Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Слизька дорога, будьте обережні! Вже є перші жертви.

На Відродження не розминулися ГАЗелька і, вроді, Nissan. Останнього аж розвернуло на 180.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ниссан, а китаец.

Права купил - ездить не купил.

По Видродження гололед такой, шо просто торба - каток!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На набережній за 100м до переїзду на вишків сьогодні десь о 8.30-9.00 трапилось ДТП. Щось схоже на Шкоду їхало в напрямку вул.Ківерцівської і не розрахував швидкості, якраз у тому місці де Набережна повертає і йде на підйом. Він поїхав прямо через зустрічну смугу і вискочив на бордюр, а його зустрічний сріблястий мінівен вдарив в бочину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дався в знаки передній привод :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ниссан, а китаец.

Права купил - ездить не купил.

По Видродження гололед такой, шо просто торба - каток!

не кітаєць - пежо 405.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дався в знаки передній привод :-(

і дурна голова

я теж на передньому приводі, але з таких ситуацій виходиться легко на МКПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доки з вокзала доїхав до Рівненської замітив дві ДТП.

Спуск на право з мосту в напрямку ТАМ-Таму на вул Карпенка Карого - купа струшеного грунту, битої пластмаси, скла, ковпаки, і залишки всілякої рідини...

Перехрестя Щусева і Декаьристів - радянський ЖигУЛИК не пропустив німця Фольца. Наслідки для німця не дуже втішні - як в 45 - му.

ОБЕРЕЖНО! Моя вам всім водіям порада - доки всі звикнуть до мокрої і слизької дороги - їздьте по місту не швидше 50 км/год і крутіть головою по всіх сторонах, навіть коли на зелене проїжаєте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня сзади прикручена очень полезная фигня - сварная рама для транспортировки двух великов, еще с прошлого лета ездю с ней, снимать неохота - защита от лоха сзади :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж бачив дтп на набережній як спускатись від перехрестя з вул.Стрілецькою в напрямку братського моста.

Їхав на літній гумі на монтаж ставити зимову. Пригальмував перед дтп тою, занесло так, що мене зупинила бровка в яку я стукнувся передом колеса правого (розвернуло майже перпендикулярно до бровки), добре що швидкість була мінімальна і відповідно я не виїхав на ту бровку, а зупинився при легенькому контакті.

Поставив зимову з шипами, і вам рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно 17.00, прехрестя Глушець та Бринського. Сірий Деу Ланос капітально втулився в зад ВАЗ 2104. В Жигулях потрощена задня ляда. стрелили задні крила.... Ланос же розвалив собі всю праву сторону по-серйозному. Про постраждалих людей мені невідомо.

На мою думку, судячи по характеру та силі пошкоджень, вина водія Ланоса - "не побачив" знаку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку, приблизно о 08.00 на мості по пр. Перемоги кроссовер Хьюндай догнав Шкоду. Пошкоджень практично немає, але хлопці щось там ретельно виясняли між собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Они там стояли до 10:00 точно, я еще поразился, что пробки нет.

А повреждений ни у одного я тоже не заметил. Разборки из-за царапины на бампере?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехал на работу тоже их видал. На шкоде была примята крышка багажника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да на багажнику бачив дві вмятини напевно від дуг джипа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рівненській на мості зранку 5 автомобілів в одній аварії були, а може й більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вранці на дорозі Луцьк - Горохів в районі села Чаруків сталася страшна автопригода. Бачив тільки авто яке грузили на евакуатор - живого місця немає - тільки по задньому бамперу зрозумів що то був Мерседес. Скоріше всього злетів з дороги через туман або заснув. Кілька не дуже старих деревин було вщент знесено на обочині. Фотографувати не став, бо трохи поспішав.

Може хто знає деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також бачив як грузили...

Подробиць не знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рівненській на мості зранку 5 автомобілів в одній аварії були, а може й більше.

Близько дев'ятої їхав на роботу, то бачив цю аварію. Найбільш серйозно постраждали Renault Kangoo і Жигулик, які зіткнулися в лоб. В жигуля в'їхав Ford Mondeo. Далі ще бачив Skoda, вроді Favorit. Хто там був п'ятим - не розібрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А причини? Примерз асфальт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидше всього. Мости -- дуже небезпечні пастки під час перших морозів. Скрізь дорога може бути сухою, бо земля під нею ще тепла, а міст промерзає дуже швидко, покриваючись ожеледицею. Водій з сухої дороги вскакує на слизький міст і його починає крутити, особливо на машинах з заднім приводом і без системи стабілізації. Багато навіть досвідчених водіїв потрапляли в таку халепу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що бачив на володимирській дтп.Поперек стояв гольф ,вроді, з м"ятим лівим боком,перед ним ще два авто з блимаючими аварійками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Карпенка Карого грузовий ДАФ загруз в роздільній смузі з вибитим заднім мостом... скоріше всьго розкрутило на дорозі або хтось заїхав в зад... що його закинуло так... Повезло тим хто їхав на зустріч, що його не викинуло на зустрічну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там сталось на Молоді? Хтось знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казали, що маршрутка дев'ятка і іномарка якась біла зіткнулися. Когось швидка забирала. Подробиць не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іномарка- Audi 80 здається. Маршрутчик судячи з всього хотів проскочити, але не проскочив. Результат - лоб в лоб. Фотографувати не хотілось....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...