Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Якщо інфа стосовно причетності пішого є правдою, то це реальний приклад великої байдужості суспільства. Мене не їб? що там робиться, я собі переходжу дорого. Половина з постів даної теми є підтвердженням цього. Кожен гадає що він правий або не буде наказаний. Треба з цим щось робити. Сталіна треба клонувати, порядок наведе.

Як же його так перекинуло? Невиконання правил перевезення рідин? 

Напевно лівим колесом наїхав на бордюр - от і силою інерції перекинуло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно лівим колесом наїхав на бордюр - от і силою інерції перекинуло.

Не совсем так.

Вроде как пешехода объезжала, занесло. На асфальте - осколки фар/мигалок, конкретный тормозной след правых колёс, в правую же сторону и завалилась...

Вот примерный рисунок, красным - траектория движения (следы от правых покрышек):

schemmzvz.jpg

Просто слишком круто для его скорости завернул влево и его понесло... скорее всего так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть люди, що біля Там-Таму на перехресті Пожежний автомобіль зніс загородження, що розділяє смуги руху, перекинувся і на боці лежить, хто що бачив?

Шумахер переплутав червоний пожежний автомобіль з червоним болідом Ferrari? :ohmy:

машина їхала на виклик. точніше їх було дві. одна, нажаль, не доїхала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорожньо-траснпортна пригода сталася приблизно об 11.00. Рухаючись від РАГСу, до гіпермаркету «Там-Там» повертала іномарка «Пежо».Водій іномарки не пропустив пожежну машину, яка з увімкненою сиреною їхала на виклик з мосту на проспект Соборності. Таким чином, «Пежо» фактично підсікло пожежників.Водій пожежної машини, аби не втаранитися, викрутив кермо і, пробивши роздільну загорожу між смугами, машина перевернулася, пом’явши боки. З машини почало витікати пальне, але його, аби воно не потрапило на інші автівки задля запобігання виникнення пожежі швидко змили.

Як же його так перекинуло? Невиконання правил перевезення рідин?
[Шумахер переплутав червоний пожежний автомобіль з червоним болідом Ferrari? :ohmy:

Потрібно забирати водійські посвідчення і авто тих дол...бів, які не пропускають з вімкнутими спецсигналими швидкі, пожежні. Вони спасають комусь життя...

от як би тому долбню на пежо потрібна була термінова допомога, а вона не приїхала через іншого долбня, подивився я б тоді на нього !!!???

Потрібно хоч інколи думати головою, і про наслідки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз будуть фотки. post-118-1250252236.jpg post-118-1250252225.jpg post-118-1250252230.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

post-419-1250242545.jpg

Хм, а хіба малюнок протектора шин на одній осі не повинен бути в одному напрямку, подивіться на його задню вісь(заднє ліве колесо).

Йому треба терміново поставити правильно, а то звинуватять в ДТП :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про пропускання машин із спец сигналами згідний на всі 101%. Правда деяким кабанам-жлобам на це наплювати! :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і моє фото, хоча їх, напевно, ще добавлять бо пропка була ого-го!

post-5438-1250257399.jpg

P.S. а якщо справді машина їхала із спец сигналами, то водієві пежо потрібно було дати відро з водою і нехай би біг на виклик!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

героїв треба знати в лице

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдяяяя - влетів водій по саме не хочу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б права забрав....А якщо, не доведи Господь, в пожежі, на яку не попав "Урал" з-за ДТП, загинула людина - то а) Довічно; б) Віддав би під суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яке влетів... а страховка? от на місці водія УРАЛА я би від всієї душі подякував " шоферові " чобота.

серед білого дня ну... немогли машини МНС іти на всіх парах тим більше перша пройшла перехрестя///

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціково, а що винуватцю світить в такому випадку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за не надання переваги в русі штраф

за пожарку страховка

чобота прийдеться робити самому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я би таких таранив, тим більше тому уралу нічого і не сталося б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би таких таранив, тим більше тому уралу нічого і не сталося б.

Правильно. Якщо більшість покриє страховка, як кажуть, то він висновків і не зробить на майбутне......

....а якби уралом зачепив би так щоб півчобота залишилось (тих шо з водієм бажано :lol: ), точно б по правилам їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за не надання переваги в русі штраф

за пожарку страховка

чобота прийдеться робити самому

Думаю не штраф, а вилучення прав. Створення аварійної ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если у пожарных или еще у кого средние телесные повреждения - то там уже в сочетании с непредоставлением преимущества и ДТП - тюрма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді, що на одному скаті протектор то не по правилах стоїть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може тут хтось був очевидцем ДТП, бо дуже цікаво,чи він першим "непроскочив", і чи пожежна машина їхала з увімкненою сиреною-звуковою сигналізацією.

Згадайте як з того перехрестя від Там-Тама проглядаються смуги руху ліворуч.

1-й ряд- маршрутки-тролейбуси, 2-й ряд маршрутки-тролейбуси-кому направо, 3-й ряд, і навіть 4-й ряд- кому на розворот.

Так що цілком можливо, що чоловік став винним в ситуації, в якій міг бути кожен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, близько 15-30, проспект Перемоги, на переході біля "Західінкомбанку".

Судячи з ушкоджень, орел на Мерсі хотів проскочити вантажівку справа і чіпанув бочиною за ріг бампера.

Як кажуть: "В мене х...й проскочиш"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ночь с субботы на воскресень приблизительно в 3:00,на ул. Грушевского, какой то фольцваген(помоему пассат) решил не объезжать круг возле ПРОМИНЯ,где его и встерил столб. Словил столб он неудачно,ровно между ланжеронов,по этому машину здорово покрамсало. Я так думаю,какой то мажор или здорово пяный был,или ну например в клюбе "взял" девушку,которой дал "порулить"..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про ДТП біля Лучеська (перехрестя Рівненська - Відродження) в п"ятницю 14.08.2009 близько 14:00, хтось щось чув?

Там Тойота зі стовпом "поцілувалась", а Богдан № 9 - ще взад додав!!!

Кажуть, що за кермом жінка була, і здається "неадекватна"!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жінка була адекватна, просто хтось неадекватний перебігав дорогу, і для того щоб цього неадекватного не збити жінка вивернула кермо, попала в стовб,і отримала, на додачу, удар в зад....

Біля Луцька в селі Лаврів, це як на Хрінники їхати, вчора ввечері було збито жінку насмерть....Водій зник з місця ДТП....Однак сьогодні його вже знайшли....

Сьогодні біля 21.00 проводився слідчий експеримент на тому місці, то знайомий ГАІшник розповів всю ситуацію..........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@@@А про ДТП біля Лучеська (перехрестя Рівненська - Відродження) в п"ятницю 14.08.2009 близько 14:00, хтось щось чув?@@@

Можливо хтось був свідком цієї пригоди?

Напишіть, будь ласка, на мило [email protected]!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...