской области на 106-м километре автодороги Киев - Чоп на мокрой трассе перевернулся микроавтобус Mercedes-Benz Sprint.

Как сообщили в пресс-службе Департамента ГАИ МВД Украины, на момент аварии в салоне микроавтобуса находились 14 пассажиров. В результате ДТП один пассажир погиб на месте происшествия, а еще один пассажир получил телесные повреждения.

Коли ж ті маршрутчики зрозуміють, що вони не дрова возять?! :(

Два тижні тому їздив в Київ, то при моїй швидкості 100-110 км/год маршрутка мені моргала фарами щоб пропустив. При тому що на тій ділянці йшли ремонтні роботи, стояв знак "обгін заборонено" і зустрічні машини їхали по тій же дорозі що і я, одна полоса в один бік. Тобто щоб пропустити я мав прижатись до обочини. Це нормально?

Опубліковано

Я вважаю, що на міжміські маршрути можна випускати автобуси тільки з тахографами, які б реєстрували швидкість маршрутки на протязі всього маршруту, а також в кожній маршрутці має стояти камера для фіксації дорожньої ситуації і поведінки самої маршрутки в транспортному потоці. І за найменше порушення правил водія штрафувати на тисячі гривень і звільняти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...